Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Kijek Zobacz posta

Najpierw zobaczymy czy tak będzie jak przegraja te 2 - 3 mecze i gdzie wówczas będą. Ale szacun, że już po jednym meczu wydajesz takie oceny.
    Oglądałeś mecz? Ja tak. Ciężko się spodziewać aby nie przegrali jeszcze czegoś ale wyglądali dobrze.

PS. Pogoń wygrała więc w temacie heheszkow z Runjaica cisza na forum. Zapewne do czasu aż coś przegra.
    Oglądałem. Klasyczny paździerz ekstraklasy. Jedni i drudzy wyglądali słabiutko. Mecz na remis.
    Jakby Legia zagrała na ich poziomie to temat meczowy przekroczyłby dwucyfrowa liczbę stron z komentarzami.

Komentarz

• Zamieszczone przez smiglostopy Zobacz posta
      Człowiek przez te kilka miesięcy zapomina jak wielkim gównem jest ta liga talentów. W meczu 2 "topowych" drużyn, jedyny celny strzał w pierwszej połowie oddaje Kuchy. W drugiej połowie za to pierd*li tyle, że można obdarować ze dwie kolejki w Mołdawii i na Słowacji, a i tak jest silnym kandydatem do gracza meczu.
      Obejrzałem sobie skrót i dobrze, że nie wykupiłem tego pakietu na playerze. Dwie drużyny przebierańców potykających się o własne nogi na kartoflisku. Ale wiadomo - pierwsze śliwki robaczywki
      „Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”

Komentarz

• Zamieszczone przez Runi Zobacz posta

Oglądałem. Klasyczny paździerz ekstraklasy. Jedni i drudzy wyglądali słabiutko. Mecz na remis.
        Jakby Legia zagrała na ich poziomie to temat meczowy przekroczyłby dwucyfrowa liczbę stron z komentarzami.
        Więc zobaczymy najpierw niech przegraja jeszcze te 2-3 a potem jaki skutek te 2 - 3 porażki będą mieć.
        " Brawo Panie Jacku "

Komentarz

• Polski Mourinho podał się do dymisji.
          Bazinga!
          Przecież i im i mnie chodzi tylko o dobro naszego klubu.

Komentarz

• Zamieszczone przez Moriarty Zobacz posta
            Polski Mourinho podał się do dymisji.
            Grubo. Ciekawe o co poszlo.
            349meczów*
            71 goli*
            58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Przecież cała Cracovia to jest jakaś żenada. Sami obcokrajowcy, piłka na którą nie da się patrzeć i co jeszcze śmieszniejsze brak wyników. 3 lata budowania składu przez polskiego Guardiolę i taki jest efekt.

Komentarz

Nie strasz. Do dymisji podał się polski Guardiola, polski Mourinho to teraz pracuje dla Dariusza.

Komentarz

Nie żeby coś ale raczej Pep Guardiola. Mourinho przecież u nas
                  Always look on the bright side of life!

Komentarz

• Hehe, no faktycznie, mój błąd.
                    Bazinga!

Komentarz

• Kuźwa, ale namieszaliście tymi trenerami
                      Ostatnio edytowany przez Budyń_70; 126028.

Komentarz

• Bilans tego asa w Cracovi: 51-28-47. No bez rewelacji. Barcy z Pasów ten pseudoGuardiola nie zrobił. Teraz może się napić whisky.
                        Bazinga!

Komentarz

• A tak btw Leszki dalej w formie
                          Always look on the bright side of life!

Komentarz

• Zagłębie gra w następnej kolejce z Lechem i w związku z tym wypożyczony rzeźnik i tak nie mógłby zagrać. W końcówce meczu trener Zagłębia pokazał rzeźnikowi, żeby złapał kartkę i tak wykluczającą go z meczu. Ten był na tyle głupi i prymitywny, że najpierw wpakował się Szwochowi w achillesa, a jak to nie dało kartki to z taką premedytacją wyciął Pyrdoła, że złamał mu nogę. Mam nadzieję, że przypierdolą mu karę na minimum 10 kolejek.

Komentarz

• A ja mam nadzieję, że Zagłębie zakończy wypożyczenie Szrotovicia i ogór resztę sezonu spędzi w rezerwach kuchenkorza.
                              „Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”

Komentarz

• Lokomotywa ruszyła w pościg za czołówką... Ospale.
                                Bazinga!

Komentarz

Pracuję...
                                X