Mamy trenera!!! Nawałka!!! hehehe
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Dzięki Ci Dario, że nas ocaliłeś od Brzęczka i Fakena„Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”
Komentarz
-
Zamieszczone przez Robert E. Lee Zobacz postaZnaczy Mioduski go nie zwolni, ewentualnie go zwolni, pewne info emotkaX1000 !!!111!!
Mihihihihi
Xd
!!!!!!!!!!!1111111jedenjedenjedenjedenoneoneoneone oneWśród tych co na kolanach, isc wyprostowanym.
Komentarz
-
Rutki zachowały resztki rozsądku wywalając teraz Adasia a nie dopiero w przypadku spadku z eklapy. Odczuwam pewną satysfakcję z moich czasem uwalnianych zdolności profetycznych
Edit: Ciekaw jestem jak tam ten ćwierćinteligent od prawdy futbolu z kolegami wytłumaczy publiczności akcje z Adasiem w Amice?Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Komentarz
-
Wczoraj oglądałem końcówkę meczu Pogoń - Jagiellonia i tak patrzę na jednego z grajków i widzę że po boisku biega jakiś gość z dziwnym nazwiskiem. Patrzę dokładniej a to Soufian Benyamina.
Jakiś Benyaminek, coraz ciekawsze nazwiska trafiają do Naszej Ekstraklasy. W przyszłym okienku transferowym czekam na Spatkovica.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Tommy Johnson Zobacz postaWczoraj oglądałem końcówkę meczu Pogoń - Jagiellonia i tak patrzę na jednego z grajków i widzę że po boisku biega jakiś gość z dziwnym nazwiskiem. Patrzę dokładniej a to Soufian Benyamina.
Jakiś Benyaminek, coraz ciekawsze nazwiska trafiają do Naszej Ekstraklasy. W przyszłym okienku transferowym czekam na Spatkovica.Legię prowadzi jakiś Sa Pindol, w przyszłym okienku transferowym czekam na Chujovicia.
Komentarz
-
Zamieszczone przez robson85 Zobacz postaCo to za idiotyczny postLegię prowadzi jakiś Sa Pindol, w przyszłym okienku transferowym czekam na Chujovicia.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Tommy Johnson Zobacz postaAle cóż ja tobie poradzę na to że Nasza Ekstraklasa jest śmieszna
Komentarz
-
Zamieszczone przez Tommy Johnson Zobacz postaAle cóź ja tobie poradzę na to że Nasza Ekstraklasa jest śmieszna
Komentarz
-
Arka wywalająca trenera... godzinę przed meczem to idealne podsumowania bagna, jakim jest rodzima piłka klubowa.
W niższych ligach też cyrki. Sławomira Majaka wywalili dzisiaj z Sokoła Aleksandrów mimo lidera z 4 pkt. przewagi. Bo podobno krzyknął jakiś czas temu na któregoś piłkarza to ci nagle przestali wygrywać. Śmiech.Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!
Komentarz
Komentarz