Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Komentarz
-
Pokazali siłę.04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.Komentarz
-
Zgodnie z przypuszczeniami komisja Legii "pokazała okiem" pajacom Adamowicza, że rozgrywki są ustawione i Mladenović dostał takie same zawiasy jak wtedy gdy zajebał Vareli z Płocka(w pamiętnym meczu z Sobiechem wyjebującym się o powietrze na karnego)Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Zmieniając tematy Gdańsko-Warszawskie to ten Zarandia nie wiem jak on tak długo jest w tej Arce, piłkarz kompletnie nie pasujący do tego klubu. Wyróżnia się niesamowicie, zimą podobno chcieliśmy go wykupić, oby Mioduski nie szukał szrotu po francuskich pastwiskach czy tam portugalskich, bo ten Zarandia naprawdę robi robotę.Jeszcze w pamięci mam ten jego rajd z Lechem w PP, a widzę,że się jeszcze rozwinął i jak już gra to w tej Arce ciągnie całą ofensywę .Komentarz
-
Zabłysnąłeś
W żadnym prawie poście nie piszecie Legia, tylko ciągłe obrażanie. I wszystko ustawione pod LegięNo to macie pokazane jak to Lechii nie pomagają
Właśnie, ten Buziek z forum Lechii to Ty? Jeśli tak, to ładną laurkę sobie wystawiłeśKomentarz
Komentarz