Zamieszczone przez e(L)egion
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
#MioduskiOut
-
Zamieszczone przez Tuzin Zobacz posta
Gdzie niby?
Na razie wszystko jest opierane na projektach i przypuszczeniach. Nie widziałem żadnego dokumentu, który by opisywał jak to ma praktycznie wyglądaćFOOTBALL IS MY RELIGION
Komentarz
-
No widzisz, więc trochę Radio Erewań, bo niby było w kilku miejscach opisywane, a nie było.
Niemniej ten system "niemiecki" traktowania takiego gracza jak kontuzjowanego i odsuwania to dobry jest. Jak się komuś posypie pół drużyny, to się ściąga zdrowych (są przepisy odpowiednie), jak nie będą w stanie zagrać, to walkower itd. Jak rozumiem, po to startujemy odpowiednio wcześniej, są testy na dzień dobry i równe zasady dla wszystkich, żeby się teraz wszyscy po równi pilnowali i traktowali to jako element rywalizacji. Kto da dupy w tym dodatkowym aspekcie, ten przegrywa.
Komentarz
-
Michel D'Hooghe, przewodniczący Komisji Medycznej FIFA, zasugerował, że po wznowieniu rozgrywek powinniśmy zakazać piłkarzom plucia na murawę.
– To powszechna praktyka w piłce nożnej, która dodatkowo nie jest zbyt higieniczna. Kiedy zatem zaczniemy grać, uważam, że powinniśmy tego unikać w jak największym stopniu. Nie wiem, na ile to możliwe. Być może powinno się karać za plucie na murawę żółtą kartką – oznajmił Belg w rozmowie z dziennikiem „The Telegraph”.
Tak swoja drogą czytając ten absurd to sobie pomyślałem jak to będzie z bidonami i piciem podczas meczu. Każdy będzie miał swój z nazwiskiem?
Komentarz
-
Zamieszczone przez Robert E. Lee Zobacz posta
https://transfery.info/aktualnosci/z...-boisko/135470
Tak swoja drogą czytając ten absurd to sobie pomyślałem jak to będzie z bidonami i piciem podczas meczu. Każdy będzie miał swój z nazwiskiem?Ja bym nie dał rady! Na codzień na ulicy nie mam w zwyczaju "melać" na chodnik, ale grając w piłkę to jest po prostu odruch
|||||||||||||||||||||||||| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Better Dead Than Red
Komentarz
-
Zamieszczone przez Tuzin Zobacz postaJak rozumiem, po to startujemy odpowiednio wcześniej, są testy na dzień dobry i równe zasady dla wszystkich, żeby się teraz wszyscy po równi pilnowali i traktowali to jako element rywalizacji. Kto da dupy w tym dodatkowym aspekcie, ten przegrywa.
Komentarz
-
Nie mamy szans, poddajmy się już teraz i nie przystępujmy do rozgrywek.Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”
Komentarz
-
Gdyby nie chodziło tylko i wyłącznie o pieniądze, to dokładnie tak by się to skończyło (jak w Holandii).
W zasadzie wszystko zależy od punktu widzenia, a co jeżeli będzie taka sytuacja, że przez wirusa w meczach decydujących o mistrzostwo będziemy musieli grać w obronie Wieteską, Astizem i Rochą, a w ataku Sanogo? Jeżeli nie zdobędziemy mistrza przez "pecha" i wam to pasuje, to ok.
Komentarz
-
Zamieszczone przez księciuniu Zobacz postaNie mamy szans, poddajmy się już teraz i nie przystępujmy do rozgrywek.Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”
Komentarz
-
Zamieszczone przez Skw_ Zobacz postaGdyby nie chodziło tylko i wyłącznie o pieniądze, to dokładnie tak by się to skończyło (jak w Holandii).
W zasadzie wszystko zależy od punktu widzenia, a co jeżeli będzie taka sytuacja, że przez wirusa w meczach decydujących o mistrzostwo będziemy musieli grać w obronie Wieteską, Astizem i Rochą, a w ataku Sanogo? Jeżeli nie zdobędziemy mistrza przez "pecha" i wam to pasuje, to ok.
Komentarz
Komentarz