Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Somebody Zobacz posta

Jeżeli dobrze pamiętam, to do przerwania rozgrywek, Legia miała 10 punktów przewagi nad tą naszpikowaną gwiazdami Pogonią, a wtedy zarówno Kozulj jak i Spiridonovic byli jeszcze zawodnikami klubu ze Szczecina. Bardzo ciekawe jest to, że wspominając odejście Buksy pominąłeś to, że do USA sprzedany został także Niezgoda, który był w momencie odejścia liderem klasyfikacji strzelców.

Tak czy siak Pogoń Szczecin, to jedno, natomiast bardzo ciekawi mnie co to się zadziało z mocniejszą od nas Cracovią, która mając jeden mecz mniej, traci do nas 19 punktów. Wszystko wina Probierza czy może jednak jest inne, logiczne wytłumaczenie?
    A co Niezgoda ma do tej dyskusji? Mam wrażenie, że wielokrotnie pisałem o Niezgodzie?

Nie bardzo rozumiem, co ma Niezgoda do tematu o którym rozmawiamy?

A nawet jeśli cokolwiek ma do tego tematu Niezgoda to przecież pamiętam posty innych, że to żadna strata, że odchodzi bo jest dużo lepszy Kante... Weryfikacja dla tej tezy okazała się brutalna.

​​​​​
    Co do Cracovii... Owszem wina Probierza, przewidywalnej taktyki. Tak jak Śląsk zaskakuje na + tak raczej wszyscy obstawiali, że Cracovia będzie wyżej. Wyżej niż właśnie np Śląsk.
    Słaby początek roku, potem przy Covidzie awantura z Golem.

Tak mi wytykaliscie Van Amersforta, kiedy jako jedyny pisałem, że gość się wyróżnia. I co? Wyszło na moje.

Miłej niedzieli.
    Ostatnio edytowany przez Kijek; 2370.
    " Brawo Panie Jacku "

Komentarz

• Zamieszczone przez Kijek Zobacz posta
      Tak mi wytykaliscie Van Amersforta, kiedy jako jedyny pisałem, że gość się wyróżnia. I co? Wyszło na moje.

Miłej niedzieli.
      Amerocośtam: 7g 3A, potwierdziło się moje, że zajebisty
      Luquinhas: 5g 8A, potwierdziło się moje, że chujowy

Liczby za transfermarkt

Komentarz

• Zamieszczone przez Robert E. Lee Zobacz posta

Liczby za transfermarkt
        Naprawdę nie uważasz, że po wczorajszym meczu przywoływanie Luquinhasa jest nie na miejscu?

Chociaż faktycznie skoro są osoby, które dają go jako kozaka meczu bo miał "ładny rajd" i zakończony celnym strzałem to faktycznie, mój błąd nie znam się. ( wyjątkowo pisze bez grama złośliwości).

​​​
        " Brawo Panie Jacku "

Komentarz

• Uważam, że liczby, które wstawiłem nie wymagają wielkiego komentarza, każdy sobie sam wyciągnie wnioski

Komentarz

• Wiadomka.

Ułatwie im: Amercostam 7g 3 a chujowy, Luquinhas 5g 8a Bóg futbolu, gwiazda ligi.
            " Brawo Panie Jacku "

Komentarz

• Luquinhas to nasz najlepszy piłkarz. Zaryzykuje tezę,że gdyby nie on to byśmy mieli stratę do lidera na tym etapie sezonu. Rozbujał niesamowicie ten zespół swoimi rajdami.

Komentarz

• Zamieszczone przez Robert E. Lee Zobacz posta

Liczby za transfermarkt
                Jeszcze jest ten napadzior z Rakowa co ponoć lepszy od naszych
                349meczów*
                71 goli*
                58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Musiolik. Kawał grajka. Zaraz strzeli dwie bramki od lutego, jak Van Amercośtam i znowu będzie można pisać „a nie mówiłem?”.
                  A Melanż Trwa...

Komentarz

• Zamieszczone przez Kijek Zobacz posta

A co Niezgoda ma do tej dyskusji? Mam wrażenie, że wielokrotnie pisałem o Niezgodzie?

