Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Kijek Zobacz posta
    Jak się nikt nie będzie spinal?
    Maja u siebie Jage i Lecha, oba walczą o puchary i wyjazd pomiędzy do Szczecina gdzie wiadomo, że Pogoń nic im za darmo nie da.

Nam 6 punktów da mistrza ale najpierw trzeba 6 pu ktow zdobyć.
    Lech bez Tiby i Amarala, mają już wyjebane na wszystko co widać było wczoraj. W tym meczu można już dopisać 3 pkt. Piastowi.
    Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!

Komentarz

• Zamieszczone przez Raffels Zobacz posta
      Jak tak się skończy mecz w Krakowie to Lechia raczej wypisuje się z walki o mistrzostwo. Zostanie ten Piast, na którego nikt wielce nie będzie się spinał.
      Czyli zmienia się bezpośredni przeciwnik, ale nie zmienia się to, że i tak raczej trzeba wygrać wszystko do końca, bo nie ma co liczyć na potknięcie Piasta.

Komentarz

Lech bez Tiby i Amarala, mają już wyjebane na wszystko co widać było wczoraj. W tym meczu można już dopisać 3 pkt. Piastowi.
        Rozumiem, że stawiasz 10 000 na Piasta?
        " Brawo Panie Jacku "

Komentarz

• Ale ta Lechia słaba. Szkoda wczorajszego meczu, bo byłby mistrz już praktycznie

Wysłane z mojego S60 przy użyciu Tapatalka
          Po co być innym? Po co móc liczyć tylko na siebie? Po co robić coś, o czym inni tylko marzą? Po co dorastać do tej miłości? Nie wiem, ale wiem jedno, dobrze wykonana praca to coś niesamowitego. Więc, gdy ktoś następnym razem, zada ci pytanie za milion dolarów: \"Dlaczego to robisz?\" Odpowiedz mu \"*******laj człowieku!\" Jeżeli naprawdę chcesz to wiedzieć, to ładuj sztangę i sam spróbuj.\"

Komentarz

Rozumiem, że stawiasz 10 000 na Piasta?
            Nie mam tyle ale będę w ciężkim szoku, jeśli Piast tego nie wygra.

Komentarz

• Ostatnio Buziek był jakiś bardziej wygadany.

Zamieszczone przez Raffels Zobacz posta
              Nie mam tyle ale będę w ciężkim szoku, jeśli Piast tego nie wygra.
              No to się różnimy. Jeśli Lech gra o puchary to się tam nie położy.
              " Brawo Panie Jacku "

Komentarz

Ostatnio Buziek był jakiś bardziej wygadany.

No to się różnimy. Jeśli Lech gra o puchary to się tam nie położy.
                Tam połowa składu odchodzi po sezonie więc mnie się wydaje, że oni tam mają wyjebane na puchary.

Komentarz

• Nie ma co się oglądać na kogokolwiek. Musimy wygrać wszystko do końca. Nie liczę na potknięcia Piasta, a już na pewno nie z Lechem. Nie łudźmy się. Będziemy kusić los, to w końcu dostaniemy od niego takiego prztyczka w nos, że już się nie ockniemy.
                  Ostatnio edytowany przez Werten; 152614.

Komentarz

Tam połowa składu odchodzi po sezonie więc mnie się wydaje, że oni tam mają wyjebane na puchary.
                    Ok. Zobaczymy.
                    " Brawo Panie Jacku "

Komentarz

• Sobiech w Lidze Plus Extra, w pełni zadowolony i mówi, że i tak są zadowoleni z 3 miejsca i pucharu. Ale to by był wstyd przegrać z takimi ludźmi mistrzostwo.

Komentarz

• Marciniak w L+ Extra najpierw Sobiecha (nie udało się rozwinąć tematu i pociągnąć tej farsy), to potem Stokowca pyta, czy nie mieli z tyłu głowy wielkiej niesprawiedliwości z meczu z Legią i czy to nie wpłynęło negatywnie na zawodników. Nosz kurva co za pajac. Stokowca nie lubię, ale szacunek dla niego, że nie ciągnął tematu i uciął go od razu. Boli tę dziennikarską prostytutkę ta sytuacja, bardziej niż ludzi z Lechii. I dobrze. Marciniak! Ty wiesz co....

Komentarz

Jak się nikt nie będzie spinal?
                          Maja u siebie Jage i Lecha, oba walczą o puchary i wyjazd pomiędzy do Szczecina gdzie wiadomo, że Pogoń nic im za darmo nie da.

Nam 6 punktów da mistrza ale najpierw trzeba 6 punktow zdobyć.
                          Też uważam, że dwie wygrane u siebie dadzą mistrza. Piast, no nie oszukujmy się, w ekstraklasie ktoś wygra 8 spotkań z rzędu??? Moim zdaniem nierealne, potkną się i to myślę, że już za tydzień z Jagiellonią, której zależy na pucharach. Na Piasta dotychczas wszyscy patrzyli z przymrużeniem oka, niby czołówka, ale gdzieś tam 4-7 oczek za liderem. Teraz wszyscy o nich mówią jako o potencjalnych mistrzach Polski, nie wytrzymają tego.
                          -Szkoda, że wy telewizji nie oglądali
                          -Jak na wasze durackie gęby popatrzę, to mie za cały tydzień telewizji starczy!

Komentarz

Lech to tam chvj, ale za tydzień do Gliwic jedzie Jaga.Jak Białystok nie wywiezie pkt ze Szczecina jutro to raczej Piastowi nóg nie rozłoży, bo wizja pucharów zacznie się oddalać, a po przegranym PP raczej pojadą tam na pełnej.

Ja to jestem ciekawy Piasta.Grali na luzie i wygrywali, ale teraz weszli realnie do gry o tytuł.Myślę, że presja w najważniejszym momencie może dać o sobie znać i nie wygrają wszystkiego do końca.

Jakby nie było - trzeba patrzeć na siebie i poprawić skuteczność, bo przez to straciliśmy pkt wczoraj i w Poznaniu.Decydująca kolejka chyba w Białymstoku.Sytuacje są, walka jest, dobrze będzie!

Ps.Otóż to co mówi Krawczol, podpisuje się!

Komentarz

• Zamieszczone przez SzydeL Zobacz posta
                              Ja to jestem ciekawy Piasta.Grali na luzie i wygrywali, ale teraz weszli realnie do gry o tytuł.Myślę, że presja w najważniejszym momencie może dać o sobie znać i nie wygrają wszystkiego do końca.
                              Problem w tym, że oni z presją to grali już wczoraj. Więc jak mają tak sobie z nią radzić, to zacznijmy się modlić o 9 punktów w kolejnych trzech meczach. Nie liczyłbym, że stracą gdzieś punkty, bo wyglądają naprawdę mocno. Jednak każdy mecz zaczyna się od 0-0 i mimo wszystko można się będzie połudzić.
                              "I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"

Komentarz

• Tak naprawdę nasza jedyna nadzieja to fakt, że 3 ostatnie kolejki będą rozegrane w tydzień. Jest szansa, że nasze doświadczenie i jako taka Ławka pomoże. Nie liczylbym na rywali Piasta. Jaga jest w beznadziejnej formie a Lech jeszcze gorszej i w ostatniej kolejce będzie mógł spokojnie rozchylic nogi. Jedynie może Pogoń powalczy bo coś tam grają mimo wszystko

Najważniejsza moim zdaniem będzie najbliższą kolejka bo albo ruszymy albo dupa.
                                349meczów*
                                71 goli*
                                58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

Pracuję...
                                X