Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
NIe wiem jak inni ale jak dla mnie dwa karne dla Rakowa z dupy wyjęte, ok byli lepsi, ale szczególnie drugi karny to ja nie wiem za co podyktowano. Gdyby nam gwizdnęli takie karne to by były dyskusje na cały tydzień, a fora w Poznaniu by padły.
Fakt, obejrzałem sobie powtórki i o ile pierwszy raczej bezdyskusyjny, to ten drugi mocno dyskusyjny
Rakowem bym się w ogole nie przejmował. Po pierwsze takie wynalazki to zazwyczaj trwają jedną rundę, a po drugie na wiosnę będą musieli grać mecze w roli faworyta i pod presją, a to jak wiadomo jest zabójcze dla „umiejętności” polskiego kopacza.
Rakowem bym się w ogole nie przejmował. Po pierwsze takie wynalazki to zazwyczaj trwają jedną rundę, a po drugie na wiosnę będą musieli grać mecze w roli faworyta i pod presją, a to jak wiadomo jest zabójcze dla „umiejętności” polskiego kopacza.
To trochę jak Piast dwa sezony temu. Też miał być chwilowym wynalazkiem.
Ja jestem prosty Motorowiec i nic im takiego nie wkładałem
e:
A tak serio to po prostu "Stalówka" w moich kręgach kojarzona jest tylko ze Stalową Wolą. Reszta to Stal, czy to Rzeszów, czy Sanok, czy Kraśnik. Coś jak GieKSa katowicka. Na Górnika z Łęcznej czy GKS Bełchatów nie powiem GieKSa.
Komentarz