Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Co ten Raków gra, oglądam dopiero od pięciu minut. Nie wiem jak to się skończy ale dobrze przez te kilka minut się ogląda. Ogólnie fajna grupa tam się stworzyła.
Fajny mecz i swietny dla nas wynik. Lech kolejny raz dostaje bramkw w doliczonym czasie... Szczerze mowiac kompletnie nie rozumiem gry tej druzyny - potrafia sporo w ataku ale ich obrona to jakis kryminal...
Dawno nie oglądałem tak fajnego, otwartego meczu w ekstraklpie. Mało oglądam bo nie mam C+ czy innych stacji. No i tak jak mówisz, obrona Lecha to padaka. Wyciągnąć z 0:2 na 3:2 i stracić to na 3:3 w doliczonym czasie będzie ich boleć.
Z perspektywy bezstronnego oglądacza oby więcej takich meczów.
Fajny mecz i swietny dla nas wynik. Lech kolejny raz dostaje bramkw w doliczonym czasie... Szczerze mowiac kompletnie nie rozumiem gry tej druzyny - potrafia sporo w ataku ale ich obrona to jakis kryminal...
No akurat my grając w nienajsilniejszym składzie zweryfikowaliśmy te umiejętności - gdyby nie samobój, to by mieli zero na koncie
No akurat my grając w nienajsilniejszym składzie zweryfikowaliśmy te umiejętności - gdyby nie samobój, to by mieli zero na koncie
Jesli podwazasz moje zdanie na podstawie jednego meczu, to co ja mam Ci powiedziec... Moze
spojrz na liczbe zdobytych przez nich bramek, dodaj do tego eliminacje pucharow i jeszcze
raz sie zastanow czy maja umiejetnosci czy nie. Nie przepadam za dyskusjami w oparach absurdu.
Jesli podwazasz moje zdanie na podstawie jednego meczu, to co ja mam Ci powiedziec... Moze
spojrz na liczbe zdobytych przez nich bramek, dodaj do tego eliminacje pucharow i jeszcze
raz sie zastanow czy maja umiejetnosci czy nie. Nie przepadam za dyskusjami w oparach absurdu.
No nie jednego, akurat przytoczyłem nasz, bo jest mi z oczywistych względów najbliższy, nie mniej z Rangersami zdaje się nie oddali ani jednego strzału na ich bramkę, ja się nimi tak nie zachwycam jak również nie zabraniam Tobie podziwiać ich drużyny.
Rownie dobrze mozna podac nasz mecz z Karabachem jako dowod na beznadzieje naszej druzyny pod kazdym wzgledem.
Ja sie Lechem nie zachwycam, powiedzialem po prostu ze maja duze umiejetnosci w grze ofensywnej (Ty to kwestionujesz, nie rozumiem na jakiej podstawie), a na starcie
sezonu prezentowali ciekawy styl, ktory dal im nieco szczesliwy, ale jednak awans do LE. Jak widac byl to bardziej jednorazowy wyskok formy, bo od kilku tygodnigraja znacznie gorzej, cale szczescie dla nas z reszta. W obronie prezentuja sie jak
juniorzy, co na pewno podcina skrzydla calej druzynie - no bo ile mozna stwarzac okazji i strzelac bramek, zeby zrekompensowalo to babole formacji defensywnej...
Ja sie Lechem nie zachwycam, powiedzialem po prostu ze maja duze umiejetnosci w grze ofensywnej (Ty to kwestionujesz, nie rozumiem na jakiej podstawie), a na starcie
sezonu prezentowali ciekawy styl, ktory dal im nieco szczesliwy, ale jednak awans do LE. ...
No i te duże ofensywne umiejętności dały im 10 punktów w 9 meczach w lidze i 3 w 3 meczach LE. Za. ebiste szanse na grę wiosną.
Pewnie nie rozumiem o co chodzi w futbolu...
Ps, W Twojej rozkmince wolę być bezbarwny Legią niż błyskotliwym Amikorzem
Ps ps, nasz styl mnie absolutnie nie zachwyca
W zimowej przerwie za pieniądze z transferu Modera kupią 3 kotów do obrony, wzmocnią ławkę i już tak łatwo bramek w lidze nie będą tracić . Musimy po rundzie jesiennej uzyskać naprawdę solidną przewagę punktową nad nimi. Ciekawe jak Raków będzie wyglądał po przerwie zimowej.
W spotkaniu z Lechem Legia była w posiadaniu piłki przez 53% czasu gry. "Wojskowi" oddali więcej strzałów i przebiegła więcej kilometrów. Statystyki sprintów i szybkich biegów były bardzo zbliżone. Najszybszy na boisku był Josip Juranović, a najwięcej sprintów wykonał Paweł Wszołek.
Poniżej prezentujemy szczegółowe statystyki z meczu. Zapraszamy także do wystawiania ocen piłkarzom Legii.
Komentarz