Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Kijek Zobacz posta

I to nas różni. Bo już zapomniałeś jak m.in bronienie Majeckiego w zeszłym sezonie kosztowało nas mistrzostwo.
    Najważniejsze, że excelik na zielono.
    Może załóż z Mioduskim jakąś szkolke piłkarska? Trofea, europejskie puchary drugorzędne sprawa, najważniejsze aby wykresy w prezentacjach w powerpoincie ładnie wyglądały.
    + różni nas to, że ja kiedy wygodnie nie wygumkowywuje sobie istotnych kwestii mających wpływ na dobór zawodników przed sezonem. A taką niewątpliwie jest kwestia młodzieżowca bez którego grać nie można. Ok, niech ci będzie. W tamtym sezonie kosztował nas mistrzostwo. W tym póki co, nie kosztował nas awansu do LE, a z MP i PP to się zobaczy(chociaż standardowo w tym drugim nie zagra). Jak będzie kosztował to go Malarz stroluje, jak nie będzie to poza tobą nikt nie będzie się pocił do meczów ŁKSu.

Natomiast co do prowadzenia klubu, to ja z Mioduskim nie musimy sobie zakładać szkółki pikarskiej bo mamy klub. Klub odkupiony bezproblemowo od pewnego pozera, który wykorzystując swojego medialnego kundla narobił zamieszania jak to nie będzie walczył, licytował i w ogóle będą koperty jak w juesej, a przyszło co do czego to zawinął hajs(excel mu musiał ładniej zaświecić na zielono) i spierdolił ograniczając swoją legijność do jakiś wypierdów w mediach, tych normalnych jak i socjalnych[Tak, tak, wiem. Oddał klub dla jego dobra...by go przegryw Mioduski przerobił na szkółkę piłkarską].

Komentarz

• Chciałbym żeby Mioduski miał w sobie tyle pozera aby mieć chociaż 50% sukcesów poprzednika.

Co do bezproblemowego... Gorzej jakby wówczas bezproblemowo przy 20 mln dla każdego obaj i BL i Wandzel mówili, że za mało. Więc nie wiem czyja to zasługa, że bezproblemowo, kodziarza czy w/w dwójki.

To, że kodziarza go przerobil na szkolke piłkarska to chyba dla wszystkich jest oczywiste i bezdyskusyjne. Takie są realia. Tak jak brak pucharów w ostatnich czterech latach.
      ​​​
      " Brawo Panie Jacku "

Komentarz

• Jak na razie całkiem niezłe mu idzie i wcale nie odstaje ta gablota od gabloty Bodzia.

To jego trzeci sezon jak sam prowadzi klub i prawdopodobnie będzie miał 2MP. Czyli wtopił 1MP jak Bodzio (2015, tez był to drugi sezon Leśnego).

W kwestii pucharów, wydaje mi się ze chyba nie da rady osiągnąć 50% tego co Bodzio w takim samym czasie bo już ma 0/3.
        Ostatnio edytowany przez mski; 68652.

Komentarz

Ostatnio edytowany przez Budyń_70; 126028.

Komentarz

• Zamieszczone przez b. Zobacz posta
            Piast w przyszłym sezonie nie wejdzie do górnej ósemki. Mozecie zapisywać.

Komentarz

• Zamieszczone przez mski Zobacz posta
              Jak na razie całkiem niezłe mu idzie i wcale nie odstaje ta gablota od gabloty Bodzia.

To jego trzeci sezon jak sam prowadzi klub i prawdopodobnie będzie miał 2MP. Czyli wtopił 1MP jak Bodzio (2015, tez był to drugi sezon Leśnego).

W kwestii pucharów, wydaje mi się ze chyba nie da rady osiągnąć 50% tego co Bodzio w takim samym czasie bo już ma 0/3.
              Zasługa tego pierwszego MP Miodka faktycznie gigantyczna. W zasadzie to było blisko żeby już na starcie przejebal.
              " Brawo Panie Jacku "

Komentarz

• Tak jak Vuković końcówkę zeszłego sezonu mając autostradę do mistrzostwa.
                A Melanż Trwa...

