Na Naszym stadionie pierwszeństwo pewnie będą mieli karnetowicze. Podrzuci ktoś dane z ilością zakupionych sztuk na poszczególne trybuny? Ewentualnie sama Żyleta.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Układ Zobacz postaJak mniemam im większy stadion, tyn większy procent, bo więcej ludzi można upchać z odstępami? Było mówione od czego ten procent zależy?
Komentarz
-
Zamieszczone przez martinus88 Zobacz postaEwentualnie sama Żyleta.
Generalnie to są jaja. Zakończyli rozgrywki w niższych ligach, kłócą się o awanse, a tu proszę będzie grane i to z kibicami
Nieodpowiedzialne działania rządu, chcą nam zafundować drugą Lombardię, Nowy Jork, Hiszpanię. A nie wróć, Brazylię teraz.
Kabaret z tą całą pandemią. Zamknąć wszystko w cholerę przy kilkudziesięciu zachorowaniach dziennie. Otworzyć przy 400. Logiczne. Maseczki chronią innych przede mną do jutra, od soboty jestem już niegroźny i mogę nawet iść na stadion
Komentarz
-
Zamieszczone przez Układ Zobacz postaNo, ale czekajcie, bo jest mowa o "DO 25%" czyli rozumiem to tak, że czasem może być mniej. I zastanawiam się od czego to zależy.
Komentarz
-
Przecież całe odmrażanie polega zdejmowaniu restrykcji, a nie nakładaniu nowych. Od 2 tyg. część barów może wznowić działalność, nie musi. Kina od 6.06 też będą mogły zostać otwarte pod określonymi zasadami, wszystkie multipleksy już oświadczyły, że nastąpi to później. Rząd nie ma prawa zmusić jakiejkolwiek firmy, do prowadzenia działalności w określony sposób, jeśli ta nie łamie prawa. Zresztą traktuję zapis "do 25%", jako mały ukłon w stronę Górnego Śląska.Mioduski won
Zamieszczone przez Mioduch na dwa dni przed ostatnią kolejką Ekstraklasy, po najgorszej grupie mistrzowskiej w naszym wykonaniu od wejścia w życie ESA37Niezdobycie mistrzostwa powoduje, że musimy walczyć w kwalifikacjach Ligi Europy, a nie Ligi Mistrzów i to wszystko. Zawodnicy dodatkowo nie dostaną bonusu za mistrzostwo. [...] Różnica we wpływach dla Legii od Ekstraklasy za zajęcie pierwszego lub drugiego miejsca w tabeli to maksymalnie około 1,5 mln złotych. Paradoksalnie może być tak, że klubowa księgowa wicemistrzostwo kraju uzna za sytuację finansowo korzystniejszą
Komentarz
-
Zamieszczone przez Darex13 Zobacz postaPrzecież całe odmrażanie polega zdejmowaniu restrykcji, a nie nakładaniu nowych. Od 2 tyg. część barów może wznowić działalność, nie musi. Kina od 6.06 też będą mogły zostać otwarte pod określonymi zasadami, wszystkie multipleksy już oświadczyły, że nastąpi to później. Rząd nie ma prawa zmusić jakiejkolwiek firmy, do prowadzenia działalności w określony sposób, jeśli ta nie łamie prawa. Zresztą traktuję zapis "do 25%", jako mały ukłon w stronę Górnego Śląska.Ostatnio edytowany przez Budyń_70; 126028.
Komentarz
-
Gdzieś w mediach poszedł przekaz że pogoda może wpłynąć na poziom spotkań.
Ekspert Murawski w jednym z wywiadów tak powiedział, więc już przed restartem wiadomo ocb.
A był czas żeby zaorać w pizdu to towarzystwo to nie, jeszcze dajmy dotacje.Ostatnio edytowany przez Tommy Johnson; 88520.
Komentarz
-
Ten gniot naprawdę jest transmitowany gdzieś za granicą?„Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”
Komentarz
Komentarz