Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Fran Tudor już w Berlinie? Nie mogę go znaleźć w kadrze Unionu.

Niezwykle skuteczny Musiolik, na którego nas nie stać, wylądował w Serie B, ale to pewnie jakiś głębszy deal. Zabawne, że odszedł jako rezerwowy Rakowa.

A tutaj porównanie kota z Cracovii i jednej z gwiazd ligi po weryfikacji z eliminacjach Ligi Europy z przereklamowanym Ramirezem:

https://www.transfermarkt.pl/pelle-v...spieler/262613

vs

https://www.transfermarkt.pl/dani-ra...spieler/246309

A Melanż Trwa...

Komentarz

• Zamieszczone przez ra4319 Zobacz posta
      Pogrzało chyba tych Angoli, 11 baniek za Modera, ja się oczywiście nie znam ale po obejrzeniu kilku meczów Lecha słysząc Moder mam przed oczami Kapustkę i Wolskiego, dokładnie ten sam schemat, robienie gwiazdy z młodego chłopaka bo kiwnął paru emerytów i dziadów na obronie w ogórkowej lidze, zderzenie z ligą angielską może być bolesne
      Czyli że co? Anglicy się nie znają czy nie uczą na błędach (vide Kapustka do Leicester), że chcą wyrzucić w błoto tyle hajsu? Mi się wydaje, że akurat Moder ze swoim stylem to właśnie najbardziej pasuje do ligi angielskiej lub niemieckiej. W przeciwieństwie do Karbownika

Komentarz

• Na meczu z zachodnioeuropejczykami trzeba będzie uważać, żeby nie złapać HIVa.

Polscy piłkarze często wypowiadają się na temat osób LGBT+ i niemal zawsze robią to w sposób homofobiczny. W zeszłym tygodniu nastąpił pewien przełom, bo Filip Bednarek, bramkarz Lecha Poznań, jako pi...

Komentarz

• Zamieszczone przez Robert E. Lee Zobacz posta
          Na meczu z zachodnioeuropejczykami trzeba będzie uważać, żeby nie złapać HIVa.

https://noizz.pl/lgbt/to-on-wpuscil-...dnarek/3x8s1ph
          to temat o ekstraklasie, weźcie sobie katole i pisiorki wrzucajcie te swoje bzdury w tematach politycznych w hydeparku

Komentarz

• Fora ci się pomyliły jeśli uważasz, że w którymkolwiek temacie tutaj jest miejsca na akceptację pedalstwa.

Komentarz

• Mam wrażenie, że Kołodziejczyk wziął się za rozwalanie kolejnej redakcji

Bartosz Gleń w „Lidze+ Extra”, Andrzej Twarowski skupi się na lidze angielskiej

Magazyn „Liga+ Extra” w Canal+ o piłkarskiej PKO BP Ekstraklasie zamiast Andrzeja Twarowskiego będzie współprowadził Bartosz Gleń. Twarowski ma w większym stopniu zajmować się piłkarską ligą angielską. - Nasi widzowie domagali się, żeby Andrzej Twarowski komentował więcej, ta zmiana jest podyktowane ich życzeniami - mówi Michał Kołodziejczyk, szef redakcji sportowej Canal+ Polska.

Czytaj więcej na: https://www.wirtualnemedia.pl/artyku...premier-league
              Lubię sobie jebnąć posta.

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
              St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”

Komentarz

• Czy ja wiem, L+extra to i tak zrobił się od paru lat program raczej satyryczny, niż merytoryczny więc może niech rzeczywiście Twaro zajmie się Premier League. A w L+E to równie dobrze może teraz prowadzić ten błazen Ignacik...

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

Varsovia - Semper Invicta, Semper Heroica.

Komentarz

• Myślę że Twarowski sam wnioskował o taką zamiane. Tak jak mówi Tomi, L+Extra zeszła na psy w przeciwieństwie do tego co się robi a Jej wysokości...

349meczów*
                  71 goli*
                  58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Akurat Gleń to świetny komentator więc zmiana na +
                    Mioduski ,Vukovic OUT !

Komentarz

• Komentowanie meczu, a prowadzenie programu to dwie różne rzeczy.
                      Ale obym się mylił.
                      Lubię sobie jebnąć posta.

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
                      St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”

Komentarz

• Ależ Raków gra świetna piłkę w Zabrzu, choć właśnie stracili bramkę na 2-2. Papszun wyjaśnił taktykę Brosza, co chwila jadą sam na sam z Chudym. Nasi nie mieli ani jednej takiej akcji. Coraz bardziej widzę tego trenera w Warszawie, ale trzeba mu by dać sporo czasu pewnie.

Komentarz

• Tylko kibiców brakuje w Zabrzu bo mecz świetny.
                          Mioduski ,Vukovic OUT !

Komentarz

• Zamieszczone przez IX14 Zobacz posta
                            Tylko kibiców brakuje w Zabrzu bo mecz świetny.
                            U mnie w TV Żaboli aż za dobrze słychać ;-) Jutro za to pewnie puszczą doping z Lubina...

Komentarz

• W tej paździchowej lidze wygramy 3 zaległe mecze i mamy 1 punkt straty do lidera. Od jutra zaczynamy odrabiać!
                              "W kraju, w którym ludzie nienawidzą swoich rodaków" - Taco
                              „Was, przyjaciele, czeka wspólna praca. Rządźcie, niech chory kraj do zdrowia wraca”. - Szekspir

Komentarz

• Jak tam poznańskie pendolino? Już odjechało reszcie ligi?
                                Always look on the bright side of life!

Komentarz

Pracuję...
                                X