Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Dla mnie bardziej zasadne jest pytanie "Co na to kibice Śląska?".
    Jeśli Śląsk awansuje do OE samodzielnie (co jest prawie pewne) to moim zdaniem Drzymała powinien zainwestować w ten prawdziwy Śląsk (ewentualnie przenieść piłkarzy). Opcja z przejęciem miejsca w tabeli Dyskobolii i ewentualnego startu w pucharach mało mi się osobiście podoba i z tego oc czytałem we Wrocławiu również zdania są podzielone. Ale byłbym wdzięczny za punkt widzenia odwiedzających to forum dolnoślązaków.

Poza wszystkim, to chyba wszyscy cieszyliby się z silnego Śląska w OE. W końcu powoli liga wraca tam, gdzie jej miejsce.

Komentarz

Malinowe nosy to zapewne zaakceptują o ile odbędzie się w to cywilizowany sposób. Czyli uczciwy sportowy awans do elity ekipy Tarasiewicza. Potem Drzymała zasila zespół swoimi gwiazdkami z Dyskobolii, a ta znika niczym Amica z piłkarskiej mapy Polski. Zdania mają pewnie podzielone co do ewentualnego udziału w europejskich pucharach. Ich obiekt nie spełnia podstawowych warunków, a w Grodzisku grać zapewne jako Śląsk chcieć nie będą.
      Niech każdy kibic w sercu to wyzna: Bóg, Honor i Ojczyzna

Komentarz

Zamieszczone przez arczi
        Zdania mają pewnie podzielone co do ewentualnego udziału w europejskich pucharach.
        o tym właśnie mówię, bo awans mają prawie pewny. Kwestia podejścia do gry na licencji Dyskobolów mnie interesuje. Niby niewiele, a jednak robi różnicę.
        No i dobrze by było gdyby cały obecny Śląsk nie poszedł z automatu w odstawkę...

No to teraz do ekstraklasy poproszę jeszcze Gdańsk, Szczecin, Lublin i Olsztyn i jest miodzio

Komentarz

Te.. fryzjer. Wyjeb jeszcze Wodzisław i poproszę o cytrynę do rumu bo mi zabrakło.

Komentarz

Derby piłkarsko zdecydowanie dla Ruchu. Rewelacyjny Ćwieląg. W ogóle poziom zaskakująco wysoki- myślałem, że się wynudze a tu prosze :O

Kibicowsko trudno oceniać gdy się na meczu nie było. Zajebisty efekt racowiska Górnika (ze sto rac na oko).
            Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu:
            - Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki!
            Zapamiętał.

Waldemar Łysiak, "Najlepszy".

Komentarz

Zamieszczone przez arczi
              Te.. fryzjer. Wyjeb jeszcze Wodzisław i poproszę o cytrynę do rumu bo mi zabrakło.
              akurat do Wodzisławia osobiście mam jakiś trudno wytłumaczalny sentyment, mogą zostać

Że rum?

Komentarz

Mieli mieć podobno 900.

Cały ChoRzów zapewne wyjdzie teraz na ulice by świętować sukces. Trzeba im będzie pewnie proklamować niepodległość

Komentarz

Co prawda nie liga, ale Polonia Muranów vs. Vetra na TVP Warszawa
                  Niesłusznie Skazani

Komentarz

I już zgadnijcie o kim mówią?
                    ...ta ziemia do Polski należy
                    choć Polska daleko jest stąd,
                    bo wolność krzyżami się mierzy
                    historia ten jeden ma błąd!!!!

Better Dead Than Red!!!

Komentarz

Byly kwiaty, transparenty i przepraszanie za Legie ?
                      Wśród tych co na kolanach, isc wyprostowanym.

Komentarz

A początku akurat nie widziałem Za to komentatory z 5 minut opowiadali o Armagiedonie

Better Dead Than Red!!!

Komentarz

Zamieszczone przez DobryChłopak
                          Co prawda nie liga, ale Polonia Muranów vs. Vetra na TVP Warszawa
                          jak już tak to bądzmy konsekwentni, Muranów również jest częścią Warszawy :\
                          OFMC

Komentarz

Ale nie jest przecież całą Warszawą, zachodzi stosunek podrzędności
                            Niesłusznie Skazani

Komentarz

Nie brnij DCH bo on tu gotów ze swoim kolegą Cipciusiem wrócić, też lokalnym patriotą

Better Dead Than Red!!!

Komentarz

dobrze prawi kolega Mort, a na niego (tego Cipciusia) trza uważać! bo to krnąbrna bestia jest

btw. na Muranowie jakiś dziwny klimat tego wieczoru panuje. Ludzie na siebie na ulicach jakoś spoglądają z niespokojem w oczach i dużo nieznajomych twarzy sie przemieszcza

jakaś litewska krucjata myślicie?
                                OFMC

Komentarz

Pracuję...
                                X