Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Robert E. Lee Zobacz posta

Ile by wytrzymał na bieżni?
    Nie wiem ale skoro podpisał w Zagłębiu to śmiem twierdzić, że wytrzymał tyle, że w przeciwieństwie do Jankovica nie omdlewal.

" Brawo Panie Jacku "

Komentarz

• Jest to dość odważna teza bo zakłada, że jest jakiś ustawowy limit od którego można podpisać zawodnika. I, że przeprowadzanie badań wydolnościowych jest normą. Patrząc na ostatnią przygodę Wisły z Luksemburczykiem, to chyba jednak nie.

Komentarz

• Klu mojej wypowiedzi było jasne i odnosilo się też do posta w innym temacie. Jankovic był totalnie nie przygotowany fizycznie i oblewal podstawowe rzeczy. Doprowadzenie go do jakiejkolwiek poważnej obecności na boisku trwałoby 2-3 miesiąca. Widocznie w przypadku Stocha nie ma takiej sytuacji.

A cała reszta to twoja dowolna (jak zwykle aby się czepiac) interpretacja.
        " Brawo Panie Jacku "

Komentarz

• ŁKS rok temu też zrobił „fajne transfery”.
          Ciekawe jak ten Raków, Pogoń, czy Zagłębie wypadną w eliminacjach.
          A Melanż Trwa...

Komentarz

• Nie wiem czy było, ale jako przerywnik w waszej dyskusji wrzucę ciekawostkę:

Georgios Giakoumakis - jeszcze w lipcu piłkarz Górnika Zabrze (nie nadawał się (?)) - dzisiaj 21 goli i 2 asysty w Eredivisie
            |||||||||||||||||||||||||| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
            Better Dead Than Red

Komentarz

• Zamieszczone przez Chmielo Zobacz posta
              ŁKS rok temu też zrobił „fajne transfery”.
              Ciekawe jak ten Raków, Pogoń, czy Zagłębie wypadną w eliminacjach.
              Będzie trudno wypaść komukolwiek słabiej niż tym co dotychczas w tych eliminacjach uczestniczyli.

Komentarz

• Zamieszczone przez siedemnasty Zobacz posta

Będzie trudno wypaść komukolwiek słabiej niż tym co dotychczas w tych eliminacjach uczestniczyli.
                " Brawo Panie Jacku "

Komentarz

• Zamieszczone przez Kijek Zobacz posta
                  Klu mojej wypowiedzi było jasne i odnosilo się też do posta w innym temacie. Jankovic był totalnie nie przygotowany fizycznie i oblewal podstawowe rzeczy. Doprowadzenie go do jakiejkolwiek poważnej obecności na boisku trwałoby 2-3 miesiąca
                  I gdzie ja to neguję? Klu mojej wypowiedzi było jasne. Stoch nie grał od pół roku, ani ja ani ty nie wiemy w jakiej jest dyspozycji fizycznej.

Zamieszczone przez Kijek Zobacz posta
                  Widocznie w przypadku Stocha nie ma takiej sytuacji.
                  Jest to twoja "dowolna interpretacja"(jak zwykle oczywiście jedyna słuszna) oparta o domysły. "Bo Zagłębie podpisało". Ten argument ma taką samą wartość jak to, że gdy Janković podpisze za tydzień z jakąś Vojvodiną to będzie znaczyło, że u nas w klubie, źle przeprowadzili badania i wcale nie jest zapuszczony.

Komentarz

• Zamieszczone przez Robert E. Lee Zobacz posta

Stoch nie grał od pół roku, ani ja ani ty nie wiemy w jakiej jest dyspozycji fizycznej.
                    Nie wiemy ale mamy prawo zakładać, że jednak nie podpisali kogoś kto się nie nadaje.

Zamieszczone przez Robert E. Lee Zobacz posta
                    Jest to twoja "dowolna interpretacja"(jak zwykle oczywiście jedyna słuszna) oparta o domysły. "Bo Zagłębie podpisało". Ten argument ma taką samą wartość jak to, że gdy Janković podpisze za tydzień z jakąś Vojvodiną to będzie znaczyło, że u nas w klubie, źle przeprowadzili badania i wcale nie jest zapuszczony.
                    J.w.
                    Napisałem wyraźnie. Prościej ani nie umiem ani mi się nie chce.bo i tak wymyślisz po swojemu interpretacje.

