Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Czy ktoś się orientuje kiedy zbiera się komisja ligi w sprawie zachowania Mladenovicia?

Komentarz

• A tak apropo było coś na ten temat wczoraj w lidze+ Ekstra o tej sytuacji? Wypowiadał się Pan Sławek?

Komentarz

• Szybkie pytanko. Kto gra w eliminacjach LE, jeśli Puchar zgarnie Lechia? Finalista, czy czwarta drużyna z ligi?

Komentarz

• Zamieszczone przez Majkisek Zobacz posta
          Szybkie pytanko. Kto gra w eliminacjach LE, jeśli Puchar zgarnie Lechia? Finalista, czy czwarta drużyna z ligi?
          Czwarta drużyna. Od kliku sezonów UEFA podjęła decyzję, że finalista pucharu nie dostaje już miejsca tylko zawsze jest to następna drużyna z ligi.

Komentarz

• Zamieszczone przez St.Maro Zobacz posta
            Czwarta drużyna. Od kliku sezonów UEFA podjęła decyzję, że finalista pucharu nie dostaje już miejsca tylko zawsze jest to następna drużyna z ligi.
            Wyjątkowo trafna decyzja ponieważ nie jest tajemnicą ruletka pucharowa w dużej części lig europejskich, z czego wynika, że kolejna "wolna" drużyna z tabeli zwykle jest silniejsza od przegranego w pucharach.
            Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...

Komentarz

• Zamieszczone przez St.Maro Zobacz posta
              Dzięki. To w sumie można się trochę poemocjonowac ta walka o 4 lokatę bo tak to ponad 60 procent drużyn w mistrzowskiej byłoby na wakacjach.

Komentarz

• Ten Piast to jeszcze niebezpieczny będzie...
                Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!

Komentarz

• Jodlowiec asysta na Lechii, asysta dzisiaj.
                  Czerwiński chyba najlepszy środkowy obrońca w tym roku. Bardzo bardzo solidny Kirkeskov, do tego Valencia.

Dobrze grają.
                  " Brawo Panie Jacku "

Komentarz

• Zamieszczone przez Kijek Zobacz posta
                    Jodlowiec asysta na Lechii, asysta dzisiaj.
                    Czerwiński chyba najlepszy środkowy obrońca w tym roku. Bardzo bardzo solidny Kirkeskov, do tego Valencia.

Dobrze grają.
                    Felix, Parzyszek i Dziczek też swoje robią. Całość jako zespół wygląda naprawdę solidnie. Dla mnie pewniak na podium. Bardziej niż Lechia.
                    Always look on the bright side of life!

Komentarz

• Kirkeskov, Dziczek, Valencia. Wszystkich bym widział w Legii ale oni już raczej nie są do wyjęcia przez nikogo z Ekstraklasy.
                      Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!

Komentarz

• Zamieszczone przez Raffels Zobacz posta
                        Kirkeskov, Dziczek, Valencia. Wszystkich bym widział w Legii ale oni już raczej nie są do wyjęcia przez nikogo z Ekstraklasy.
                        Godny uwagi z tej trójki jest Dziczek, już ze dwa lata temu czytałem o nim że chłopak wart zainteresowania.

Komentarz

• Zamieszczone przez Raffels Zobacz posta
                          Ten Piast to jeszcze niebezpieczny będzie...
                          Już jest niebezpieczny. Wyglądają o wiele lepiej od Lechii w tym momencie, a i w rywalach nie budzą jakichś większych emocji, więc nikt nie będzie sobie na nich wypruwać flaków. W weekend mają Cracovię u siebie, którą już Probierz puszcza powoli na wakacje i potem jadą do nas. No nie powiem abym był spokojny.
                          "I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"

Komentarz

• Oglądałem mecz Piasta, czerwonej według mnie nie powinno być, Zagłębie beznadziejnie zaczyna grać od kilku meczy, więc Piast nawet w 9-ciu by tego nie przegrał. Co do samego Piast, ja osobiście ich się nie obawiam, dajcie spokój zesrają się w meczu decydującym o czymkolwiek. Teraz nikt na nich nie stawia, nie ma wymagań, nie ma oczekiwań, bawią się gra w piłkę, ale gdy okaże się że można zdobyć w meczu z nami MP to posrają się już w tunelu. Tworzą fajny kolektyw, zespół bez gwiazd, Fornalik trafił idealnie w zimie z przygotowaniami, biegają szybko i dużo, wczoraj Jodłowiec ponad 12.5 km i podobno najszybszy był ze wszystkich zawodników.
                            Wszystko fajnie i super, ale jeśli my mamy Piasta się obawiać, to lepiej do pucharów nie przymierzajmy się, bo przed ekipą z Kazachstanu sami będziemy srać w portki.

Komentarz

• Zamieszczone przez e(L)egion Zobacz posta
                              Już jest niebezpieczny. Wyglądają o wiele lepiej od Lechii w tym momencie, a i w rywalach nie budzą jakichś większych emocji, więc nikt nie będzie sobie na nich wypruwać flaków. W weekend mają Cracovię u siebie, którą już Probierz puszcza powoli na wakacje i potem jadą do nas. No nie powiem abym był spokojny.
                              Bez jaj panowie. 4 pkt przewagi a możliwe że 7 i mecz z nimi u siebie. Nie zdobyli mistrzostwa za Brosza to nie zdobędą tym bardziej teraz. Aktualnie nie mamy w tej lidze godnego rywala po za sobą...
                              349meczów*
                              71 goli*
                              58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• I na 31 meczów 6 zremisowalismy i 6 przegraliśmy sami ze sobą? Rywala w lidze to nie ma Juventus i PSG.
                                " Brawo Panie Jacku "

Komentarz

Pracuję...
                                X