Zamieszczone przez Benek
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Budyń_70 Zobacz posta
PBB właśnie zepchnęło Stal na ostatnie miejsce, co wymusza na niej jeszcze większą mobilizację w meczu z Pogonią.
Wiem, wiem to Ty lata grałeś w piłkę na światowym poziomie, nie ja.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Benek Zobacz posta
Co do srebra - zobaczymy, walka chyba całkiem ciekawa będzie. Oby, oby
Ogólnie piękna historia dla nas, patrząc co się u nas działo przez te ostatnie 20 lat."Niech się prostuje nieszczęść splot i niechaj drżą moskiewskie karły,
hańba wierzącym w sierp i młot, chwała za niepodległość zmarłym!"
Komentarz
-
Zamieszczone przez Bugi B. Zobacz posta
Dzięki Benek. Gratulacje mistrzostwa
Co do srebra - zobaczymy, walka chyba całkiem ciekawa będzie. Oby, oby
Ogólnie piękna historia dla nas, patrząc co się u nas działo przez te ostatnie 20 lat.349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie
Komentarz
-
Zamieszczone przez uberowiec Zobacz posta
A zwycięstwo Rakowa spowodowało, że doszedł Pogoń na 1 pkt co wymusza na niej jeszcze większą mobilizację w meczu ze Stalą.
Wiem, wiem to Ty lata grałeś w piłkę na światowym poziomie, nie ja.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Budyń_70 Zobacz posta
No i to "światowe" doświadczenie przesądziło o tym, że to moja opcja okazała się lepsza jak Twoja
oczywiscie naziemny sts czynny, to pewnie miliony wygrałeś?Ostatnio edytowany przez uberowiec; 160103.
Komentarz
-
Rozbawił mnie Kuciak, który piąstkując piłkę zdemolował własnego obrońcę po czym darł ryja do sędziego, pewnie z pretensjami, że ten nie gwizdnął faulu. Niby po chwili się ogarnął, ale mimo wszystko
Dobry występ Slisza. Mecz przeciętny, kilka przebłysków, dobrze, że udało się wyrwać trzy punkty.
BTW Stokowiec licencję to chyba w czipsach znalazł. Tak ślamazarnej, asekuranckiej, wręcz bojaźliwej gry jaką prezentuje Lechia to dawno nie widziałem.Tysiąc lat przeminie, Żyleta nie zginie... !
Komentarz
-
Zamieszczone przez Ivan Drugi Zobacz postaDobrze by było jakby Raków ograł Jagę a tytuł został zdobyty na boisku obijając przy okazji Wisłę, nie musi być siedem ale tak przynajmniej ze trzy do zera.Pożegnalny kop w dupsko herr Hyballi.
349meczów*
71 goli*
58 asyst*
Komentarz
-
Zamieszczone przez Benek Zobacz posta
a te 27 kolejek za nami to co ? Nie na boisku
Komentarz
-
Zamieszczone przez Ivan Drugi Zobacz postaSiedzisz sobie przed telewizorem, dajmy na to Romańczuk strzela bramkę i zostajesz Mistrzem Polski. Całkowicie bez sensu.349meczów*
71 goli*
58 asyst*
Komentarz
Komentarz