Zamieszczone przez Jestem
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
edit: literówka.
-
Konkretnie stwierdził, że faulowany przewrócił się dopiero po kroku i dodał od siebie za dużo. Żewłak się upiera i twierdzi, że ten faul to karny.Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Komentarz
-
Zamieszczone przez (L)dorado Zobacz postaBabie Jadze chyba się podobamy ale nie wiedzą jak zagadać. Drugi raz ich 0:0 daje nam mistrza.
p.s. Tak myślę kogo bym wziął do Legii z dzisiejszego meczu to może bym rozważył Romańczuka, a poza tym dziękuję i nie widzę możliwości.Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Jestem Zobacz posta
p.s. Tak myślę kogo bym wziął do Legii z dzisiejszego meczu to może bym rozważył Romańczuka, a poza tym dziękuję i nie widzę możliwości.
q[-_-]p
Komentarz
Komentarz