Spacer i pewne zwycięstwo Pogoni ciekawe czy dziś Jimenez coś ukuje ?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez IX14 Zobacz postaSpacer i pewne zwycięstwo Pogoni ciekawe czy dziś Jimenez coś ukuje ?
Komentarz
-
Zamieszczone przez Raczej Zobacz postaIdzie, idzie Podbeskidzie!Always look on the bright side of life!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Budyń_70 Zobacz postaStalówka właśnie urwała punkty Amice
Tak więc mam nadzieję że 711 oglądał i wszystko notował...
Komentarz
-
Stalówka to ze Stalowej Woli
A co do meczu, to Lech - jak nie on - strzelił gola w ostatnich minutach. Ale trafiając w słupek i poprzeczkę w doliczonym czasie pokazał, że nie zatracił jeszcze swojego DNA dnaLubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”
Komentarz
-
Zamieszczone przez księciuniu Zobacz postaStalówka to ze Stalowej Woli
A co do meczu, to Lech - jak nie on - strzelił gola w ostatnich minutach. Ale trafiając w słupek i poprzeczkę w doliczonym czasie pokazał, że nie zatracił jeszcze swojego DNA dna
Komentarz
-
Chociaż w sumie to widelcem kłuta była Stalówka MielecLubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”
Komentarz
-
Komentarz
-
NIe wiem jak inni ale jak dla mnie dwa karne dla Rakowa z dupy wyjęte, ok byli lepsi, ale szczególnie drugi karny to ja nie wiem za co podyktowano. Gdyby nam gwizdnęli takie karne to by były dyskusje na cały tydzień, a fora w Poznaniu by padły.
Komentarz
-
Zamieszczone przez IX14 Zobacz postaRaków depcze po piętach.Always look on the bright side of life!
Komentarz
-
Zamieszczone przez IX14 Zobacz postaRaków depcze po piętach.
Komentarz
-
Zamieszczone przez snorri Zobacz postaNIe wiem jak inni ale jak dla mnie dwa karne dla Rakowa z dupy wyjęte, ok byli lepsi, ale szczególnie drugi karny to ja nie wiem za co podyktowano. Gdyby nam gwizdnęli takie karne to by były dyskusje na cały tydzień, a fora w Poznaniu by padły.chyba "miały ***** dość"
w sumie szkoda, lubiłem poczytać jak w dupę zbierali, albo dostawaliśmy karne
super kwiatki tam się pojawiało,
o ile dobrze pamiętam, to po meczu z nami nawet temat "poznańskiego czerwca" się pojawiło tak, żeby coś tam podkreślić
Never Surrender
Komentarz
Komentarz