Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Mafia przemówiła.
    "Wierzymy, że rozgrywki będą mogły być wznowione z nadchodzących miesiącach. Definitywne kończenie sezonu jest na tym etapie przedwczesne i nieuzasadnione" - napisano. UEFA powołała grupy robocze, które zajmują się wszelkimi komplikacjami natury prawnej czy finansowej, jakie mogą się pojawić w związku z przeciągnięciem rozgrywek poza 30 czerwca. "Koncentrujemy się na scenariuszach, które zakładają dokończenie rozgrywek ligowych w lipcu i sierpniu, a następnie wznowienia rywalizacji w europejskich pucharach. Wspólne prace nad kalendarzem są konieczne, ponieważ zakończenie obecnego sezonu i rozpoczęcie nowego musi być skoordynowane"

Komentarz

• Powtórzę jeszcze raz: trzeba teraz formalnie wysłać piłkarzy na urlop.
      Wrócą w czerwcu/lipcu i dograją sezon do końca a potem zaczną od razu lub prawie od razu kolejny. Nie będą mieli przerwy między sezonami. Trudno. Wynik w piłce nożnej, jak przy kazdego rodzaju współzawodnictwie zresztą, nie jest mierzony indywidualnie ale w odniesieniu do innych. A tu wszyscy będą mieli te same uwarunkowania - tak samo ich organizmy będą poddane kiszeniu się w domu w kwietniu-maju, tak samo nie będą mieli przerwy w czerwcu-lipcu itd. Jak będą nadmiernie zmęczeni i ich granie będzie grozić ich zdrowiu, to zawsze można prawnie rozszerzyć kadry zespołów, żeby zmniejszyć obciążenia.

Komentarz

• Zagrają z rytmu kolejny sezon to skończy się alibi o odpadnięciu z Pucharów , bo za ciepło , bo ciężkie nogi , bo przygotowywaliśmy się na rundę grupowa.

Komentarz

• A wiadomo coś o PP, jesr ewentualny plan gry i dokończenia tych rozgrywek.

Komentarz

• A jaki może być skoro nikt nie ma planów bo nikt nie wie co się wydarzy. Skoro od pojęcia decyzji o powrocie na boisko minie 2 może 3 tygodnie do faktycznie rozpoczęcia grania to najpierw niech wrócą do ligi i potem gdzieś będą wciskać PP.

Wygląda na to, że optymistycznie ligę zaczną gdzieś najwcześniej pod koniec maja.
            wiadomo co, wiadomo z kim.

Komentarz

• Ja obstawiam, że PP sobie w tym sezonie w ogóle "odpuszczą". Ewentualne dogranie ligi będzie priorytetem; puchar najwyżej zostawią "nierozstrzygnięty", a miejsce w eliminacjach do eliminacji do europucharów dadzą czwartej drużynie z ligi (o ile ją dograją). Problemem będzie pewnie kwestia rozliczeń z praw do transmisji.
              Lubię sobie jebnąć posta.

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
              St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”

Komentarz

• Z ciekawostek. Bundesliga wznawia treningi. Bardzo chca zacząć grać od maja.

Wiec może i my też niedługo.... Wiem wiem , to tylko moja marzenia
                349meczów*
                71 goli*
                58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Zamieszczone przez Benek
                  Z ciekawostek. Bundesliga wznawia treningi. Bardzo chca zacząć grać od maja.

Wiec może i my też niedługo.... Wiem wiem , to tylko moja marzenia
                  To są bardzo dobre wieści, będzie dobrze !
                  I wkurzaj się na nasz charakter strączku łuskany
                  Spytasz skąd jestem? Powiem z dumą: z Warszawy

To warszawskie ballady ...

Komentarz

• To z "dobrych wieści" jeszcze , kadencja Bońka przedłużona

349meczów*
                    71 goli*
                    58 asyst*

Komentarz

• Dobrze bo w porównaniu do Laty Listkiewicza czy śp. Dziurowicza to najlepszy prezes.
                      Mioduski ,Vukovic OUT !

Komentarz

• Czy możecie mnie oświecić na czym ta najlepszosc Zibiego polega?
                        Tak w dajmy na to pięciu konkretnych punktach, co zyskała polska piłka za Bońka. Bo ja widzę ogromny zjazd ekstraklasy (nie tylko w rankingu ale w poziomie), przy jednoczesnych olbrzymich kontraktach przepłaconych kiepskich grajków oraz długi i niewypłacalnośc niektórych klubów.

Komentarz

• Na niczym.
                          Na szybko:
                          a) Lewandowski
                          b) Dużo lepsza kadra od lat
                          c) Zwiększenie Euro + grupy "śmiechu" w eliminacjach
                          d) jest następcą wizerunkowego *******

Pojawił się po prostu w idealnym czasie.

Komentarz

• Patrząc stricte biznesowo to najlepszy czas pzpnu więc i prezesa. Kasa się zgadza, budżet podobno iluśtamkrotnie większy niż kiedyś, Narodowy pęka w szwach i na trybunach jest kultura, reprezentacja gra i awansuje do różnych mistrzostw(uj z tym, że nie da się nie awansować), kalosze sędziują w LM i LE, Lewandowski daje twarz itd itd. A liga? uj z nią, po co to komu, same problemy, takie piąte koło u wozu, najlepiej zaorać bo źli kibole, transparenty, wulgaryzmy, gangstery w zarządach, strach i wstyd w Europę wysyłać więc lepiej, że już na jesieni kończą wojaże.

Komentarz

• A tak z ciekawości. Jak wpływ na poziom ekstraklasy ma PZPN ?
                              349meczów*
                              71 goli*
                              58 asyst*

Komentarz

• Źle sędziuje.
                                Na mecze nie chodzisz?
                                Lubię sobie jebnąć posta.

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
                                St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