Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Oglądałem wczoraj mecz na tvp. Podkład ten sam co na canalu ? Bo wczoraj wydawał mi się przyzwoity.

Komentarz

• Nie mam pojęcia ale pewnie tak. Ja dziś w Płocku słyszę tylko lekkie gwizdy w newralgicznych sytuacjach
      ​​​​​​.
      Z drugiej strony w Płocku nigdy głośno nie było
      349meczów*
      71 goli*
      58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Trener Probierz myśli o przyszłości w Cracovii: Zastanawiam się, czy mogę tych zawodników czegoś nauczyć i ostatnio widzę, że jest coraz trudniej. Na pewno przeprowadzę dziś z profesorem dłuższą rozmowę.
        Biedny Michał. Naściągali mu szrotu, na nic nie ma wpływu, wiceprezes to ****, i jeszcze oczekują natychmiastowych wyników a on dopiero co przyszedł. Co gorsza Balice zamknięte od 2 miesięcy a jak tu trenować bez lotniska? Nic tylko jebnąć whiskey.

A pajacowi, który by naruchał 15 tekstów wyśmiewających za tą wypowiedź każdego innego trenera(nie licząc Czesia oczywiście) wypada życzyć wytrwałości w paleniu jania.

Komentarz

• Co za derby ile goli
          Mioduski ,Vukovic OUT !

Komentarz

• Co tam się dzieje.
            A Melanż Trwa...

Komentarz

• Ale meczycho !!!
              349meczów*
              71 goli*
              58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Jak dla mnie kompletnie niezrozumiala decyzja uwazanego za najlepszego sedziego w kraju z ostatnim karnym, a brak spojrzenia w monitor to juz niewytlumaczalne. On sie stal nieomylny ?

Komentarz

• Przez pół sezonu narzekaliście na Forum na grę Legii, brak stylu, poczynania Mioduskiego, trenera, transfery, a i tak można już Wam zakładać mistrzowską koronę. Ale ta nasza liga jest buraczana.
                  (PS, nie ze względu na to, że pewnie ją wygracie, ale za to, że nikt mimo Waszej początkowej słabości nie potrafił tego wykorzystać)

Komentarz

• Lech teraz jedzie do Lubina i przy niekorzystnym wyniku grupa mistrzowska wcale nie jest taka pewna

Komentarz

• Grupę mistrzowską ugrają bo mimo wszystko są jeszcze słabsze drużyny w naszej lidze na ten moment. A z ligi pewnie oprócz ŁKSu i Arki spadnie Korona, wątpię by udało im się wyprzedzić Wisłę i
                      utrzymać.
                      No i oczywiście - Legia Mistrz!

Komentarz

• Nie wiem gdzie to pytanie wrzucić to dam tu czym jest instat index? Wiem, że to suche parametry ale czego do czego ? przeglądam te statystyki z meczu z Lechem i jakoś to dziwnie trochę wygląda tak na chłopski rozum o odpowiedz proszę bo wyguglowaćndefinicje to jasne że umiem

Komentarz

• Zamieszczone przez alfa Zobacz posta
                          Lech teraz jedzie do Lubina i przy niekorzystnym wyniku grupa mistrzowska wcale nie jest taka pewna
                          Pewna na 97%
                          Legia 100%
                          Piast ~100%
                          Śląsk 99,7%
                          Cracovia 98,1%
                          Lech 96,7%
                          Jagiellonia 88,9%
                          Lechia 78,1%
                          Pogoń 74,1%

Raków 31,1%
                          Zagłębie 21,8%
                          Górnik 9,5%
                          Wisła Płock 2,1%
                          Wisła 0,002%

Źródło: Mogiel na TT

Komentarz

• Rok po tym jak rudy zapowiedział, że nie będzie grania w lidze na nie swoim stadionie, możliwe, że w nowym sezonie będą 2 kluby grające na nie swoim. Raków i Warta. Jak widać zdanie zmienił nie tylko ksyś

Komentarz

• Zamieszczone przez Robert E. Lee Zobacz posta
                              Rok po tym jak rudy zapowiedział, że nie będzie grania w lidze na nie swoim stadionie, możliwe, że w nowym sezonie będą 2 kluby grające na nie swoim. Raków i Warta. Jak widać zdanie zmienił nie tylko ksyś
                              W obecnej sytuacji to chyba akurat dobrze,że nie będą ich dodatkowo dobijać rygorystycznym egzekwowaniem takich wymogów.W najbliższym czasie i tak duża część Polskich klubów będzie walczyć o przetrwanie.
                              #MioduskiOut

Komentarz

• Za 90 minut.pl:
                                Rzecznik Dyscyplinarny PZPN Adam Gilarski przedstawił Cracovii zarzut korupcji w piłce nożnej dotyczący kilkunastu meczów piłkarskich w sezonie 2003/2004.

Zebrany w toku postępowania wyjaśniającego materiał dowodowy, uzupełniony otrzymanym w dniu 14 maja 2020r. z Sądu Rejonowego dla Krakowa Krowodrzy w Krakowie, pisemnym uzasadnieniem wyroku karnego z dnia 30 stycznia 2020r., zapadłego wobec Rafała R. (byłego członka Rady Nadzorczej klubu piłkarskiego Cracovia) oraz Jacka P. (byłego sędziego piłkarskiego i kibica Cracovii) wskazują w opinii Rzecznika Dyscyplinarnego na odpowiedzialność Klubu za czyny korupcyjne sprzed ponad 15 lat. Klubowi Cracovia grozi kara w postaci ujemnych punktów oraz kara finansowa.

Rzecznik Dyscyplinarny PZPN oczekuje na stanowisko Klubu w przedmiotowej sprawie i zapowiada złożenie wniosku dyscyplinarnego do Komisji Dyscyplinarnej PZPN w terminie do 15 czerwca 2020r.
                                "Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
                                Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
                                Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
                                Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle.
                                "
                                Janusz Waluś - czekaMY!

Komentarz

Pracuję...
                                X