Co widze? Śląsk klepie lidera? Balonik poznańskich kibicow pęka?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Hazardzista Zobacz postaSzkoda ze Płacheta nie trafił do Legii.Always look on the bright side of life!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Bootleg Zobacz postaPewnie by trafił... tyle, że Agra w sparingach pokazał się z dobrej stron... więc nie było potrzeby.
Komentarz
-
Jak można było puścić za darmo Diabła i maketsw?„Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Tuzin Zobacz postaAlways look on the bright side of life!
Komentarz
-
Tak sobie nadrobiłem skróty tej 4 kolejki i porażające jest to, że w tej lidze wszystko jest tak spłaszczone. 4 mecze po 1-0, gdzie o wynikach decydowały przypadkowe samobóje, rzut rożny i śmieszna bramka Hanki. Czy gra mistrz Polski z beniaminkiem czy taka chwalona Pogoń z Wisłą to nie ma żadnej różnicy. O wynikach decyduje szczęście, strasznie mało meczów gdzie można powiedzieć, że zespół X był wyraźnie lepszy od zespołu Y i zasłużenie wygrał."Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Komentarz
-
Zamieszczone przez Antares Zobacz postaTak sobie nadrobiłem skróty tej 4 kolejki i porażające jest to, że w tej lidze wszystko jest tak spłaszczone. 4 mecze po 1-0, gdzie o wynikach decydowały przypadkowe samobóje, rzut rożny i śmieszna bramka Hanki. Czy gra mistrz Polski z beniaminkiem czy taka chwalona Pogoń z Wisłą to nie ma żadnej różnicy. O wynikach decyduje szczęście, strasznie mało meczów gdzie można powiedzieć, że zespół X był wyraźnie lepszy od zespołu Y i zasłużenie wygrał.
Komentarz
Komentarz