Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Ale Radomiak to zjebał.
    A Melanż Trwa...

Komentarz

• Kochalski zrobił co mógł.
      Egzekutorzy zjebali równo, mieli Amikę na widelcu...ehhhh

Komentarz

• Puchacz jaki kozak

Komentarz

• Patałachy
          349meczów*
          71 goli*
          58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Ale Radomiak odjebał numer.

Komentarz

• Lech znalazł gen zwycięstwa
              Teraz już będą mieli z górki.
              Jest dobrze, nic nie trzeba zmieniać.
              Lubię sobie jebnąć posta.

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
              St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”

Komentarz

• Niewątpliwym plusem tego meczu jest to, że Żuraw pozostanie na ławce trenerskiej.
                A Melanż Trwa...

Komentarz

• Czytam, że Puchacz uratował dogrywkę, ktoś z Radomiaka ryje w wapnie, Tymuś ucisza puste trybuny, Bednarek jakieś sapy do jakiegoś Kozaka(nie wiem czy w dobrej kolejności).

Jeśli to prawda to widowisko przednie

Komentarz

• Zamieszczone przez Raczej
                    Czytam, że Puchacz uratował dogrywkę, ktoś z Radomiaka ryje w wapnie, Tymuś ucisza puste trybuny, Bednarek jakieś sapy do jakiegoś Kozaka(nie wiem czy w dobrej kolejności).

To tam też wybierają „kozaka i lebiegę”?
                    Lubię sobie jebnąć posta.

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
                    St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”

Komentarz

• Zamieszczone przez Raczej
                      Czytam, że Puchacz uratował dogrywkę, ktoś z Radomiaka ryje w wapnie, Tymuś ucisza puste trybuny, Bednarek jakieś sapy do jakiegoś Kozaka(nie wiem czy w dobrej kolejności).

Dlatego tak się wrukwiłem, że go radomianie nie uciszyli.
                      PS. Cały czas zachowywał się moim zdaniem niesportowo, podchodząc do piłkarzy Radomiaka tuż przed karnymi, by odstawiać jakieś swoje deprymujące szopki, a sędzia jakoś nic z tym nie robił

Komentarz

• Bez przesady. Te ostatnie dwa karne Radomiaka to książkowy przykład najgorzej wykonanej jedenastki w piłce nożnej. Z takim ręcznikiem w bramce rywala powinni grać dalej.
                        A Melanż Trwa...

Komentarz

• To, że wykonawcy nie udźwignęli presji to jedno, drugie, że ten pajac powinien za każdym razem iść grzecznie do bramki zamiast odstawiać jakieś szopki.
                          Jeszcze mnie trzyma wkurw na myśl, że tak łatwo mogli wyjebać ich z pucharu i tak to spierdolili.

Komentarz

• Zamieszczone przez Chmielo
                            Bez przesady. Te ostatnie dwa karne Radomiaka to książkowy przykład najgorzej wykonanej jedenastki w piłce nożnej. Z takim ręcznikiem w bramce rywala powinni grać dalej.
                            I tak się długo trzymali. Miałem wrażenie, że nikt tam nie strzeli karnego, bo z wyglądu to sami drwale. No a jak już zobaczyłem Cichockiego podchodzącego do decydującej jedenastki, to sięgnąłem po pilot od telewizora...
                            "I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"

Komentarz

• Szkoda, że ich nie wyeliminowali, było tak blisko.. zwłaszcza 2:0 na początku serii rzutów karnych.

Zamieszczone przez e(L)egion
                              I tak się długo trzymali. Miałem wrażenie, że nikt tam nie strzeli karnego, bo z wyglądu to sami drwale. No a jak już zobaczyłem Cichockiego podchodzącego do decydującej jedenastki, to sięgnąłem po pilot od telewizora...
                              No pierwszy czy drugi karny to perfekcyjnie wykonany, pod samą poprzeczkę z miejsca

Komentarz

• Frankowski wskazuje na wapno dla Wisły po przypadkowym zagraniu ręką ,po co jest VAR w takim razie?
                                Mioduski ,Vukovic OUT !

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