Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Legionista21 Zobacz posta
    Magiera to Jacek, nie Jan.
    Magiera się nie będzie bawił w strażaka, żeby go za pół roku zwolnili. On świetnie żyje z Bońkiem. A Janek półtora roku bez pracy.
    „Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”

Komentarz

• Zamieszczone przez Bootleg Zobacz posta
      Cracovia - ŁKS, Jagiellonia - Raków weź tu bądź mądry i wytypuj wynik... ekstraklasa to liga oparta chyba w 80% na tzw. dyspozycji dnia. A to wyjdzie komus strzał życia, a to ktoś dostanie czerwo i tak to się toczy... chaos i przypadek rządzi tą ligą...
      Akurat ŁKS jak pisałem może być rewelacją tej ligi. Moskal tam na spokojnie w I lidze fajny zespół zrobił, który gra w piłkę i to głównie Polakami (czyli jednak można!) do tego ten Ramirez naprawdę kawał piłkarza. Raków też dzisiaj zagrał to co w I lidze, Papszun jednak miał rację mówiąc, że kolejne mecze będą znacznie lepsze, bo ten debiut ich sparaliżował.
      "Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."

Komentarz

• Zamieszczone przez Antares Zobacz posta
        Akurat ŁKS jak pisałem może być rewelacją tej ligi. Moskal tam na spokojnie w I lidze fajny zespół zrobił, który gra w piłkę i to głównie Polakami (czyli jednak można!)
        Dodać trzeba że w kadrze ŁKS jest bodajże 8 lub 9 chłopaków z Łódzkiego. Pozostaje pytanie czy jest to przemyślana strategia a może efekt oszczędności. Natomiast fakty są takie że chłopaki grają w Ekstraklasie i jak widać całkiem skutecznie, trzeba przyklasnąć takiej polityce kadrowej.

Komentarz

• Zamieszczone przez Tommy Johnson Zobacz posta
          Dodać trzeba że w kadrze ŁKS jest bodajże 8 lub 9 chłopaków z Łódzkiego. Pozostaje pytanie czy jest to przemyślana strategia a może efekt oszczędności. Natomiast fakty są takie że chłopaki grają w Ekstraklasie i jak widać całkiem skutecznie, trzeba przyklasnąć takiej polityce kadrowej.
          Zabrze też grało po awansie do ekstraklasy młodymi Polakami z biedy a potem przyszła kasa z c+ i się zaczął zagraniczny zaciąg

Komentarz

• Zabrze poprzedni sezon też rozpoczęło młodymi Polakami i skończyło się to miejscem w strefie spadkowej po rundzie jesiennej.

Komentarz

• Zamieszczone przez eustachyrakieta Zobacz posta
              Zabrze poprzedni sezon też rozpoczęło młodymi Polakami i skończyło się to miejscem w strefie spadkowej po rundzie jesiennej.
              a przypomnij sobie jakie miejsce zajmowali po awansie i ilu tam było gości robiących różnicę ...
              I wkurzaj się na nasz charakter strączku łuskany
              Spytasz skąd jestem? Powiem z dumą: z Warszawy

To warszawskie ballady ...

Komentarz

• Kozulj ależ to perełka jest ! 1:0 Pogoń
                Mioduski ,Vukovic OUT !

Komentarz

• Zamieszczone przez IX14 Zobacz posta
                  Kozulj ależ to perełka jest ! 1:0 Pogoń
                  Top 3 tej ligi. Chłop powinien czym prędzej uciekać z tej ligi na zachód....
                  Always look on the bright side of life!

Komentarz

• Serio uważacie że to był dobry mecz w wykonaniu tego zawodnika?
                    Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.

Komentarz

• Zamieszczone przez Buziek_LG Zobacz posta
                      Serio uważacie że to był dobry mecz w wykonaniu tego zawodnika?
                      Nie wiem. Nie oglądałem oceniam za cały ubiegły sezon. Ma uderzenie z dystansu, ma podanie, w środku też potrafi zawalczyć. Jako 8 miałby miejsce w każdej drużynie tej ligi.
                      Always look on the bright side of life!

Komentarz

Paradoksalnie nie, tak jak w Warszawie do momentu asysty i bramy.
                        Na tę chwilę jest cholernie skuteczny i systematyczny, a to jest najważniejsze.
                        "Niech się prostuje nieszczęść splot i niechaj drżą moskiewskie karły,
                        hańba wierzącym w sierp i młot, chwała za niepodległość zmarłym!"

Komentarz

Wiesz co uwazam? I to mnie bardzo wkurw.a/zlosci/irytuje - ze jak ogladam (a robie to od jakis 8-10 kolejek poprzedniego sezonu) mozliwie wszystkie mecze Ekstraklasy to inne druzyny graja ladniejsza/ciekawsza i czesciowo skuteczniejsza pilke niz nasza Legia - nawet takie Miedzie maja ze 3-4 pilkarzy ktorzy sa w stanie zrobic fajny futbol - a nie widze tego w wielu meczach Legii. To jest najgorsze. Oczywiscie nie kazda kolejka to pokazywala i nie kazda z ekip za kazdym razem (np Lech wygral min 3-4 mecze na farcie przewaga 1 bramki i wcale nie prezwentowal sie jakos dobrze) ale wiele bylo takich meczy, ze jak nastepnego dnia my gralismy swoj to zalamywalem rece jak ta gra wyglada (skads to przejeb.anie Mistrza sie wzielo jednak...).

Nie wiem czy tylko mi sie to rzuca w oczy, czy tak nie jest a tylko ja mam jakies zle wrazenie?

Lubisz pie.dolic? Pie.dol ITI.

Komentarz

• ^ nie tylko Tobie. Oglądanie meczów Legii od czasów późnego Magiery to nieprzerwana mordęga. Serce i oczy bolą.

Komentarz

• To ja jeszcze raz się odniosę do "perełki" i "top3" po tym meczu. Chłopak cały mecz grał padakę, padakę nawet większą niż większość jego kolegów z drużyny. Jedyny pozytyw - bardzo duży ale jedyny - to ładne uderzenie po ciekawym rozegraniu wolnego z 12 metrów.

Dodam że nie wiem jak grał w poprzednim sezonie bo oprócz meczów Lechii oglądam wyłącznie te mecze które obstawię

ps. bkt nie wiem czy widzisz ale ja jestem kibicem Lechii, a pytanie było o gracza Pogoni - po meczu z Arką
                              Ostatnio edytowany przez Buziek_LG; 13039.
                              Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.

Komentarz

To ja jeszcze raz się odniosę do "perełki" i "top3" po tym meczu. Chłopak cały mecz grał padakę, padakę nawet większą niż większość jego kolegów z drużyny. Jedyny pozytyw - bardzo duży ale jedyny - to ładne uderzenie po ciekawym rozegraniu wolnego z 12 metrów.

Dodam że nie wiem jak grał w poprzednim sezonie bo oprócz meczów Lechii oglądam wyłącznie te mecze które obstawię

ps. bkt nie wiem czy widzisz ale ja jestem kibicem Lechii, a pytanie było o gracza Pogoni - po meczu z Arką
                                A to nie zauwazyłem Ale musialem to wylac na ekran

Lubisz pie.dolic? Pie.dol ITI.

Komentarz

Pracuję...
                                X