Zamieszczone przez księciuniu
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Widzę, że Ty też przed Wielkim Postem robisz zapasy w organizmieLubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”
Komentarz
-
Zamieszczone przez księciuniu Zobacz postaWidzę, że Ty też przed Wielkim Postem robisz zapasy w organizmie
Komentarz
-
Ha, poznałem przez ekran
A co do Peszko, to w Barcelonie biega „Trinkao”
E: Nigdy nie patrzyłem piłkarzom głęboko w oczy.
E2: Gwałt.Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
Komentarz
-
W sumie to nie jest temat o Lidze MistrzówLubię sobie jebnąć posta.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Benek Zobacz postaPogoń ponoć bierze Kurzawę .„Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”
Komentarz
-
Zamieszczone przez Sugarman Zobacz posta
Czyli możemy już skończyć tę histerię z Grosickim w Szczecinie?
Wiem natomiast, że wzieli gościa, który od lipca nie grał w piłkę...349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie
Komentarz
-
Zamieszczone przez Benek Zobacz posta
Czekam cały czasTeraz idealnie pasowałby na wahadło
Kuchy King!koko koko Skorza spoko...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Sugarman Zobacz posta
Czyli możemy już skończyć tę histerię z Grosickim w Szczecinie?edit: literówka.
Komentarz
-
W ramach espionażu oglądam dziś (kolejny raz) Pogoń. Pewnie nic odkrywczego nie powiem, ale uważam, że brakuje im do nas sporo. Mają niezłą intensywność i w miarę ogarniają taktycznie to co się dzieje i wiadomo, że na naszą ligę to już bardzo dużo, ale z przodu jest sporo chaosu i po prostu brakuje im jakości. No i nie można na poważnie brać drużyny, w której Kucharczyk w obecnym kształcie jest pewniakiem na skrzydle.
Mistrzostwo zdobędziemy dwie kolejki przed końcem, można robić screeny.
Edit: co nie zmienia faktu, że jest spora szansa, że dostaniemy od nich w łeb
Edit2: zaczynałem pisać posta grubo przed bramką na 2-0!Ostatnio edytowany przez WaffenCashCash; 158695.
Komentarz
-
Kucharczyk akcją pod koniec I połowy pokazał, że naprawdę ma Legię w sercuLubię sobie jebnąć posta.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez alfa Zobacz posta
A Melanż Trwa...
Komentarz
Komentarz