Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Bez przesady. Raz, że wszyscy będą na niego zwracać uwagę, więc ewidentne wałki nie przejdą, musi się pilnować. Dwa, a właściwie to powinien być punkt pierwszy i ostatni: walnąć im cztery bramki w pół godziny i nawet Frankowski nie pomoże.
Bazinga! Przecież i im i mnie chodzi tylko o dobro naszego klubu.
Kolejni tytani intelektu zawiedzeni, że drużyna nie zagwarantowała sobie jeszcze europejskich pucharów.
Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
Niby tak - ale Podbeskidzie i Probierza też bym tam widział
Tak czy siak dziś przestałem sie emocjonować "walką o spadek".
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
Chociaż to w sumie było do przewidzenia: Skowronek, Zajac, Żuraw, Sobol
Pisali, że Płock rozważa Vukovicia lub Brzęczka. Jednak Brzęczek niezbyt chciałby rezygnować z kasy z PZPNu więc....
A Vuković chciałby rezygnować z kasy Mioduskiego? Ma kontrakt do czerwca 2022.
„Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”
Komentarz