Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Ja naprawdę jestem ciekaw jak te wszystkie zespoły będą wyglądać po dwóch miesiącach bez grania. Ja pamietam że po 8 latach pierwsze 2 miechy bez treningów to było +8kg (no może troche za dużo zabawy było). Jak dla mnie to może byc loteria teraz co kto i jak będzie grać. No ale niech wracają bo bez meczy to życie beznadziejne Ktoś coś wie jak tam nasz gwiazdy trenują?
Ale wg logiki ziemniaczanej świat wygląda inaczej.
Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
W PZPN opracowali kolejny genialny plan. Zmienili zasady Pro Junior System w trakcie trwania. Do tej pory spadkowicze nie dostawali pieniędzy, teraz będą dostawać 50%. W efekcie ŁKS by nic nie dostał, ale pewnie dostanie(obecnie są na 3 miejscu) kosztem jakiegoś klubu(obecnie 4 jest Zagłębie). Tęgie głowy rudego tłumaczą to chęcią pomocy klubom, nie zauważając, że to co dadzą klubowi który spadł zabiorą temu, który się utrzymał...
A tak swoją drogą to przy ich pojemności stadionu, i obniżkach pensji zawodników to się jeszcze okaże, że oni na koronawirusie zarobili...W tym samym czasie Cracovia lub Lechia walczące o 5 miejsce(ostatnia nagradzane) w PJS, które straciły więcej niż ŁKS przez brak wpływów z dnia meczowego, tracą jeszcze tutaj.
Mam nadzieję, że coś niedoczytałem i to są jakieś ekstra środki użyte, a nie, że rudy będzie malował jak to pomógł klubom, pomijając, że zabierając klubom.
Wywiad rudego debila dla weszło. Jeden "ciekawy" fragment.
W ostatniej kolejce Bundesligi mieliśmy więcej niż zwykle kontuzji mięśniowych. Pomysł z pięcioma zmianami, które zwiększają trenerom pole manewru, w tej sytuacji nie powinien być w Polsce wprowadzony?
Nie wydaje mi się, aby rzeczywiście było więcej kontuzji. W Polsce przepisu z pięcioma zmianami nie wprowadzimy. Piłkarzom czasem musi być ciężko. W czasach stanu wojennego grałem w Widzewie Łódź i nie było możliwości, aby przenocować w hotelu. Zebraliśmy się więc z kanapkami o piątej rano pod stadionem i ruszyliśmy w drogę. Ledwo zdążyliśmy na mecz, który zaczynał się o czwartej popołudniu, ale nikt nie narzekał. To, co nas otacza kształtuje charakter.
Mioduski won
Zamieszczone przez Mioduch na dwa dni przed ostatnią kolejką Ekstraklasy, po najgorszej grupie mistrzowskiej w naszym wykonaniu od wejścia w życie ESA37
Niezdobycie mistrzostwa powoduje, że musimy walczyć w kwalifikacjach Ligi Europy, a nie Ligi Mistrzów i to wszystko. Zawodnicy dodatkowo nie dostaną bonusu za mistrzostwo. [...] Różnica we wpływach dla Legii od Ekstraklasy za zajęcie pierwszego lub drugiego miejsca w tabeli to maksymalnie około 1,5 mln złotych. Paradoksalnie może być tak, że klubowa księgowa wicemistrzostwo kraju uzna za sytuację finansowo korzystniejszą
Komentarz