Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Cholera by to wzięła, ja już wynegocjowałem z żoną zwiększoną liczbę dni meczowych (niskim kosztem wprawdzie ale jednak...), a tu taki crap!
Jedyne pocieszenie, że łatwiej będzie można jeszcze kogoś tam wsadzić do ogrania w przyszłym sezonie, może Miszta zostanie i będzie miał miejsce w pierwszym składzie?
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Szkoda Radomiaka, ale z drugiej strony: Poznań, duże miasto, zasługiwał żeby mieć wreszcie jakiś swój klub w Ekstraklasie.
Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
Gdzieś wpadło mi w oko na Twitterze :
Klub z Wronek będzie grał w Poznaniu,
Klub z Poznania będzie grał w Grodzisku Wielkopolskim,
a klub z Grodziska Wielkopolskiego nie tak dawno grał w Warszawie.
Gdzieś wpadło mi w oko na Twitterze :
Klub z Wronek będzie grał w Poznaniu,
Klub z Poznania będzie grał w Grodzisku Mazowieckim,
a klub z Grodziska Mazowieckiego nie tak dawno grał w Warszawie.
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Alexander Gorgon idzie do Pogoni. Jestem ciekaw jak sobie poradzi na boiskach Ekstraklasy. 4 lata temu, przed przejściem do Rijeki, był do nas przymierzany i ostatecznie nic z tego nie wyszło. Wyglądał bardzo sensownie jak na naszą ligę.
Co oni mają z głową że robią testy i zanim dostaną wyniki to trenują cała grupa ??
Pewnie to takie nasze "jakoś to będzie" i "akurat nas to nie trafi".
Jak tak dalej pójdzie to start ligi będzie zagrożony. Ma ktoś info jak to wygląda w Legii? Byli badani?
Bazinga! Przecież i im i mnie chodzi tylko o dobro naszego klubu.
Komentarz