Zamieszczone przez Kijek
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Raffels Zobacz postaJak tak się skończy mecz w Krakowie to Lechia raczej wypisuje się z walki o mistrzostwo. Zostanie ten Piast, na którego nikt wielce nie będzie się spinał.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Raffels Zobacz postaLech bez Tiby i Amarala, mają już wyjebane na wszystko co widać było wczoraj. W tym meczu można już dopisać 3 pkt. Piastowi." Brawo Panie Jacku"
Komentarz
-
Ale ta Lechia słaba. Szkoda wczorajszego meczu, bo byłby mistrz już praktycznie
Wysłane z mojego S60 przy użyciu TapatalkaPo co być innym? Po co móc liczyć tylko na siebie? Po co robić coś, o czym inni tylko marzą? Po co dorastać do tej miłości? Nie wiem, ale wiem jedno, dobrze wykonana praca to coś niesamowitego. Więc, gdy ktoś następnym razem, zada ci pytanie za milion dolarów: \"Dlaczego to robisz?\" Odpowiedz mu \"*******laj człowieku!\" Jeżeli naprawdę chcesz to wiedzieć, to ładuj sztangę i sam spróbuj.\"
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kijek Zobacz postaRozumiem, że stawiasz 10 000 na Piasta?Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!
Komentarz
-
Ostatnio Buziek był jakiś bardziej wygadany.
Zamieszczone przez Raffels Zobacz postaNie mam tyle ale będę w ciężkim szoku, jeśli Piast tego nie wygra." Brawo Panie Jacku"
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kijek Zobacz postaOstatnio Buziek był jakiś bardziej wygadany.
No to się różnimy. Jeśli Lech gra o puchary to się tam nie położy.Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!
Komentarz
-
Nie ma co się oglądać na kogokolwiek. Musimy wygrać wszystko do końca. Nie liczę na potknięcia Piasta, a już na pewno nie z Lechem. Nie łudźmy się. Będziemy kusić los, to w końcu dostaniemy od niego takiego prztyczka w nos, że już się nie ockniemy.Ostatnio edytowany przez Werten; 152614.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Raffels Zobacz postaTam połowa składu odchodzi po sezonie więc mnie się wydaje, że oni tam mają wyjebane na puchary." Brawo Panie Jacku"
Komentarz
-
Marciniak w L+ Extra najpierw Sobiecha (nie udało się rozwinąć tematu i pociągnąć tej farsy), to potem Stokowca pyta, czy nie mieli z tyłu głowy wielkiej niesprawiedliwości z meczu z Legią i czy to nie wpłynęło negatywnie na zawodników. Nosz kurva co za pajac. Stokowca nie lubię, ale szacunek dla niego, że nie ciągnął tematu i uciął go od razu. Boli tę dziennikarską prostytutkę ta sytuacja, bardziej niż ludzi z Lechii. I dobrze. Marciniak! Ty wiesz co....
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kijek Zobacz postaJak się nikt nie będzie spinal?
Maja u siebie Jage i Lecha, oba walczą o puchary i wyjazd pomiędzy do Szczecina gdzie wiadomo, że Pogoń nic im za darmo nie da.
Nam 6 punktów da mistrza ale najpierw trzeba 6 punktow zdobyć.-Szkoda, że wy telewizji nie oglądali
-Jak na wasze durackie gęby popatrzę, to mie za cały tydzień telewizji starczy!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Raffels Zobacz postaTam połowa składu odchodzi po sezonie więc mnie się wydaje, że oni tam mają wyjebane na puchary.
Ja to jestem ciekawy Piasta.Grali na luzie i wygrywali, ale teraz weszli realnie do gry o tytuł.Myślę, że presja w najważniejszym momencie może dać o sobie znać i nie wygrają wszystkiego do końca.
Jakby nie było - trzeba patrzeć na siebie i poprawić skuteczność, bo przez to straciliśmy pkt wczoraj i w Poznaniu.Decydująca kolejka chyba w Białymstoku.Sytuacje są, walka jest, dobrze będzie!
Ps.Otóż to co mówi Krawczol, podpisuje się!
Komentarz
-
Zamieszczone przez SzydeL Zobacz postaJa to jestem ciekawy Piasta.Grali na luzie i wygrywali, ale teraz weszli realnie do gry o tytuł.Myślę, że presja w najważniejszym momencie może dać o sobie znać i nie wygrają wszystkiego do końca."I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"
Komentarz
-
Tak naprawdę nasza jedyna nadzieja to fakt, że 3 ostatnie kolejki będą rozegrane w tydzień. Jest szansa, że nasze doświadczenie i jako taka Ławka pomoże. Nie liczylbym na rywali Piasta. Jaga jest w beznadziejnej formie a Lech jeszcze gorszej i w ostatniej kolejce będzie mógł spokojnie rozchylic nogi. Jedynie może Pogoń powalczy bo coś tam grają mimo wszystko
Najważniejsza moim zdaniem będzie najbliższą kolejka bo albo ruszymy albo dupa.349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie
Komentarz
Komentarz