Czy ktoś się orientuje kiedy zbiera się komisja ligi w sprawie zachowania Mladenovicia?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Majkisek Zobacz postaSzybkie pytanko. Kto gra w eliminacjach LE, jeśli Puchar zgarnie Lechia? Finalista, czy czwarta drużyna z ligi?
Komentarz
-
Zamieszczone przez St.Maro Zobacz postaCzwarta drużyna. Od kliku sezonów UEFA podjęła decyzję, że finalista pucharu nie dostaje już miejsca tylko zawsze jest to następna drużyna z ligi.Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Komentarz
-
Zamieszczone przez St.Maro Zobacz postaCzwarta drużyna. Od kliku sezonów UEFA podjęła decyzję, że finalista pucharu nie dostaje już miejsca tylko zawsze jest to następna drużyna z ligi.bo tak to ponad 60 procent drużyn w mistrzowskiej byłoby na wakacjach.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kijek Zobacz postaJodlowiec asysta na Lechii, asysta dzisiaj.
Czerwiński chyba najlepszy środkowy obrońca w tym roku. Bardzo bardzo solidny Kirkeskov, do tego Valencia.
Dobrze grają.Always look on the bright side of life!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Raffels Zobacz postaKirkeskov, Dziczek, Valencia. Wszystkich bym widział w Legii ale oni już raczej nie są do wyjęcia przez nikogo z Ekstraklasy.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Raffels Zobacz postaTen Piast to jeszcze niebezpieczny będzie..."I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"
Komentarz
-
Oglądałem mecz Piasta, czerwonej według mnie nie powinno być, Zagłębie beznadziejnie zaczyna grać od kilku meczy, więc Piast nawet w 9-ciu by tego nie przegrał. Co do samego Piast, ja osobiście ich się nie obawiam, dajcie spokój zesrają się w meczu decydującym o czymkolwiek. Teraz nikt na nich nie stawia, nie ma wymagań, nie ma oczekiwań, bawią się gra w piłkę, ale gdy okaże się że można zdobyć w meczu z nami MP to posrają się już w tunelu. Tworzą fajny kolektyw, zespół bez gwiazd, Fornalik trafił idealnie w zimie z przygotowaniami, biegają szybko i dużo, wczoraj Jodłowiec ponad 12.5 km i podobno najszybszy był ze wszystkich zawodników.
Wszystko fajnie i super, ale jeśli my mamy Piasta się obawiać, to lepiej do pucharów nie przymierzajmy się, bo przed ekipą z Kazachstanu sami będziemy srać w portki.
Komentarz
-
Zamieszczone przez e(L)egion Zobacz postaJuż jest niebezpieczny. Wyglądają o wiele lepiej od Lechii w tym momencie, a i w rywalach nie budzą jakichś większych emocji, więc nikt nie będzie sobie na nich wypruwać flaków. W weekend mają Cracovię u siebie, którą już Probierz puszcza powoli na wakacje i potem jadą do nas. No nie powiem abym był spokojny.349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie
Komentarz
Komentarz