Zamieszczone przez Tommy Johnson
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
A nawet czwarta!
Co mnie irytuje najbardziej, że środowisko chętnie zrzuca winę za obecny stan rzeczy między innymi na zorganizowane grupy kibicowskie.
Wy łachudry, gdyby nie kibice to by na was pies z kulawą nogą nie spojrzał.Ostatnio edytowany przez Tommy Johnson; 88520.
Komentarz
-
W lidze minus pokazali aktualną klasyfikację strzelców w Ekstraklasie. Liderem jest Gol samobójczy, drugi, nieobecny już w lidze Jarosław Niezgoda. Chyba piąta Korona Kielce.
taka oto Ekstraklasa.
A w Białymstoku po stadonie chula wiatr. "Polski biegun zimna" według komentatorów.Ostatnio edytowany przez Tommy Johnson; 88520.
Komentarz
-
Poziom w Białymstoku pierwszoligowy ... i my się obawiamy o wynik z Amicą?Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Jestem Zobacz postaPoziom w Białymstoku pierwszoligowy ... i my się obawiamy o wynik z Amicą?Mioduski ,Vukovic OUT !
Komentarz
-
Zamieszczone przez Jestem Zobacz postaPoziom w Białymstoku pierwszoligowy ... i my się obawiamy o wynik z Amicą?
To tylko nasza polska kopana, specjalnie nie piszę Ektrak.....Lecz przez te 10 minut zapomnieli na czym polega godność klubu , który chce mienić się mianem głównego wroga Legii w Polsce. Grajki bez honoru.
Komentarz
-
Zamieszczone przez (L)ukas Zobacz postaPrzypomnę mecz na Ł3 kiedy to Lech miał fatalną serię porażek i chyba nawet był w strefie spadkowej. I jak to się skończyło? Naszą porażką.
To tylko nasza polska kopana, specjalnie nie piszę Ektrak.....
Jak się patrzę na dzisiejszego Jóźwiaka to za diabła nie widzę w nim "obiecującego piłkarza wartego 5-7 mln jurków", albo z drugiej strony to nasz Karbo na tle Jóźwiaka powinien kosztować ze dwie dychy minimum.Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Komentarz
-
Zamieszczone przez so(L)dier Zobacz postaPatrząc na to co dzisiaj Gytkjear zmarnował to jestem w stanie uwierzyć że Kante zostanie królem strzelców. Co jeszcze niedawno wydawało się nierealne
Komentarz
-
Zamieszczone przez Jestem Zobacz postaPoziom w Białymstoku pierwszoligowy ... i my się obawiamy o wynik z Amicą?
Komentarz
-
Zamieszczone przez snorri Zobacz postaBardzo dobre wyniki dzisiaj padły z naszego punktu widzenia, jutro nie zmarnować tego i odskoczyć o kolejne 3 pkt grupie pościgowej.edit: literówka.
Komentarz
Komentarz