Zamieszczone przez Legionista21
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
„Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”
-
Zamieszczone przez Bootleg Zobacz postaCracovia - ŁKS, Jagiellonia - Raków weź tu bądź mądry i wytypuj wynik... ekstraklasa to liga oparta chyba w 80% na tzw. dyspozycji dnia. A to wyjdzie komus strzał życia, a to ktoś dostanie czerwo i tak to się toczy... chaos i przypadek rządzi tą ligą..."Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Komentarz
-
Zamieszczone przez Antares Zobacz postaAkurat ŁKS jak pisałem może być rewelacją tej ligi. Moskal tam na spokojnie w I lidze fajny zespół zrobił, który gra w piłkę i to głównie Polakami (czyli jednak można!)
Komentarz
-
Zamieszczone przez Tommy Johnson Zobacz postaDodać trzeba że w kadrze ŁKS jest bodajże 8 lub 9 chłopaków z Łódzkiego. Pozostaje pytanie czy jest to przemyślana strategia a może efekt oszczędności. Natomiast fakty są takie że chłopaki grają w Ekstraklasie i jak widać całkiem skutecznie, trzeba przyklasnąć takiej polityce kadrowej.
Komentarz
-
Zamieszczone przez eustachyrakieta Zobacz postaZabrze poprzedni sezon też rozpoczęło młodymi Polakami i skończyło się to miejscem w strefie spadkowej po rundzie jesiennej.I wkurzaj się na nasz charakter strączku łuskany
Spytasz skąd jestem? Powiem z dumą: z Warszawy
To warszawskie ballady ...
Komentarz
-
Zamieszczone przez IX14 Zobacz postaKozulj ależ to perełka jest ! 1:0 PogońAlways look on the bright side of life!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Buziek_LG Zobacz postaSerio uważacie że to był dobry mecz w wykonaniu tego zawodnika?Always look on the bright side of life!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Buziek_LG Zobacz postaSerio uważacie że to był dobry mecz w wykonaniu tego zawodnika?
Na tę chwilę jest cholernie skuteczny i systematyczny, a to jest najważniejsze."Niech się prostuje nieszczęść splot i niechaj drżą moskiewskie karły,
hańba wierzącym w sierp i młot, chwała za niepodległość zmarłym!"
Komentarz
-
Zamieszczone przez Buziek_LG Zobacz postaSerio uważacie że to był dobry mecz w wykonaniu tego zawodnika?
Nie wiem czy tylko mi sie to rzuca w oczy, czy tak nie jest a tylko ja mam jakies zle wrazenie?
Lubisz pie.dolic? Pie.dol ITI.
Komentarz
-
To ja jeszcze raz się odniosę do "perełki" i "top3" po tym meczu. Chłopak cały mecz grał padakę, padakę nawet większą niż większość jego kolegów z drużyny. Jedyny pozytyw - bardzo duży ale jedyny - to ładne uderzenie po ciekawym rozegraniu wolnego z 12 metrów.
Dodam że nie wiem jak grał w poprzednim sezonie bo oprócz meczów Lechii oglądam wyłącznie te mecze które obstawię
ps. bkt nie wiem czy widzisz ale ja jestem kibicem Lechii, a pytanie było o gracza Pogoni - po meczu z ArkąOstatnio edytowany przez Buziek_LG; 13039.Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Buziek_LG Zobacz postaTo ja jeszcze raz się odniosę do "perełki" i "top3" po tym meczu. Chłopak cały mecz grał padakę, padakę nawet większą niż większość jego kolegów z drużyny. Jedyny pozytyw - bardzo duży ale jedyny - to ładne uderzenie po ciekawym rozegraniu wolnego z 12 metrów.
Dodam że nie wiem jak grał w poprzednim sezonie bo oprócz meczów Lechii oglądam wyłącznie te mecze które obstawię
ps. bkt nie wiem czy widzisz ale ja jestem kibicem Lechii, a pytanie było o gracza Pogoni - po meczu z ArkąAle musialem to wylac na ekran
Lubisz pie.dolic? Pie.dol ITI.
Komentarz
Komentarz