Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Mamy trenera!!! Nawałka!!! hehehe

Komentarz

• Dzięki Ci Dario, że nas ocaliłeś od Brzęczka i Fakena
      „Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”

Komentarz

• Wróżba: Przegrywamy dzisiaj z kretesem z Wisłą, od jutro przejmuje stery Adam Nawałka.

Komentarz

• Zamieszczone przez Robert E. Lee Zobacz posta
          Znaczy Mioduski go nie zwolni, ewentualnie go zwolni, pewne info emotkaX1000 !!!111!!
          Niom
          Mihihihihi
          Xd
          !!!!!!!!!!!1111111jedenjedenjedenjedenoneoneoneone one
          Wśród tych co na kolanach, isc wyprostowanym.

Komentarz

• Rutki zachowały resztki rozsądku wywalając teraz Adasia a nie dopiero w przypadku spadku z eklapy. Odczuwam pewną satysfakcję z moich czasem uwalnianych zdolności profetycznych

Edit: Ciekaw jestem jak tam ten ćwierćinteligent od prawdy futbolu z kolegami wytłumaczy publiczności akcje z Adasiem w Amice?
            Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...

Komentarz

• No szkoda, było by ciekawe widzieć ich w walce o miejsca 9-16
              Prezesie Mioduski, nawet jeśli przegramy w Krakowie, to opcja Nawałka za Sa Pinto nie jest lepszą opcją.
              Słowo honoru !!!!
              Ostatnio edytowany przez snorri; 130996.

Komentarz

• Wczoraj oglądałem końcówkę meczu Pogoń - Jagiellonia i tak patrzę na jednego z grajków i widzę że po boisku biega jakiś gość z dziwnym nazwiskiem. Patrzę dokładniej a to Soufian Benyamina.

Jakiś Benyaminek, coraz ciekawsze nazwiska trafiają do Naszej Ekstraklasy. W przyszłym okienku transferowym czekam na Spatkovica.

Komentarz

• Zamieszczone przez Tommy Johnson Zobacz posta
                  Wczoraj oglądałem końcówkę meczu Pogoń - Jagiellonia i tak patrzę na jednego z grajków i widzę że po boisku biega jakiś gość z dziwnym nazwiskiem. Patrzę dokładniej a to Soufian Benyamina.

Jakiś Benyaminek, coraz ciekawsze nazwiska trafiają do Naszej Ekstraklasy. W przyszłym okienku transferowym czekam na Spatkovica.
                  Co to za idiotyczny post Legię prowadzi jakiś Sa Pindol, w przyszłym okienku transferowym czekam na Chujovicia.

Komentarz

• Zamieszczone przez robson85 Zobacz posta
                    Co to za idiotyczny post Legię prowadzi jakiś Sa Pindol, w przyszłym okienku transferowym czekam na Chujovicia.
                    Ale cóż ja tobie poradzę na to że Nasza Ekstraklasa jest śmieszna

Komentarz

Ale cóż ja tobie poradzę na to że Nasza Ekstraklasa jest śmieszna
                      Za to możesz poradzić coś na pierdolenie głupot przez samego siebie.

Komentarz

• Spoko

Komentarz

Ale cóź ja tobie poradzę na to że Nasza Ekstraklasa jest śmieszna
                          Śmieszna jest bezapelacyjnie, ale naigrawanie się z czyjegoś nazwiska, które dodatkowo wcale nie jest zabawne i ni chu ja nie kojarzy się z beniaminkiem jest mocno średnie.

Komentarz

• Olać tego "kominowca".
                            Typ ma coś mocno nakręcone we łbie.

Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
                            "Lubię sobie jebnąć piwo"

Komentarz

• Smolka wylatuje z Arki. Dziś jego ostatni mecz. Ciekawe czy nie zmienia decyzji jak wygrają derby.
                              349meczów*
                              71 goli*
                              58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Arka wywalająca trenera... godzinę przed meczem to idealne podsumowania bagna, jakim jest rodzima piłka klubowa.
                                W niższych ligach też cyrki. Sławomira Majaka wywalili dzisiaj z Sokoła Aleksandrów mimo lidera z 4 pkt. przewagi. Bo podobno krzyknął jakiś czas temu na któregoś piłkarza to ci nagle przestali wygrywać. Śmiech.
                                Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!

Komentarz

Pracuję...
                                X