Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Ale słabo wyglądała radość tego typa z Lechii po przypadkowym karnym na nim.
Ale dlaczego słabo? Nic mu się nie stało i miał się z czego cieszyć! Po wuja miał udawać jaka to mu się krzywda stała?
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Chyba jeszcze Lech musiałby coś zgubić żeby zrobili przed meczem.
Zreszta nie ma co się łudzić bo żadnego szpaleru nie będzie.
Twoja racja. Matematycznie mieliby jeszcze szanse Sram na ten ich szpaler, choc nie jestem oewien czy nie ma tego w regulaminie. Za to gownoburza bylaby cudna
Twoja racja. Matematycznie mieliby jeszcze szanse Sram na ten ich szpaler, choc nie jestem oewien czy nie ma tego w regulaminie. Za to gownoburza bylaby cudna
No to Śląsk w weekend z Lechem gra mecz o wicemistrzostwo. Niech ich tam pocisną a my z Piastem rozstrzygamy sprawę.
To może być ciekawe spotkanie. Mianowicie gracz drużyny z Poznania niejaki Puchacz, napisał w mediach społecznościowych że nigdy nie podpisze kontraktu z Legią ( jakby go kto prosił ). Napisał :"Nie mógłbym sobie spojrzeć wtedy w lustro. Ja nie nazywam się Krzysztof Mączyński" na co Mąka WKS odpisał że małe pieski dużo szczekają. Będą gryźli się po kostkach?
Luquinhas, ten podobno Vadis 2.0 5g 6a
Bohar 14g, 4 a
Hanca 8g 7a
Zivec 8g 6a
Schwarz 7g 8a
Których wziąłbyś do Legii? A w zamian oddałbyś Kante i Luquinhasa?
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
No popatrz, Vadis 2.0 ma takie statystyki jak Bóg Guilherme w swoim przedostatnim sezonie, za którym tak płakałeś.
Ale wtedy jak każdy pamięta wykręcałeś się, ze co tam statystyki, i tak jest lepszy. Jak to w końcu jest, te statystyki to w końcu coś mówią czy nie? Czy tylko je wrzucasz jak tobie jest wygodnie?
Komentarz