Najbardziej to szkoda by było rozpędzonej poznańskiej lokomotywy. Wiadomo, pewniak do tytułu, a tu by nawet w pucharach nie zagrali. 9 meczów do końca i tylko 3 punkty straty do lidera(2 zwycięstwa już dopisane, wiadomka). Każdy kto ogląda ligę wie, że do tego to zmierza. Poza tym my musimy coś stracić jeszcze, a walec 3 wygrane z 6 meczów w tym roku, i to nie przypadkowe tylko choćby po wspaniałej indywidualnej akcji Szumskiego. Zdecydowanie Lazio i Wielki Lech to by byli najwięksi przegrani koronawirusa w Europie.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Darex13 Zobacz postaMarcin Stefański, dyrektor operacyjny Ekstraklasy SA, własnie w programie "Kanał Sportowy" potwierdził, że nie ma różnicy czy przerwałoby się rozgrywki teraz, w 26, po 30, czy po 36. kolejce. Regulamin tego nie przewiduje, więc albo 37, albo "liga się nie odbyła". Moim zdaniem nie dojedziemy do końca.
Komentarz
-
Poszło zdecydowanie szybciej niż myślałem i pisałem. Wszystkie mecze bez widzów w całej Polsce a to tylko mały krok od pełnego zakazu i zamknięcia ligi
Krok bardzo logiczny ponieważ trzeba wyprzedzać kolejne zdarzenia.Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Martino1989 Zobacz postaLigę dokończymy, bardziej rząd stara się wyprzedzać fakty niż dopuścić do wariantu włoskiego.Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Darex13 Zobacz postaMarcin Stefański, dyrektor operacyjny Ekstraklasy SA, własnie w programie "Kanał Sportowy" potwierdził, że nie ma różnicy czy przerwałoby się rozgrywki teraz, w 26, po 30, czy po 36. kolejce. Regulamin tego nie przewiduje, więc albo 37, albo "liga się nie odbyła". Moim zdaniem nie dojedziemy do końca.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Jestem Zobacz postaDlatego napisałem, że to krok logiczny. W zasadzie powinni już zamknąć kościoły i wszelkie imprezy rodzinne typu śluby i chrzty, woda święcona zniknęła w mojej parafii już ileś dni temu.
Komentarz
-
Ciekawa informacja w kontekście.
Zbigniew Boniek @BoniekZibi
Rozmawiałem z Szefową @CANALPLUS_SPORT. Wkrótce komunikat (klaszcze, brawo) za inteligentną decyzje.
4:49 PM · 10 mar 2020Za kibicowski trud, za święte barwy Twe...
Komentarz
-
„Abonenci i Kibice!
Sytuacja jest wyjątkowa, wymaga więc od nas wyjątkowych działań. Z duchem sportu i z myślą o Was – kibicach, najbliższą kolejkę PKO BP Ekstraklasy odkodujemy dla wszystkich abonentów Platformy CANAL+. To znaczy, że nawet jeśli nie macie CANAL+ w swoim abonamencie, to będziecie mogli przeżywać sportowe emocje razem ze swoimi drużynami - pomimo niedostępnych stadionów. Pracujemy równocześnie dla Was nad specjalnymi ofertami, które pozwolą śledzić rozgrywki PKO BP Ekstraklasy w kolejnych kolejkach. Zachęcamy również innych operatorów którzy mają w ofercie CANAL+ do podobnych działań. Ze sportowymi pozdrowieniami! CANAL+ dla kibiców!”
Komentarz
-
Zamieszczone przez Mayhe(L) Zobacz postaCiekawa informacja w kontekście.
Z jednej strony w czwartek narada w sprawie ESA. A z drugiej to. Odkodowane mecze czyli kontynuacja czy też koniec sezonu?Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!
Komentarz
-
Zamieszczone przez R. Zobacz postaTo raczej wygląda na "macie jedną kolejkę za darmo chamy a potem płaćcie hajs".Za kibicowski trud, za święte barwy Twe...
Komentarz
-
Zamieszczone przez R. Zobacz postaTo raczej wygląda na "macie jedną kolejkę za darmo chamy a potem płaćcie hajs".
Albo ''macie jedną kolejkę za darmo chamy, a potem kończyny imprezę''.
Niestety coraz gorzej to wygląda w kontekście możliwości dokończenia sezonu i chyba wizja Legii jako mistrza Polski A. D. 2020 się nie spełni. Szkoda by było. Mam nadzieję, że PZPN nie wyskoczy jak Filip z konopi i nie anuluje sezonu w sytuacji, gdy ligi w innych krajach nadal będą grać, a sytuacja z wirusem w Polsce będzie podobna jak w tych krajach.
Swoją drogą, jakby anulowano ligę w Anglii kibicom Liverpoolu też nieźle by miny zrzedły, ale ci raczej zapewnią sobie tytuł na 6-7 kolejek przed końcem więc nawet w sytuacji niedokończenia ligi pierwsze mistrzostwo od 1991 r. może być im przyznane.Ceterum censeo Carthaginem esse delendam
Komentarz
Komentarz