Zamieszczone przez Robert E. Lee
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Klu mojej wypowiedzi było jasne i odnosilo się też do posta w innym temacie. Jankovic był totalnie nie przygotowany fizycznie i oblewal podstawowe rzeczy. Doprowadzenie go do jakiejkolwiek poważnej obecności na boisku trwałoby 2-3 miesiąca. Widocznie w przypadku Stocha nie ma takiej sytuacji.
A cała reszta to twoja dowolna (jak zwykle aby się czepiac) interpretacja." Brawo Panie Jacku"
Komentarz
-
Nie wiem czy było, ale jako przerywnik w waszej dyskusji wrzucę ciekawostkę:
Georgios Giakoumakis - jeszcze w lipcu piłkarz Górnika Zabrze (nie nadawał się (?)) - dzisiaj 21 goli i 2 asysty w Eredivisie|||||||||||||||||||||||||| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Better Dead Than Red
Komentarz
-
Zamieszczone przez Chmielo Zobacz postaŁKS rok temu też zrobił „fajne transfery”.
Ciekawe jak ten Raków, Pogoń, czy Zagłębie wypadną w eliminacjach.
Komentarz
-
Zamieszczone przez siedemnasty Zobacz posta
Będzie trudno wypaść komukolwiek słabiej niż tym co dotychczas w tych eliminacjach uczestniczyli." Brawo Panie Jacku"
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kijek Zobacz postaKlu mojej wypowiedzi było jasne i odnosilo się też do posta w innym temacie. Jankovic był totalnie nie przygotowany fizycznie i oblewal podstawowe rzeczy. Doprowadzenie go do jakiejkolwiek poważnej obecności na boisku trwałoby 2-3 miesiąca
Zamieszczone przez Kijek Zobacz postaWidocznie w przypadku Stocha nie ma takiej sytuacji.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Robert E. Lee Zobacz posta
Stoch nie grał od pół roku, ani ja ani ty nie wiemy w jakiej jest dyspozycji fizycznej.
Zamieszczone przez Robert E. Lee Zobacz postaJest to twoja "dowolna interpretacja"(jak zwykle oczywiście jedyna słuszna) oparta o domysły. "Bo Zagłębie podpisało". Ten argument ma taką samą wartość jak to, że gdy Janković podpisze za tydzień z jakąś Vojvodiną to będzie znaczyło, że u nas w klubie, źle przeprowadzili badania i wcale nie jest zapuszczony.
Napisałem wyraźnie. Prościej ani nie umiem ani mi się nie chce.bo i tak wymyślisz po swojemu interpretacje.
Trzeba mieć maksymalnie dużo złej woli w sobie (do czego już się przyzwyczaiłem) aby interpretować tak jak Ty to robisz." Brawo Panie Jacku"
Komentarz
-
Zamieszczone przez siedemnasty Zobacz posta
Będzie trudno wypaść komukolwiek słabiej niż tym co dotychczas w tych eliminacjach uczestniczyli.Ostatnio edytowany przez Chmielo; 28436.A Melanż Trwa...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Chmielo Zobacz posta
Ciekawe, ciekawe. Spusty nad tymi Amersfoortami i Kirkesovami kończąc się przy pierwszej weryfikacji w Europie. Chyba, że dla kogoś weryfikacją jest mecz z „zabrzańskim przedszkolem”.Always look on the bright side of life!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Bootleg Zobacz posta
Nie żeby coś ale my "ostatnio" to też jesteśmy weryfikowani regularnie. Wystarczy spojrzeć kogo przez ostatnie lata przeszliśmy w eliminacjach. Poza Grekami za Vukovicia nikogo w miarę poważnego.A Melanż Trwa...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kijek Zobacz postaStocha(którego zresztą o ile dobrze kojarzę Bogus próbował sprowadzić kilka lat temu) sprowadził nasz wiecznie wyluzowany dyrektor to naprawdę bym propsowal.
Komentarz
-
Zamieszczone przez alfa Zobacz posta
to był Robert Mak" Brawo Panie Jacku"
Komentarz
-
Jedni "oplakuja Malarza Radovica Fina" bo dali nam mnóstwo radości i wiele sukcesów a inni Kante, który jedyne czym zasłynął to rzucaniem koszulka.
Zastanawiające jest, że akurat w momencie, kiedy zaczęło się to czyczesznie szatni po kolei to nagle skończyły się puchary.
No ale dzięki Bogu już w tym roku w styczniu zaczął po raz już nie wiem, który budowę drużyny na europejskie puchary i tym razem to już się bankowo uda. Zgodnie z obietnicą w styczniu Mioduski wszystkim udowodni! A nie sory styczeń się już skończył? Nie może być, szok!
Posty typu "bardzo dobry krok w stronę profesjonalizmu w klubie" - pamiętamy!
A jak nie to trudno. Wina trenera. A najlepiej Vukovica.
Nikt nie pisał, że Kozulj i VanAmersfort dadzą puchary a jedynie było pisane, że są ta lepsi niż tych co wówczas ich mieliśmy w sytuacji, kiedy to było pisane. No ale żeby to zrozumieć to trzeba
1. umieć /chcieć czytać,
2. Oglądać chociaż okazyjnie mecze a nie suche wyniki na 90minut.
Ps. Gdyby nie np wysmiewany przez wielu tu Lopez to byśmy teraz do Pogoni już tracili nie 2 a 4 punkty. No ale wiem, wygodnie o tym nie pamiętać. Tak samo jak o dziesiątkach super meczów Malarza Radovica i Fina i tego co przynieśli do gabloty. Czekam aż Mioduski, że swoją banda przyniesie chociaż 30% tych sukcesów.Ostatnio edytowany przez Kijek; 2370." Brawo Panie Jacku"
Komentarz
Komentarz