Trzeba mieć maksymalnie dużo złej woli w sobie (do czego już się przyzwyczaiłem) aby interpretować tak jak Ty to robisz.
                    " Brawo Panie Jacku "

Komentarz

• Zamieszczone przez siedemnasty Zobacz posta

Ciekawe, ciekawe. Spusty nad tymi Amersfoortami i Kirkesovami kończąc się przy pierwszej weryfikacji w Europie. Chyba, że dla kogoś weryfikacją jest mecz z „zabrzańskim przedszkolem”.
                      Ostatnio edytowany przez Chmielo; 28436.
                      A Melanż Trwa...

Komentarz

• Zamieszczone przez Chmielo Zobacz posta

Ciekawe, ciekawe. Spusty nad tymi Amersfoortami i Kirkesovami kończąc się przy pierwszej weryfikacji w Europie. Chyba, że dla kogoś weryfikacją jest mecz z „zabrzańskim przedszkolem”.
                        Nie żeby coś ale my "ostatnio" to też jesteśmy weryfikowani regularnie. Wystarczy spojrzeć kogo przez ostatnie lata przeszliśmy w eliminacjach. Poza Grekami za Vukovicia nikogo w miarę poważnego.
                        Always look on the bright side of life!

Komentarz

• Zamieszczone przez Bootleg Zobacz posta

Nie żeby coś ale my "ostatnio" to też jesteśmy weryfikowani regularnie. Wystarczy spojrzeć kogo przez ostatnie lata przeszliśmy w eliminacjach. Poza Grekami za Vukovicia nikogo w miarę poważnego.
                          Całkowicie się zgadzam. Toteż nie rozumiem tego sezonowego podniecania się ofensywą Cracovii, jakimś Fran Tudorem, tudzież Kozuljem lub innym meteorem z połową udanej rundy, którzy dla nas byliby z pewnością lekiem na przeciętność i biletem do europejskich pucharów. Nie wspominając już o opłakiwaniu Malarza, Radovića i Fina u progu kariery.
                          A Melanż Trwa...

Komentarz

• Zamieszczone przez Kijek Zobacz posta
                            Stocha(którego zresztą o ile dobrze kojarzę Bogus próbował sprowadzić kilka lat temu) sprowadził nasz wiecznie wyluzowany dyrektor to naprawdę bym propsowal.

to był Robert Mak

Komentarz

• Zamieszczone przez alfa Zobacz posta

to był Robert Mak
                              Faktycznie, racja.
                              " Brawo Panie Jacku "

Komentarz

• Jedni "oplakuja Malarza Radovica Fina" bo dali nam mnóstwo radości i wiele sukcesów a inni Kante, który jedyne czym zasłynął to rzucaniem koszulka.

Zastanawiające jest, że akurat w momencie, kiedy zaczęło się to czyczesznie szatni po kolei to nagle skończyły się puchary.

No ale dzięki Bogu już w tym roku w styczniu zaczął po raz już nie wiem, który budowę drużyny na europejskie puchary i tym razem to już się bankowo uda. Zgodnie z obietnicą w styczniu Mioduski wszystkim udowodni! A nie sory styczeń się już skończył? Nie może być, szok!
                                Posty typu "bardzo dobry krok w stronę profesjonalizmu w klubie" - pamiętamy!

A jak nie to trudno. Wina trenera. A najlepiej Vukovica.

Nikt nie pisał, że Kozulj i VanAmersfort dadzą puchary a jedynie było pisane, że są ta lepsi niż tych co wówczas ich mieliśmy w sytuacji, kiedy to było pisane. No ale żeby to zrozumieć to trzeba
                                1. umieć /chcieć czytać,
                                2. Oglądać chociaż okazyjnie mecze a nie suche wyniki na 90minut.

Ps. Gdyby nie np wysmiewany przez wielu tu Lopez to byśmy teraz do Pogoni już tracili nie 2 a 4 punkty. No ale wiem, wygodnie o tym nie pamiętać. Tak samo jak o dziesiątkach super meczów Malarza Radovica i Fina i tego co przynieśli do gabloty. Czekam aż Mioduski, że swoją banda przyniesie chociaż 30% tych sukcesów.
                                Ostatnio edytowany przez Kijek; 2370.
                                " Brawo Panie Jacku "

Komentarz

Pracuję...
                                X