Nie bardzo rozumiem, co ma Niezgoda do tematu o którym rozmawiamy?
                    Piszesz o tym, że to już nie ta sama Pogoń, bo odeszli od niej kluczowi zawodnicy, w tym najlepszy strzelec, czyli Buksa. Skoro to ma być argumentem za tym, że obu kadr nie ma sensu porównywać, to przypominam, że od nas także odszedł najlepszy strzelec, czyli właśnie Niezgoda. W Szczecinie konsekwencje tego odejścia są odczuwalne o wiele bardziej niż w Legii, co dowodzi, że Legia miała i ma szerszą i bardziej wyrównaną kadrę. Dla mnie jest to jeden z czynników świadczących o sile zespołu

Prawda jest taka, że całe te Twoje wywody o silnych kadrach Lechii, Cracovii czy Pogoni wzięły w łeb, bo na dystansie całego sezonu widać, że te zespoły są słabsze nie tyle od Legii, co odstają także od ładnie grającego Lecha, skutecznego Piasta i dość zaskakującego Śląska. Prowadzisz tu jakąś niezrozumiałą krucjatę przeciwko poszczególnym piłkarzom Legii, w czym przoduje wyśmiewanie Luquinhasa, który po przesunięciu do środka robił nam na jesieni grę i chyba każdy przyzna, że był wtedy motorem napędowym w ofensywie. Na początku wyśmiewałeś jego słabe cyferki, ale z czasem okazało się, że liczby też zaczynają gościa bronić. Skoro nie można więc opierać argumentacji na braku goli i asyst, to stosujesz tanie chwyty w stylu "Luquinhas Bóg futbolu, a Van Amersfort beznadziejny", czego nikt tutaj nie napisał, bo ograniczenia Brazylijczyka wszyscy znają, a Holender pewnie mało kogo na forumce obchodzi.

Im szybciej przyznasz, że pisałeś głupoty i nie miałeś racji, tym lepiej, bo brniesz w ścieżkę, która naraża Cię po prostu na śmieszność. Również życzę miłej reszty weekendu

Komentarz

• Co ta Chorwacja robi z ludzi odmieniony Zwoliński wróci i strzela. Teraz czas na Wrocław imponujące starcie się szykuje.
                      Mioduski ,Vukovic OUT !

Komentarz

• Bóg jest za Legią. #murawaweWroclawiu.

Zamieszczone przez Somebody Zobacz posta

.

Im szybciej przyznasz, że pisałeś głupoty i nie miałeś racji, tym lepiej, bo brniesz w ścieżkę, która naraża Cię po prostu na śmieszność.
                        Nie.
                        ​​​​​​​
                        " Brawo Panie Jacku "

Komentarz

• Śląsk-Lech dzisiaj:

Wygrywa Lech, potrzebujemy 3pkt do Mistrzostwa;
                          Wygrywa Śląsk, potrzebujemy 2pkt do Mistrzostwa;
                          Remis, potrzebujemy 1pkt do Mistrzostwa.

Ciężko to już zjeb*ć.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                          „Chciałem, by Warszawa była wielka (…) I dziś widzę ją wielką…”

Komentarz

• Mogiel

Warianty na mistrzostwo Legii w 34. kolejce:

a) wygrana w Poznaniu
                            b) remis w Poznaniu i Śląsk max 4 pkt. w meczach z Lechem i Piastem
                            c) Śląsk - Lech 1 + Piast - Śląsk X

W wariancie c) wynik Legii w Poznaniu jest bez znaczenia.
                            To chyba najlepszy komentarz do wczorajszej paniki na forum jakby się świat zawalił po remisie.
                            " Brawo Panie Jacku "

Komentarz

• W Wrocławiu piłka wodna
                              jacki77

Komentarz

• Zamieszczone przez smiglostopy Zobacz posta
                                Śląsk-Lech dzisiaj:

Wygrywa Lech, potrzebujemy 3pkt do Mistrzostwa;
                                Wygrywa Śląsk, potrzebujemy 2pkt do Mistrzostwa;
                                Remis, potrzebujemy 1pkt do Mistrzostwa.

Ciężko to już zjeb*ć.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                                Przy remisie i wygranej Lecha wystarczy 1 punkt. Nie wiem skąd wziąłeś te 3.

Komentarz

Pracuję...
                                X