Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Nawet bez wygranej jutro macie całkiem komfortową sytuację
Po prostu zdanie mojego przedmówcy mi się wydało niedorzeczne, bo jak my byśmy dostali, to Raków odrabia 1 punkt, a on pisze o wypisaniu się z mistrza.
Nawet jeśli dostaniemy z Lubinem w trąbę trójka i tak nie będzie to śmieszniejsze niż dzisiejszy kabaret.
Ale niestety jak Lech coś odwali to nasi proszą o podtrzymanie piwa i próbują go przebić w walce o błazenadę roku, więc nie zdziwię się jutro łatwą porażką na własne życzenie.
Zastanawiałem się kto z tego Lecha mógłby być u nas wzmocnieniem. W pierwszym składzie to chyba tylko Ishak by się łapał. Tiba miałby kłopot przebić się przy Kapustce i Luquinhasie. Może Salamon na stopera, ale Gruby Czesław nie poświęciłby Wietesa. Słabo to u nich wygląda.
Znów: Kuchy King! I znów - szkoda, że nie dla nas.
Czasem mówi się o wypracowanym przez jakąś drużynę stylu. W Poznaniu wypracowano styl Żurawia.
Wydawało się, że w przerwie zimowej trochę go zagubiono, ale Lech wrócił do tego, czym czarował jesienią na boiskach ekstraklasy i w spotkaniach LE.
Brawo! Liczy się konsekwencja!
BTW
Cracovia pierwszym zespołem, który nie ma szansy dogonić Legii w tym sezonie.
Nawet jakby wszystko do końca wygrali, to zdobędą 44 punkty. Może czas pierdolnąć whisky?
W Poznaniu Styl Żurawia, w Krakowie Pijany Mistrz...
.
Dziś do podopiecznych Probierza może dołączyć Stal i Podbeskidzie.
Nawet jeśli dostaniemy z Lubinem w trąbę trójka i tak nie będzie to śmieszniejsze niż dzisiejszy kabaret.
Ale niestety jak Lech coś odwali to nasi proszą o podtrzymanie piwa i próbują go przebić w walce o błazenadę roku, więc nie zdziwię się jutro łatwą porażką na własne życzenie.
Piast 2 x żółta( jedna z kartek anulowana), Zagłębie pauza za kartki , Pogoń 2 x żółta, Lech 2 x żółta. Przy nim Jędza z Wieteską to przedszkolaki.
Po prostu zdanie mojego przedmówcy mi się wydało niedorzeczne, bo jak my byśmy dostali, to Raków odrabia 1 punkt, a on pisze o wypisaniu się z mistrza.
PS. Leszki
Raków spuścił mocno z tonu, to nie ta sama drużyna co jesienią. Jeśli do tej pory nie wrócili na właściwe tory, to wątpię żeby to nastąpiło.
Wszystko się rozegra między nami i Portowcami.
Komentarz