Mam nadzieję , że dograją do tej 30 kolejki inaczej chvj z takim mistrzem.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Runi Zobacz postaMam nadzieję , że dograją do tej 30 kolejki inaczej chvj z takim mistrzem.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Runi Zobacz postaMam nadzieję , że dograją do tej 30 kolejki inaczej chvj z takim mistrzem.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Mayhe(L) Zobacz posta
noZ końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Komentarz
-
Coś czuje ze zaraz będą śpiewać na stadionach: Jeden zarażony i Legia ma Mistrza Polski.
Ekstraklasa gra dalej! Zdecydowała, jak rozstrzygnąć ligę w razie nagłej przerwy
Trzeba jednak podkreślić, że jeżeli przerwa w rozgrywkach będzie zbyt długa, by możliwe było ich kontynuowanie, sezon zostanie zakończony, a jako końcowe tabele w trzech pierwszych klasach rozgrywkowych w Polsce zostaną uznane tabele po ostatnich w pełni rozegranych kolejkach.
To oznacza, że w przypadku odwołania ligi w tym momencie, nowym mistrzem Polski zostałaby Legia Warszawa.
"W kraju, w którym ludzie nienawidzą swoich rodaków" - Taco
„Was, przyjaciele, czeka wspólna praca. Rządźcie, niech chory kraj do zdrowia wraca”. - Szekspir
Komentarz
-
Nikt nie bronił Leszkom, Piastom i innym wcześniej punktować lepiej.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Jestem Zobacz postaProszę nie cytować idiotycznie fejkowych kont!!!!W necie paru (nawet naszych) się złapało.
Za kibicowski trud, za święte barwy Twe...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Mayhe(L) Zobacz postaSprtawdzałem czujnośćW necie paru (nawet naszych) się złapało.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Komentarz
-
eżeli mecze miałyby zostać zawieszone na dłużej niż tydzień, to za końcowe wyniki w trzech najwyższych polskich klasach rozgrywkowych będą uznane tabele po ostatniej w pełni rozegranej kolejce. W takim przypadku w Fortuna I lidze i II lidze nie będzie baraży, które miałyby decydować o awansie, wówczas premiowane byłoby trzecie miejsceZ końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Jestem Zobacz postaProszę nie cytować idiotycznie fejkowych kont!!!!
Komentarz
Komentarz