Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
-
Powtórzę jeszcze raz: trzeba teraz formalnie wysłać piłkarzy na urlop.
Wrócą w czerwcu/lipcu i dograją sezon do końca a potem zaczną od razu lub prawie od razu kolejny. Nie będą mieli przerwy między sezonami. Trudno. Wynik w piłce nożnej, jak przy kazdego rodzaju współzawodnictwie zresztą, nie jest mierzony indywidualnie ale w odniesieniu do innych. A tu wszyscy będą mieli te same uwarunkowania - tak samo ich organizmy będą poddane kiszeniu się w domu w kwietniu-maju, tak samo nie będą mieli przerwy w czerwcu-lipcu itd. Jak będą nadmiernie zmęczeni i ich granie będzie grozić ich zdrowiu, to zawsze można prawnie rozszerzyć kadry zespołów, żeby zmniejszyć obciążenia.Komentarz
-
A jaki może być skoro nikt nie ma planów bo nikt nie wie co się wydarzy. Skoro od pojęcia decyzji o powrocie na boisko minie 2 może 3 tygodnie do faktycznie rozpoczęcia grania to najpierw niech wrócą do ligi i potem gdzieś będą wciskać PP.
Wygląda na to, że optymistycznie ligę zaczną gdzieś najwcześniej pod koniec maja.wiadomo co, wiadomo z kim.Komentarz
-
Ja obstawiam, że PP sobie w tym sezonie w ogóle "odpuszczą". Ewentualne dogranie ligi będzie priorytetem; puchar najwyżej zostawią "nierozstrzygnięty", a miejsce w eliminacjach do eliminacji do europucharów dadzą czwartej drużynie z ligi (o ile ją dograją). Problemem będzie pewnie kwestia rozliczeń z praw do transmisji.Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”Komentarz
-
Z ciekawostek. Bundesliga wznawia treningi. Bardzo chca zacząć grać od maja.
Wiec może i my też niedługo.... Wiem wiem , to tylko moja marzenia349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianieKomentarz
-
I wkurzaj się na nasz charakter strączku łuskany
Spytasz skąd jestem? Powiem z dumą: z Warszawy
To warszawskie ballady ...Komentarz
-
Czy możecie mnie oświecić na czym ta najlepszosc Zibiego polega?
Tak w dajmy na to pięciu konkretnych punktach, co zyskała polska piłka za Bońka. Bo ja widzę ogromny zjazd ekstraklasy (nie tylko w rankingu ale w poziomie), przy jednoczesnych olbrzymich kontraktach przepłaconych kiepskich grajków oraz długi i niewypłacalnośc niektórych klubów.Komentarz
-
Patrząc stricte biznesowo to najlepszy czas pzpnu więc i prezesa. Kasa się zgadza, budżet podobno iluśtamkrotnie większy niż kiedyś, Narodowy pęka w szwach i na trybunach jest kultura, reprezentacja gra i awansuje do różnych mistrzostw(uj z tym, że nie da się nie awansować), kalosze sędziują w LM i LE, Lewandowski daje twarz itd itd. A liga? uj z nią, po co to komu, same problemy, takie piąte koło u wozu, najlepiej zaorać bo źli kibole, transparenty, wulgaryzmy, gangstery w zarządach, strach i wstyd w Europę wysyłać więc lepiej, że już na jesieni kończą wojaże.Komentarz
-
Źle sędziuje.
Na mecze nie chodzisz?Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”Komentarz
Komentarz