Zamieszczone przez Viper_86
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Probierz po 30 kolejce Ekstraklasy:
Mamy już zapewnione miejsce w górnej "ósemce" i chcemy walczyć o europejskie puchary. Ten mecz to dla nas początek rundy finałowej. Zrobimy wszystko, aby wywalczyć trzecie miejsce, a może i drugieteam LEGIA
Komentarz
-
Zamieszczone przez Bonhart Zobacz postaMysle ze mu sie juz troche zmienilo... Poza tym z takim debilnym podejsciem to my sie w tych pucharach nigdy nie odbijemy.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Tibo Zobacz postaProbierz po 30 kolejce Ekstraklasy:
Wygrana Lechii to dla Niego nagroda. Teraz walka zacznie się od nowa i dla mnie Cracovia jest wtej walce faworytem. Ale żeby mieć realne szanse muszą wygrać najbliższy mecz z Lechią.
Jego interes = nasz interes
Komentarz
-
Zamieszczone przez Raffels Zobacz postaCiekawe czy pan Mendziara wspomni dzisiaj o skandalicznym braku karnego dla Jagiellonii czy tym razem morda w kubeł.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Budyń_70 Zobacz postaW której minucie, bo nie śledziłem od gwizdka do gwizdka.My kibice z Łazienkowskiej nie poddamy się!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Cinkowski Zobacz posta
Choć z drugiej strony odwołali im bramkę w końcówce meczu po bardzo minimalnym spalonym, co mnie bardzo zdziwiło.
Ale zaraz mnie naszła taka myśl, ze to tylko po to, aby zagrali jeszcze dodatkowe 30 min
Ale koniec końców się nie udało.
Komentarz
-
Boniek nie dość, że sam się wypowiadał na youtube o ręce Jędrzejczyka to od razu zapowiedział, że nasz mecz Piastem będzie sędziować Marciniak. I co? Sędziuje Marciniak. Zresztą Borek w poniedziałek zasugerował, że wie, że Lasyk nie będzie sędziować Górnika z Zagłębiem i oczywiście była podmiana i też sędziował Marciniak. Niby miało być tak nowocześnie i z zachodnimi standardami, a jest kumoterstwo jak za Laty. Co oczywiście już dawno było widać.
Komentarz
-
Zamieszczone przez alfa Zobacz postaBoniek nie dość, że sam się wypowiadał na youtube o ręce Jędrzejczyka to od razu zapowiedział, że nasz mecz Piastem będzie sędziować Marciniak. I co? Sędziuje Marciniak. Zresztą Borek w poniedziałek zasugerował, że wie, że Lasyk nie będzie sędziować Górnika z Zagłębiem i oczywiście była podmiana i też sędziował Marciniak. Niby miało być tak nowocześnie i z zachodnimi standardami, a jest kumoterstwo jak za Laty. Co oczywiście już dawno było widać.
Czy upewnił sie, że Marciniak jest uczciwy (Miało byc 3-0 i będzie 3-0!), a jeśli jest odpowiednio uczciwy - czy Rudy przebił ofertę morta?koko koko Skorza spoko...
Komentarz
-
Stefański nie sędziuje w tej kolejce. Ciekawe dlaczego, skoro szef sędziów twierdził, iż nie popełnił błędów. Czyżby Boniek wpływał na obsady sędziowskie? Przecież to jest niebotyczny skandal. Czy teraz po każdym błędzie sędziego w innym meczu niż Legii będą takie same sytuacje?
To jest jawny sygnał do tego, żeby w meczach Legii nie gwizdać na jej korzyść. Patologie w PZPN-ie trwają w najlepsze.Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Cinkowski Zobacz posta"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Komentarz
-
No ładnie ten Helstrup strzelił główką, Arka wywozi cenny punkt z Płocka.
Tak jak pisałem kiedyś w kontekście grupy mistrzowskiej, piłeczka będzie kręcić się do końca, tak na górze jak i na dole.
Najbardziej irytujące w tej buraczanej lidze to poziom, ku4wa jego mać mój mózg nie może tego pojąć jak walcząc o utrzymanie po pierwszej połowie nie oddajesz żadnego celnego strzału (Wisła Płock ).
Zagłebie - Sląsk wydaje się meczem najciekawszym w ten weekend.
Komentarz
Komentarz