Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Paweł Gołaszewski @golaszewski_p
    Tomas Pekhart ma w 2021 roku więcej goli niż Cracovia i Śląsk, a tyle samo co Raków. Tyle ze Czech nie grał już w dwóch meczach #ZAGLEG
    „Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”

Komentarz

• I blisko połowa naszego dorobku to jego sprawka

Komentarz

• Zamieszczone przez smiglostopy Zobacz posta
        Zastanawiałem się kto z tego Lecha mógłby być u nas wzmocnieniem. W pierwszym składzie to chyba tylko Ishak by się łapał. Tiba miałby kłopot przebić się przy Kapustce i Luquinhasie. Może Salamon na stopera, ale Gruby Czesław nie poświęciłby Wietesa. Słabo to u nich wygląda.
        Oceniasz graczy na podstawie tego, co aktualnie prezentują. Nawet kibice w Poznaniu widzą, że przychodzi do nich grajek, który coś tam może pograć i zalicza zjazd w Lechu.

Taki Tiba u nas mógłby wejść na zupełnie inny poziom, Salamon też raczej nie byłby osłabieniem, no i ewentualnie Ishak. Z pozostałych ciężko kogoś wskazać, bo dość marnie się prezentują.

PS: O Puchaczu nie wspominam, bo i tak zapowiedział że nie przyjdzie. No i wiem czy dwójka potrzebuje aktualnie gracza na tę pozycję
        Never Surrender

Komentarz

• Ponoć Maciek Skorza wraca do Poznania.
          349meczów*
          71 goli*
          58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Zamieszczone przez Benek Zobacz posta
            Ponoć Maciek Skorza wraca do Poznania.
            I kamień z serca. Pisali że Waldek King vel smutny Waldemar miał ich brać od lipca całe szczęście że nie on bo to jest dobry szkoleniowiec poukladał by ich a tak... to taki ch.. z mistrzostwa na stulecie

Komentarz

• Zamieszczone przez Benek Zobacz posta
              Ponoć Maciek Skorza wraca do Poznania.
              Za Złotoustego ostatni raz odjechali Legii więc wracają do sprawdzonych rozwiązań.

Komentarz

• Zamieszczone przez Grigol Zobacz posta

I kamień z serca. Pisali że Waldek King vel smutny Waldemar miał ich brać od lipca całe szczęście że nie on bo to jest dobry szkoleniowiec poukladał by ich a tak... to taki ch.. z mistrzostwa na stulecie
                Zgoda.
                Jest dobry.
                Ale w śląskich drużynach.
                Tam ,w tym klimacie daje radę.
                "Lubię sobie jebnąć piwo"

Komentarz

• Magiera oficjalnie Śląsk do końca czerwca 2023 r.

Ciekawe za ile go wyjebią
                  q[-_-]p

Komentarz

• Oby tylko Mioduski nie wcisnął mu Krzepoty (bo jego żona z nim biega) do drużyny, tak jak wcisnął mu do Legii i do U20
                    Lewactwo nie jest cool!

Komentarz

• Nie rozumiem Śląska; naprawdę myślą, że z tym składem ktoś by coś więcej ugrał.
                      Chyba, że chodzi o stawianie na młodych i Excel.
                      Lubię sobie jebnąć posta.

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
                      St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”

Komentarz

• Zamieszczone przez LOL3K Zobacz posta
                        Magiera oficjalnie Śląsk do końca czerwca 2023 r.

Ciekawe za ile go wyjebią
                        No to ekstraklapie mówi :sprawdzam.
                        Ja tam życzę Jackowi maximum 2 miejsca.
                        "Lubię sobie jebnąć piwo"

Komentarz

• Wydawać się mogło że Lavicka robił wynik ponad stan. Może to przez pryzmat nostalgii i jego wyników z moim SFC i prywatnych znajomości.

Komentarz

• Zamieszczone przez Stout Zobacz posta
                            Zgoda.
                            Jest dobry.
                            Ale w śląskich drużynach.
                            Tam ,w tym klimacie daje radę.
                            Poza Śląskiem za bardzo nie miał szans się sprawdzić w roli trenera.
                            Widzew przez jedną rundę trenował i zostawił na pozycji lidera.
                            a i tak w tym sezonie karna degradacja widzewiaków spotkała.
                            koko koko Skorza spoko...

Komentarz

• Ja również miałbym obawy przed Fornalikiem w Lechu. A Skorża ... skoro nie może zostać Żuraw, to niech będzie Złotousty...
                              Lubię sobie jebnąć posta.

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
                              St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”

Komentarz

• Zamieszczone przez księciuniu Zobacz posta
                                Ja również miałbym obawy przed Fornalikiem w Lechu. A Skorża ... skoro nie może zostać Żuraw, to niech będzie Złotousty...
                                Ostatnie mistrzostwo Lecha z 2015 roku to raczej my okrutnie zawaliliśmy, niż Kolejorz zdobył. Ile wtedy traciliśmy punktów, a na dodatek poznaniacy pojechali nas na wielkim farcie w Warszawie. Gdyby w tym meczu Gui w końcówce nie strzelił Panu Bogu w okno

Komentarz

Pracuję...
                                X