Według technologii C+ była bramka dla Lechii. Ciekawe czy teraz będą tydzień o tym trąbić jak po naszym meczu z Cracovią czy szybciutko zapomną. Czekamy na komentarz Bońka i Przesmyckiego.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Oglądam właśnie mecz Motor - Lech II. Mecz nudny jak zawody w szydełkowaniu(no dobra coś tam się dzieje) ale komentarz to jest przepaść in plus w stosunku do tego co serwują mi co kolejkę panowie z C+. Zero pieprzenia o "karierze" komentujących, brak pierdolenia o meczach sprzed 30 lat. Zwykły czysty komentarz tego co się dzieje na boisku + raz na jakiś czas sytuacja w tabeli. Nie wiem kto komentuje ale chyba poczekam do końca i napiszę sms-a Kurze* by wypierdolił tego Borka czy innego Podolińskiego i dał szansę temu panu
Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.
Komentarz
-
Czekając na mecz oglądam sobie Śląsk Raków i trzeba im oddać, (Rakowowi) że w piłkę grają bardzo ładnie ! Nigdy bym nie pomyślał, że w takim miejscu i w takich okolicznościach uda się akurat im zbudować tak dobry zespół. Teraz będzie im trudniej pewnie bo rywale inaczej zaczną na nich patrzeć, piłkarzykom pewnie się zagotuje pod kopułami, kogoś im pewnie wyrwą. Natomiast na dziś super. Aktualny wynik 1-0 dla śląska
Komentarz
-
W Krakowie dalej gorączka. Jeszcze na dobre nie ucichły echa naszego meczu z Cracovią a już mamy nową "aferę" z Filipiakiem w roli głównej wymyślającym sędziemu od k... i ch...., z wysokości (no jakże by inaczej) własnej loży. I to w sytuacji gdy sędzia załatwił im grę w przewadze, bramkę uznał po ewidentnym faulu w ofensywie a mecz przedłużył o ponad 10 minut. Ale że więcej już nie chciał pomóc to chwdp. Niby klub z dużego miasta ale prowincją wali na kilometr
Komentarz
-
Zamieszczone przez r9robins Zobacz postaW Krakowie dalej gorączka ...
"W meczu z Legią sędzia Lasyk wypaczył wynik meczu, pozbawił Cracovię ewidentnego rzutu karnego. Żona sędziego Stefańskiego według wpisów w Internecie jest kibicką Wisły"
Komentarz
-
Według mnie to głównym prowodyrem tego wszystkiego jest Probierz. Jak go słucham to mam wrażenie, że Cracovia to jest najbardziej pokrzywdzona organizacja na świecie. Nikogo nie spotkało tyle trudności i na nikogo tak się nie zawzięli jak na nich.
Grają z -5 pkt gdzie zostało skazani za korupcję arbitrów, dostają bramke która nie powinna zostać uznana i jeszcze się pojeby awanturują.
To samo było w Jagiellonii, tylko tam różnica była taka, że na ich grę jakoś dało się patrzeć. Tutaj Probierz siedzi już chyba ze 3 lata. Nie kojarzę żadnego ich piłkarza z dobrej gry. Żadnego. Jak zdobywają punkty to po meczu w którym masz ochotę sobie wydłubać oczy (jak tracą zresztą też). Sami obcokrajowcy, ***** grają i najbardziej pokrzywdzeni na świecie. Polski Guardiola
Komentarz
-
Zamieszczone przez KrzychuS Zobacz posta
Tam naprawdę jest zabawnie. Fragment oficjalnego oświadczenia Cracovii:
"W meczu z Legią sędzia Lasyk wypaczył wynik meczu, pozbawił Cracovię ewidentnego rzutu karnego. Żona sędziego Stefańskiego według wpisów w Internecie jest kibicką Wisły"
Komentarz
-
Zamieszczone przez Robert E. Lee Zobacz postaW kontrowersjach jakieś 2 minuty po tym jak pansławek mówi, że teraz to po koniec krótkiego rękawka nie ma ręki zupełnie olano to, że ręka amerocośtam przy golu jest za linią ostatniego obrońcy. Jeszcze zamiast pokazać te varowskie linie, zrobili sobie swoją jedną.
https://i.iplsc.com/zrodlo-ekstrakla...DP-C125-F4.jpg
Tak mi się wydaje, ale mogę się mylić, nie jestem ekspertem i jednakowoż po paru drinkach
Komentarz
-
Zamieszczone przez Budyń_70 Zobacz posta
Ja bym akurat tej ręki nie drążył, właśnie obejrzałem sobie kilka powtórek i uważam, że bramka wyrównująca została zdobyta prawidłowo, natomiast karny dla Wisły również wg mnie nie podlega dyskusji, bo koleś swoim wślizgiem niejako sprokurował takie a nie inne zachowanie napastnika, który jakby to ubrać w słowa, został pozbawiony komfortu wykonania zamierzonego zwodu
Tak mi się wydaje, ale mogę się mylić, nie jestem ekspertem i jednakowoż po paru drinkach
Komentarz
Komentarz