Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Viper_86 Zobacz posta
    Probierz już kiedyś mówił, że te eliminacje to dla klubów jest kara, a nie nagroda. Krótkie wakacje i do tego daleki wyjazd. A jak wiadomo, polskie grajki nie lubią skracać sobie wakacji aby rozegrać 1 rundę, więc podejrzewam, że teraz się zaczną niezłe jaja z wynikami.
    Mysle ze mu sie juz troche zmienilo... Poza tym z takim debilnym podejsciem to my sie w tych pucharach nigdy nie odbijemy.

Komentarz

• Probierz po 30 kolejce Ekstraklasy:

Mamy już zapewnione miejsce w górnej "ósemce" i chcemy walczyć o europejskie puchary. Ten mecz to dla nas początek rundy finałowej. Zrobimy wszystko, aby wywalczyć trzecie miejsce, a może i drugie
      Wygrana Lechii to dla Niego nagroda. Teraz walka zacznie się od nowa i dla mnie Cracovia jest wtej walce faworytem. Ale żeby mieć realne szanse muszą wygrać najbliższy mecz z Lechią.
      team LEGIA

Komentarz

• Ciekawe czy pan Mendziara wspomni dzisiaj o skandalicznym braku karnego dla Jagiellonii czy tym razem morda w kubeł.
        Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!

Komentarz

• Zamieszczone przez Bonhart Zobacz posta
          Mysle ze mu sie juz troche zmienilo... Poza tym z takim debilnym podejsciem to my sie w tych pucharach nigdy nie odbijemy.
          Przecież to Legia musi, a oni co najwyżej mogą...mogę się założyć że po drugiej rundzie zostanie tylko Legia na polu bitwy w tych eliminacjach.

Komentarz

• Zamieszczone przez Tibo Zobacz posta
            Probierz po 30 kolejce Ekstraklasy:

Wygrana Lechii to dla Niego nagroda. Teraz walka zacznie się od nowa i dla mnie Cracovia jest wtej walce faworytem. Ale żeby mieć realne szanse muszą wygrać najbliższy mecz z Lechią.
            Umiejętnie go podpuszczasz
            Jego interes = nasz interes

Komentarz

• Zamieszczone przez Raffels Zobacz posta
              Ciekawe czy pan Mendziara wspomni dzisiaj o skandalicznym braku karnego dla Jagiellonii czy tym razem morda w kubeł.
              W której minucie, bo nie śledziłem od gwizdka do gwizdka.

Komentarz

• Zamieszczone przez Budyń_70 Zobacz posta
                W której minucie, bo nie śledziłem od gwizdka do gwizdka.
                My kibice z Łazienkowskiej nie poddamy się!

Komentarz

• A teraz bomba:

Zamieszczone przez Janekx89
                  Ireneusz Mamrot nie poprowadzi w następnym sezonie Jagielloni Białystok

Budyń, wierzę w Probierza
                  team LEGIA

Komentarz

• Ano tak, ręka jak chooj
                    Choć z drugiej strony odwołali im bramkę w końcówce meczu po bardzo minimalnym spalonym, co mnie bardzo zdziwiło.
                    Ale zaraz mnie naszła taka myśl, ze to tylko po to, aby zagrali jeszcze dodatkowe 30 min
                    Ale koniec końców się nie udało.

Komentarz

• Boniek nie dość, że sam się wypowiadał na youtube o ręce Jędrzejczyka to od razu zapowiedział, że nasz mecz Piastem będzie sędziować Marciniak. I co? Sędziuje Marciniak. Zresztą Borek w poniedziałek zasugerował, że wie, że Lasyk nie będzie sędziować Górnika z Zagłębiem i oczywiście była podmiana i też sędziował Marciniak. Niby miało być tak nowocześnie i z zachodnimi standardami, a jest kumoterstwo jak za Laty. Co oczywiście już dawno było widać.

Komentarz

• Zamieszczone przez alfa Zobacz posta
                        Boniek nie dość, że sam się wypowiadał na youtube o ręce Jędrzejczyka to od razu zapowiedział, że nasz mecz Piastem będzie sędziować Marciniak. I co? Sędziuje Marciniak. Zresztą Borek w poniedziałek zasugerował, że wie, że Lasyk nie będzie sędziować Górnika z Zagłębiem i oczywiście była podmiana i też sędziował Marciniak. Niby miało być tak nowocześnie i z zachodnimi standardami, a jest kumoterstwo jak za Laty. Co oczywiście już dawno było widać.
                        A Rudy się upewnił, że Marciniak zna dokładnie wytyczne, jak sędziować?
                        Czy upewnił sie, że Marciniak jest uczciwy (Miało byc 3-0 i będzie 3-0!), a jeśli jest odpowiednio uczciwy - czy Rudy przebił ofertę morta?
                        koko koko Skorza spoko...

Komentarz

• Stefański nie sędziuje w tej kolejce. Ciekawe dlaczego, skoro szef sędziów twierdził, iż nie popełnił błędów. Czyżby Boniek wpływał na obsady sędziowskie? Przecież to jest niebotyczny skandal. Czy teraz po każdym błędzie sędziego w innym meczu niż Legii będą takie same sytuacje?
                          To jest jawny sygnał do tego, żeby w meczach Legii nie gwizdać na jej korzyść. Patologie w PZPN-ie trwają w najlepsze.
                          Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!

Komentarz

• Idąc dalej to czy przypadkiem jakby tak było to nie wjeżdża komisarz z UEFA i zawiesza grę w pucharach?

Komentarz

• Oczywiście nigdzie nawet wzmianki o tym w mediach nie ma. Przecież gdyby to Jędrzejczyk tak zagrał to już byśmy mieli kolejną burzę.
                              "Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."

Komentarz

• No ładnie ten Helstrup strzelił główką, Arka wywozi cenny punkt z Płocka.

Tak jak pisałem kiedyś w kontekście grupy mistrzowskiej, piłeczka będzie kręcić się do końca, tak na górze jak i na dole.

Najbardziej irytujące w tej buraczanej lidze to poziom, ku4wa jego mać mój mózg nie może tego pojąć jak walcząc o utrzymanie po pierwszej połowie nie oddajesz żadnego celnego strzału (Wisła Płock ).

Zagłebie - Sląsk wydaje się meczem najciekawszym w ten weekend.

Komentarz

Pracuję...
                                X