Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Czytałem gdzieś, że Żurawia nie zwalniają bo ma taki kontrakt, że jak dogra sezon do końca to zwolnienie będzie tańsze. W pełni to oddaje dlaczego rok rocznie są gdzie są. Żeby oszczędzić pewnie z 300 koła zaryzykować, że Legia, z którą się ponoć rywalizuje, skończy sezon mając 2 razy więcej punktów.
Czytałem gdzieś, że Żurawia nie zwalniają bo ma taki kontrakt, że jak dogra sezon do końca to zwolnienie będzie tańsze. W pełni to oddaje dlaczego rok rocznie są gdzie są. Żeby oszczędzić pewnie z 300 koła zaryzykować, że Legia, z którą się ponoć rywalizuje, skończy sezon mając 2 razy więcej punktów.
Na ich tle Mioduch pokazuje, że decyzje o zmianie trenerów, choć drastyczne i kosztowne, mają jakiś sens. Zawsze lepsze takie szybkie cięcie aniżeli brnięcie w minimalizm, by zaoszczędzić kilka tysi, choć takie oszczędzanie jest tylko pozorne.
Jak Lech to przegra, to mamy MP, bo mistrz koronowany już w sierpniu nie będzie arytmetycznie w stanie nas wyprzedzić.
Zgadza się.
W temacie meczowym Legii to samo napisałem, ale jak już się mecz Cracovii z Lechem skończył. Także byłeś pierwszy!
A Lech znów gra swoje.
Zawsze mnie fascynowała powtarzalność w grze.
Niby wszyscy wiedzą, co będzie, a i tak nie są w stanie zapobiec.
i to nie przypadkj niekonwencjonalej kiwki, tylko znanego schematu, który raz za razem się wydarza.
Ten osławiony styl.
Naprawdę mało która drużyna wypracowała tak rozpoznawalny jak poznański Lech.
Objąć prowadzenie, a potem frajersko wypuścić zwycięstwo z rąk
Tym razem nie było to w ostatnich minutach, ani przy grze w przewadze, ale za to z Cracovią
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
Komentarz