Komentarz

Zasługa tego pierwszego MP Miodka faktycznie gigantyczna. W zasadzie to było blisko żeby już na starcie przejebal.
                  Mioduski przejął klub w marcu 2017 roku. Wiec mistrzostwa za sezon 2016/2017 mu nie liczę bo był z Bodkiem. Sezon 2017/2018 gdy już działał sam zakonczyl MP. 2018/2019 wtopił na rzecz Piasta i teraz 2019/2020 wydaje się ze zgarnie drugi tytuł. Wiec będzie miał 2.

Komentarz

• Ok.
                    OK tak czy siak, pierwsze samodzielne to z Klafuricem to w zasadzie Lech przegrał niż Legia wygrała. No ale niech będzie. Rok później już nie wyszło. Teraz w końcu się uda. No brawo.

To może czas na puchary, o ile one jeszcze w klubie są dla kogokolwiek ważne...
                    " Brawo Panie Jacku "

Komentarz

Ok.
                      OK tak czy siak, pierwsze samodzielne to z Klafuricem to w zasadzie Lech przegrał niż Legia wygrała. No ale niech będzie. Rok później już nie wyszło. Teraz w końcu się uda. No brawo.

To może czas na puchary, o ile one jeszcze w klubie są dla kogokolwiek ważne...
                      Na takiej samej zasadzie to możemy powiedzieć ze i za Bogusia w 2016 roku Piast przegrał niż Legia wygrała bo trzeba było gonić do samego końca. Bogusiowi rok wcześniej tez nie wyszło. O reszcie sezonów nie wspominam bo szły na ich wspólne konto.

Rozumiem ze czujesz do Mioduskiego jakaś osobista niechęć natomiast fakty są takie ze całkiem niezłe sobie radzi póki co jeśli chodzi o gablotę i trzeba wziąć to na klate. Oczywiście poza pucharami, tu nie ma co dyskutować. Natomiast nie powiem ze na tym im nie zależy i wierze ze w tym roku się uda tam wejść, choć mocno straciliśmy punktów co było naszym ogromnym ułatwieniem w drodze do LE i będzie bardzo trudno. Ale w 2011 tez nikt na nas nie stawiał i się udało.

Komentarz

• Nie czuje osobistej niechęci do Mioduskiego bo go nie znam. Czuję do niego niechęć jako do właściciela klubu. I każdy kibic Legii powinien ją czuć, któremu leży na sercu dobro tego klubu. Dziwi mnie jeśli jest inaczej.

PS. Jego kodziarstwo zwiększa niechęć, wiadomix.
                        " Brawo Panie Jacku "

Komentarz

• Kurde ale nie da się porównać tych gości. Są jak ogień i woda. Jak ktoś nie lubi wody to za żadne skarby nie przekona się do Mioduskiego. Ja osobiście wolałem Leśnego i jego grę va bank na wielu frontach. Tyle że to igranie z ogniem ale widać było że chłop sobie i z tym radził (ciekawe jak długo?). Mioduski na pewno dużo tematów podgarniał lepiej od Leśnego. Tyle że sportowo to widać że jesteśmy w czarnej dupie, (tak wiem że mamy autostradę do mistrzostwa ) a czy będzie lepiej ? Śmiem wątpić. Chyba, że faktycznie dobrze sprzedamy Karbo, a z tej kasy zatrudnimy 2,3 naprawdę dobrych seniorów w wieku tartacznym, takich do trzymania poziomy gdy, ale czy Prezes zgodzi się zainwestować w niepewnych piłkarzy ? Podsumowując dla mnie póki wygrywamy w Polsce nie ma dramatu, ale jak zacznie przegrywać to podejrzewam że w trzy sekundy będzie miał masę wrogów ...

Komentarz

• Taki spacerek Piasta, że aż ugrali remis
                            q[-_-]p

Komentarz

• W Gliwicach remis a Cracovia wygrała 3:1 na wyjeździe w Gdańsku. Lech Pogoń dobrze to się zapowiada jest co robić.
                              Mioduski ,Vukovic OUT !

Komentarz

• Teraz od nas zależy czy to tylko czy aż remis Piasta. Od pierwszej minuty wjechać w Arkę.

Komentarz

Pracuję...
                                X