Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Budyń_70 Zobacz posta

Wedle priorytetów, nie mniej niesmak jak był tak pozostanie
    to lepiej
    Zawsze lepiej na 1 niż na 12. Już mi wkurw minął i myślę że może ten mecz może wyjść na dobre. Klasyczny kubeł zimnej.

Komentarz

• Zamieszczone przez Moriarty Zobacz posta
      Cały Kuchy...
      W TV było widać, że Kuchy dedykował komuś tego gola ale nie wyłapałem co on tam krzyczał do kamery

Komentarz

• Zamieszczone przez Ivan Drugi Zobacz posta
        to lepiej
        Zawsze lepiej na 1 niż na 12. Już mi wkurw minął i myślę że może ten mecz może wyjść na dobre. Klasyczny kubeł zimnej.
        Przy świąteczno-feriowym stole mogą o tym zapomnieć.

Komentarz

• Z ciekawości sprawdziłem Pogoń po covidzie w ekstraklasie 10 meczów 6 wygranych 3 remisy 1 porażka.
          " Brawo Panie Jacku "

Komentarz

• Zamieszczone przez Kijek Zobacz posta
            Z ciekawości sprawdziłem Pogoń po covidzie w ekstraklasie 10 meczów 6 wygranych 3 remisy 1 porażka.
            Sugerujesz zarażenie całej naszej drużyny na okres świąteczny?
            Bazinga!
            Przecież i im i mnie chodzi tylko o dobro naszego klubu.

Komentarz

• Zamieszczone przez Ivan Drugi Zobacz posta
              to lepiej
              Kubeł zimnej to by był jakby za tydzień grali mecz. Efekt wychowawczy do stycznia wyparuje, za to -3 lub -1 punkt w tabeli na koniec zostanie.

Komentarz

• Zamieszczone przez r9robins Zobacz posta

W TV było widać, że Kuchy dedykował komuś tego gola ale nie wyłapałem co on tam krzyczał do kamery
                Pewnie dedykacja dla Vuko
                Lecz przez te 10 minut zapomnieli na czym polega godność klubu , który chce mienić się mianem głównego wroga Legii w Polsce. Grajki bez honoru.

Komentarz

• Zamieszczone przez Tuzin Zobacz posta

Kubeł zimnej to by był jakby za tydzień grali mecz. Efekt wychowawczy do stycznia wyparuje, za to -3 lub -1 punkt w tabeli na koniec zostanie.
                  Chodziło mi bardziej o trenera i właściciela. Zobaczyli czym dysponują.

Komentarz

• Komentarz

• O kurwaa.
                      Żyje?

Komentarz

• Jakby ktoś nie wiedział to próba bicia jakiegoś rekordu w jeździe na wysokim rowerze, w sesji treningowej wszystko zadziałało jak trzeba, tzn. przejazd udany i linka asekuracyjna zatrybiła, w pokazówce zupełnie odwrotnie. Mikołaj to jakiś znany na świecie pochodzący z Białegostoku konstruktor rowerów customowych o nazwisku Zdanowicz.

Komentarz

• Podobno nic mu nie jest. Tomografia wykazała brak mózgu.

Komentarz

• Ja pierdziu. Co jest z tymi ludźmi?

W Białymstoku mają większy problem z fizyką bo sezon temu jeden z kibiców wypadł z trybuny w Gliwicach. Ogarnijcie się.

Hoolaynogga nie wystarcza.
                            Ostatnio edytowany przez Tommy Johnson; 88520.

Komentarz

• https://www.rp.pl/Biznes/301109937-N...straklasy.html

"Ostatnie miejsce w tej kategorii zajęła Wisła Płock, gdzie na wynagrodzenia przeznaczono 158 proc. wygenerowanych przychodów operacyjnych".

Marek Jóźwiak lubi to.

Ktoś niedawno pisał na forum że może by się Jóźwiak przydał na DS. Wypada pogratulować takich wyborów kibicom. Najlepiej razem z Piekarskim, to byłby duet dopiero.

Także w Płocku prawie 8MLN PLN od gminy dla tej garstki kibiców na piłkarski poker i ogórki z zagranicy. Ręce opadają.

Komentarz

• ​​​​​​Jeśli faktycznie ten Piątkowski z Rakowa pójdzie do Milanu (czy jakiegokolwiek innego klubu) za 5 mln euro to brutalna weryfikacja kwoty transferowej za Karbownika do Brighton.

No i Darku, Reca z Płocka, Piątkowski z Rakowa, Walukiewicz z Pogoni, Białek z Lubina. Promowanie przez Legie na całego.

​​​​​Młody, utalentowany polski piłkarz przestaje mieć powody dla jakich musi iść do Legii czy Lecha aby się promować. Szczególnie, że w innych drużynach ma większe szanse na grę.
                                ​​​​​​Celowo napisałem o młodym utalentowanym aby:
                                - wyrzucić z tej grupy Wieteske i jemu podobnych, których już nikt nigdy nie kupi.
                                - tych wszystkich młodych, którzy grali tylko dlatego, że są młodzi a Darek zrobił z Legii szkole piłkarska.

Na miejscu czy to Mosora czy Włodarczyka jeśli serio oni coś tam potrafią i jeśli faktycznie mają perspektywy to patrząc z ich punktu widzenia i ewentualnej kariery to jaki mają biznes aby przedłużali kontrakty z Legia?
                                Ostatnio edytowany przez Kijek; 2370.
                                " Brawo Panie Jacku "

Komentarz

Pracuję...
                                X