Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez boss_corleone Zobacz postaOby Pan Trener Fornalik nie ruszył się nigdzie poza Piasta, bo ten akurat ma potencjał kadrowy marny. Kosmiczna pogoń za czołówką z samego dna. Pudło w zasięgu ręki. Mam cichą nadzieję, że wygryzą Szczecin z drugiego miejsca.
Pogoń zdecydowanie zasłużyła na drugie miejsce i myślę że ma większe szanse na nieskompromitowanie się w pucharach niż Piast.349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie
Komentarz
-
Patrzę sobie na wstęp do cralpo i polskiemu Guardioli sufit już się całkiem na potylicę spadł...
Chyba wronieckiej miazgi (0:1 po bramce ze spalonego i ręką) bym chciał, chociaż zmartwychwstanie cracovskiej potęgi też może być.Ostatnio edytowany przez obledny rycerz aka jacki7; 101560.jacki77
Komentarz
-
Zamieszczone przez Ivan Drugi Zobacz postaLech dziś w papę, za tydzień powtórka i będą mieli kurva dosyć.04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Szawar Zobacz posta
Nie zapowiada się, Cracovia cieniutka i już przerywa.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Ivan Drugi Zobacz posta
Za tydzień i tak będą mieli dosyć.04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Tuzin Zobacz postaJak Lech to przegra, to mamy MP, bo mistrz koronowany już w sierpniu nie będzie arytmetycznie w stanie nas wyprzedzić.jacki77
Komentarz
Komentarz