Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Grają ofensywnie , bo muszą swoich "ofensywnych" zawodników promować.
    Finał tego jest taki, że przykładowy Puchacz w ostatnich trzech meczach maczał łapki przy 3-4 straconych bramkach,
    a w świat idzie wydźwięk, że to przecież obrońca na reprezentacje, bo potrafi dobrze dośrodkować.
    Inna sprawa, że ich gra to woda na młyn na naszych ligowców - murarka i konterki.

Komentarz

• Leszki znowu wyłączyli forum żeby nie mogli żali wylewać a inni nie mogli żywić się tym pokarmem Nie pierwszy i nieprzypadkowy zabieg z ich strony. Jak musi ich to boleć.
      edit: literówka.

Komentarz

• Widocznie mają powoli (kur**) dosyć
        Lecz przez te 10 minut zapomnieli na czym polega godność klubu , który chce mienić się mianem głównego wroga Legii w Polsce. Grajki bez honoru.

Komentarz

• Zamieszczone przez obledny rycerz aka jacki7 Zobacz posta

No i te duże ofensywne umiejętności dały im 10 punktów w 9 meczach w lidze i 3 w 3 meczach LE. Za. ebiste szanse na grę wiosną.

Pewnie nie rozumiem o co chodzi w futbolu...

Ps, W Twojej rozkmince wolę być bezbarwny Legią niż błyskotliwym Amikorzem
          Ps ps, nasz styl mnie absolutnie nie zachwyca
          Szkoda ze pominales druga czesc mojego posta, w
          ktorym wyraznie napisalem skad sie biora takie ich wyniki w lidze. Owszem (i znowu musze to powtorzyc, Jezu...) rowniez uwazam, ze najwazniejsze sa punkty, natomiast bez wypracowanego stylu na dluzsza mete nie da sie osiagac ZADNYCH sukcesow. Oczywiscie poza wygrana w naszej pszenno buraczanwj lidze, ktora za chwile wyszoruje podloge europejskiego rankingu sluteczniej niz mop Viledy.

Komentarz

• Zamieszczone przez (L)dorado Zobacz posta
            Leszki znowu wyłączyli forum żeby nie mogli żali wylewać a inni nie mogli żywić się tym pokarmem Nie pierwszy i nieprzypadkowy zabieg z ich strony. Jak musi ich to boleć.
            Zajrzałem tam wczoraj jak jeszcze było czynne. Najczęściej poruszane tematy; 1. Puchacz i Wieniawa 2. Żuraw won 3. Rutkowscy won.

Komentarz

• Komentarz

• Trzej przyjaciele z boiska...
                Lubię sobie jebnąć posta.

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
                St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”

Komentarz

• Ale mam humor z poniedziałku W 88 minucie komentator na c+(nie pamiętam który) wspomniał coś o frajerskiej stracie punktów u nas, jak to określił DŻ, a ja wtedy sobie powiedziałem, że historia się powtórzy....No i ekran zaplułem cały Mecz fajny, nie powiem, a wynik jeszcze lepszy.

Komentarz

• Zamieszczone przez Ma(L)kontent Zobacz posta
                    Ale mam humor z poniedziałku W 88 minucie komentator na c+(nie pamiętam który) wspomniał coś o frajerskiej stracie punktów u nas, jak to określił DŻ, a ja wtedy sobie powiedziałem, że historia się powtórzy....No i ekran zaplułem cały Mecz fajny, nie powiem, a wynik jeszcze lepszy.
                    Ba, on nawet powiedział coś o kultywowaniu tradycji czy jakoś tak
                    Lubię sobie jebnąć posta.

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
                    St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”

Komentarz

• Hasło "Let's all do the Poznan" nabiera nowego sensu...
                      Bazinga!
                      Przecież i im i mnie chodzi tylko o dobro naszego klubu.

Komentarz

• Takie tam nocne cracovskie rozmówki przy kielichu:

Ostatnio edytowany przez Raczej; 12076.

Komentarz

• Pewnie się narażę kilku dzbanom, ale poczucie humoru i zjadliwość tych wpisów Probierza jest na wysokim poziomie w skali 1-10. Osobiście oceniam na 9,75, ponieważ mógł jeszcze dołożyć trochę z wątroby.
                          "Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
                          Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
                          Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
                          Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle.
                          "
                          Janusz Waluś - czekaMY!

Komentarz

• Przegrzaly sie styki polskiemu Guardioli

Komentarz

• Zamieszczone przez Robert E. Lee Zobacz posta

Mówisz o tym samym meczu, którego statystyki są w linku poniżej? Aha.

https://legionisci.com/news/82418_St..._z_Lechem.html
                              Eh, pojebało mi się i napisałem o naszym meczu z Rakowem nie zauważając, że chodzi o ten z Lechem.
                              Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!

Komentarz

• Zamieszczone przez Jaco Zobacz posta
                                Pewnie się narażę kilku dzbanom, ale poczucie humoru i zjadliwość tych wpisów Probierza jest na wysokim poziomie w skali 1-10. Osobiście oceniam na 9,75, ponieważ mógł jeszcze dołożyć trochę z wątroby.
                                Fakt, brakowało jeszcze "A ty jesteś **** i wice wersa".

Komentarz

Pracuję...
                                X