Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Ciekawe czy po tym meczu Żuraw odleci : popcorn:
    jako następnego trenera na lata poproszę Skorże do Poznania.

Komentarz

• Czytałem gdzieś, że Żurawia nie zwalniają bo ma taki kontrakt, że jak dogra sezon do końca to zwolnienie będzie tańsze. W pełni to oddaje dlaczego rok rocznie są gdzie są. Żeby oszczędzić pewnie z 300 koła zaryzykować, że Legia, z którą się ponoć rywalizuje, skończy sezon mając 2 razy więcej punktów.

Komentarz

• KIedy chcesz znaleźć Lecha Poznań w tabeli:

Komentarz

• Zamieszczone przez Robert E. Lee Zobacz posta
          Czytałem gdzieś, że Żurawia nie zwalniają bo ma taki kontrakt, że jak dogra sezon do końca to zwolnienie będzie tańsze. W pełni to oddaje dlaczego rok rocznie są gdzie są. Żeby oszczędzić pewnie z 300 koła zaryzykować, że Legia, z którą się ponoć rywalizuje, skończy sezon mając 2 razy więcej punktów.
          Na ich tle Mioduch pokazuje, że decyzje o zmianie trenerów, choć drastyczne i kosztowne, mają jakiś sens. Zawsze lepsze takie szybkie cięcie aniżeli brnięcie w minimalizm, by zaoszczędzić kilka tysi, choć takie oszczędzanie jest tylko pozorne.

Komentarz

• Zamieszczone przez Tuzin Zobacz posta
            Jak Lech to przegra, to mamy MP, bo mistrz koronowany już w sierpniu nie będzie arytmetycznie w stanie nas wyprzedzić.
            Zgadza się.
            W temacie meczowym Legii to samo napisałem, ale jak już się mecz Cracovii z Lechem skończył. Także byłeś pierwszy!
            A Lech znów gra swoje.
            Zawsze mnie fascynowała powtarzalność w grze.
            Niby wszyscy wiedzą, co będzie, a i tak nie są w stanie zapobiec.
            i to nie przypadkj niekonwencjonalej kiwki, tylko znanego schematu, który raz za razem się wydarza.
            Ten osławiony styl.
            Naprawdę mało która drużyna wypracowała tak rozpoznawalny jak poznański Lech.
            Objąć prowadzenie, a potem frajersko wypuścić zwycięstwo z rąk
            Tym razem nie było to w ostatnich minutach, ani przy grze w przewadze, ale za to z Cracovią
            koko koko Skorza spoko...

Komentarz

• Zamieszczone przez Szawar Zobacz posta

Nie zapowiada się, Cracovia cieniutka i już przerywa.
              Lecha nigdy nie można skreślać. Na Bułgarskiej pojęcie gabloty funkcjonuje tylko w kontekście fury prezesa Rutkowskiego.

Komentarz

• Zamieszczone przez Ivan Drugi Zobacz posta

Lecha nigdy nie można skreślać. Na Bułgarskiej pojęcie gabloty funkcjonuje tylko w kontekście fury prezesa Rutkowskiego.
                Mea culpa.
                04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.

Komentarz

• Komentarz

• Kiedy Liga+ Extra jest ze studia to są bez maseczek, a jak są na otwartym powietrzu na stadionie, jak dzisiaj, to te same osoby siedzą w maseczkach

Komentarz

• Chyba muszą. Bo są w strefie 0.

Dodatkowo mają kontakt z piłkarzami.
                      Ostatnio edytowany przez Benek; 52715.
                      349meczów*
                      71 goli*
                      58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Żuraw poleciał z Lecha.

Komentarz

• Jak można zwalniać tak dobrego trenera ???

a z ciekawostek które słyszałem to Raków rozgląda się za nowym trenerem tak na wszelki wypadek.
                          Ostatnio edytowany przez Benek; 52715.
                          349meczów*
                          71 goli*
                          58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Szkoda, że akurat przed meczem z nami. Efekt nowej miotły zwiastuje przerwanie naszej passy wygranych i zwycięski remis dla poznaniaków
                            |||||||||||||||||||||||||| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
                            Better Dead Than Red

Komentarz

• Zamieszczone przez El Peyote Asesino Zobacz posta
                              Żuraw poleciał z Lecha.
                              Świnie
                              Lubię sobie jebnąć posta.

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
                              St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”

Komentarz

• Zamieszczone przez ŁUKASZ. Zobacz posta
                                Szkoda, że akurat przed meczem z nami. Efekt nowej miotły zwiastuje przerwanie naszej passy wygranych i zwycięski remis dla poznaniaków
                                Albo przyczynek do lepszej mobilizacji i koncentracji naszych przed tym meczem.

Komentarz

Pracuję...
                                X