Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• No i wirus spierdolił z Krakowa
    349meczów*
    71 goli*
    58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Na chwilę obecną zdaje się tylko Korona i Lech jeszcze nie dostali zgody na powrót do treningów.

Edit: pomyłka, Lechia nie Lech.
      Ostatnio edytowany przez Robert E. Lee; 58249.

Komentarz

• Ja naprawdę jestem ciekaw jak te wszystkie zespoły będą wyglądać po dwóch miesiącach bez grania. Ja pamietam że po 8 latach pierwsze 2 miechy bez treningów to było +8kg (no może troche za dużo zabawy było). Jak dla mnie to może byc loteria teraz co kto i jak będzie grać. No ale niech wracają bo bez meczy to życie beznadziejne Ktoś coś wie jak tam nasz gwiazdy trenują?

Komentarz

• Miejmy nadzieję, że nasze orły trzymały samodyscyplinę

Komentarz

• Dobrze, że nasz obecny spec od przygotowania fizycznego wygląda na takiego, co rzeczywiście zna się na swojej robocie

Komentarz

• 26 maja (wtorek):

Miedź Legnica - Legia Warszawa, godz. 20:10

27 maja (środa):

Stal Mielec - Lech Poznań, godz. 20:10
              I to się nazywa dobry trolling

Komentarz

• A co w tym trollującego? Logiczne wydaje się, że drużyna która gra kolejny mecz na wyjeździe ma dzień dłużej na regenrację

Komentarz

• Ale wg logiki ziemniaczanej świat wygląda inaczej.
                  Lubię sobie jebnąć posta.

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
                  St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”

Komentarz

• Dodajmy że według ziemniaczanej geografii, oni mają więcej do przejechania

Komentarz

• Zamieszczone przez Traper Zobacz posta
                      A co w tym trollującego? Logiczne wydaje się, że drużyna która gra kolejny mecz na wyjeździe ma dzień dłużej na regenrację
                      Ale to już w momencie gdy oba mecze były tego samego dnia było niesprawiedliwe, i jak coś trzeba było przekładać to mecz "na końcu świata "w Mielcu.

Komentarz

• Za niedługo rusza od nowa

Komentarz

• W PZPN opracowali kolejny genialny plan. Zmienili zasady Pro Junior System w trakcie trwania. Do tej pory spadkowicze nie dostawali pieniędzy, teraz będą dostawać 50%. W efekcie ŁKS by nic nie dostał, ale pewnie dostanie(obecnie są na 3 miejscu) kosztem jakiegoś klubu(obecnie 4 jest Zagłębie). Tęgie głowy rudego tłumaczą to chęcią pomocy klubom, nie zauważając, że to co dadzą klubowi który spadł zabiorą temu, który się utrzymał...

A tak swoją drogą to przy ich pojemności stadionu, i obniżkach pensji zawodników to się jeszcze okaże, że oni na koronawirusie zarobili...W tym samym czasie Cracovia lub Lechia walczące o 5 miejsce(ostatnia nagradzane) w PJS, które straciły więcej niż ŁKS przez brak wpływów z dnia meczowego, tracą jeszcze tutaj.

Mam nadzieję, że coś niedoczytałem i to są jakieś ekstra środki użyte, a nie, że rudy będzie malował jak to pomógł klubom, pomijając, że zabierając klubom.

Komentarz

• To teraz im się będzie opłacało grać juniorami do końca sezonu

Komentarz

• Wywiad rudego debila dla weszło. Jeden "ciekawy" fragment.

W ostatniej kolejce Bundesligi mieliśmy więcej niż zwykle kontuzji mięśniowych. Pomysł z pięcioma zmianami, które zwiększają trenerom pole manewru, w tej sytuacji nie powinien być w Polsce wprowadzony?

Nie wydaje mi się, aby rzeczywiście było więcej kontuzji. W Polsce przepisu z pięcioma zmianami nie wprowadzimy. Piłkarzom czasem musi być ciężko. W czasach stanu wojennego grałem w Widzewie Łódź i nie było możliwości, aby przenocować w hotelu. Zebraliśmy się więc z kanapkami o piątej rano pod stadionem i ruszyliśmy w drogę. Ledwo zdążyliśmy na mecz, który zaczynał się o czwartej popołudniu, ale nikt nie narzekał. To, co nas otacza kształtuje charakter.
                              Mioduski won
                              Zamieszczone przez Mioduch na dwa dni przed ostatnią kolejką Ekstraklasy, po najgorszej grupie mistrzowskiej w naszym wykonaniu od wejścia w życie ESA37
                              Niezdobycie mistrzostwa powoduje, że musimy walczyć w kwalifikacjach Ligi Europy, a nie Ligi Mistrzów i to wszystko. Zawodnicy dodatkowo nie dostaną bonusu za mistrzostwo. [...] Różnica we wpływach dla Legii od Ekstraklasy za zajęcie pierwszego lub drugiego miejsca w tabeli to maksymalnie około 1,5 mln złotych. Paradoksalnie może być tak, że klubowa księgowa wicemistrzostwo kraju uzna za sytuację finansowo korzystniejszą

Komentarz

• Zamieszczone przez Darex13 Zobacz posta
                                Wywiad rudego debila dla weszło. Jeden "ciekawy" fragment.

Aż się chce skwitować ten Bońkowy wysryw (pomimo bezsensowności przekładania tego terminu na polskie realia) internetowym:"ok boomer"

Komentarz

Pracuję...
                                X