Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Przejęcie piłki i wiśta wiooo do przodu

Komentarz

• No to teraz poproszę Opatrzność o remisy w Krakowie i Białymstoku, a w Warszawie sami damy radę
      Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...

Komentarz

• No to Cracovia wystartowała... aż się kurzy. Probierz chyba przygotował ich dopiero na puchary
        Ostatnio edytowany przez Bootleg; 7875.
        Always look on the bright side of life!

Komentarz

• Probierz nauczony doświadczeniem przygotował szczyt formy na Puchar Maja.

Komentarz

• Zamieszczone przez Jestem
            No to teraz poproszę Opatrzność o remisy w Krakowie i Białymstoku, a w Warszawie sami damy radę
            Ja tam wolę dwa zwycięstwa gospodarzy ale co kto woli
            ZMIENIĆ TEJ TRADYCJI NIC NIE JEST W STANIE,LEGIA BYŁA JEST I WIELKA POZOSTANIE! (L)

Komentarz

• Zamieszczone przez Tommy Johnson
              Wiadomka, beka z Ekstraklasy.

Osobiście, jest mnie smutno gdy patrzę na tych ogórków. To są podobno zawodowi piłkarze a najgorsze jest to, że większość z nich to "Refugee" którzy nie zdaliby egzaminu z wychowania fizycznego.
              Też staram się zachowac powagę, staram się jak mogę...

Ostatnio edytowany przez Mayhe(L); 130708.
              Za kibicowski trud, za święte barwy Twe...

Komentarz

• Mina Greka kiedy dostał koguta od Smolenia.

Komentarz

• W tym Lubinie to dobry mecz grają

Komentarz

• Niezły karambol w Lubinie gdzie remis 4:4 a w Białymstoku Jaga dostaje karnego z czapy jak dla mnie nie było Kazek Węgrzyn też gada że błąd sędziego.
                    Mioduski ,Vukovic OUT !

Komentarz

• Raków - Pogoń 0-0, póki co ciąg dalszy korzystnych wyników w tej kolejce ekstraklasy, do kompletu brakuje 1 lub X Wisła - Lech, trzeba z tego korzystać

Komentarz

• Trzeba przyznać, że po długich chwilach pośmiewiska Lech zaczyna wychodzić z kryzysu. Grają do tego ładnie dla oka. I to ze sporą liczbą młodych zawodników.
                        Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!

Komentarz

• W Krakowie koniec jak trzeba, remis!!!
                          Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...

Komentarz

• u nich na forum przed meczem z Wisłą realnie marzyli o mistrzostwie już pokonali nas u siebie plus w rundzie mistrzowskiej
                            Ciężko być kibicem Lecha sukcesów co kot napłakał ostatnimi laty.
                            Co trzeba im oddać grają bardzo fajną piłkę więcej młodych z akademii i to procentuje. Oby Rutek nie szedł tą drogą
                            Wiadomo po sezonie wyprzedaż.

Komentarz

• Tak płakali na swoim forum, że sędzia ich pewnie wykartkuje przed Legią. A jakoś takiego Jóźwiaka oszczędził. A faulował (to chyba on) ostro Klemenza w około 37 min. i nie dał mu arbiter kartki. Chwilę wcześniej wiślakowi pokazał kartkę. A żółta oznaczałaby pauzę. Te ich płacze i piski nigdy się chyba nie skończą. Mentalne przegrywy.
                              Ostatnio edytowany przez LioneL; 48995.

Komentarz

• Przecież oni zawsze płaczą,że sędziowie pomagają Legii.No to mieli dzisiaj pokaz,jak pomagają.Nie,żeby to miało coś zmienić.
                                #MioduskiOut

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