Tymczasem Jagiellonia powoli wypisuje się z walki o chyba nawet i podium. Korona jest zmotywowana dość mocno żeby pozostać w grupie mistrzowskiej; niby wiele wskazuje na to, że Lech może spaść do grupy spadkowej, ale w naszej lidze przecież z kolejki na kolejkę wszystko może się wywrócić do góry nogami. Równie dobrze teraz zupełnie z dupy mogą mieć passę wszystkich zwycięstw do końca rundy zasadniczej.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Kijek Zobacz postaNo bo nasze wyniki są zajebiste. Łącznie z środowym rezultatem. Naprawdę szczyt hipokryzji "podniecać się" wypiedolami Jagi czy Lecha w sytuacji, kiedy my potrafimy przejebac właśnie z tym Lechem albo odpaść w PP z jakimis paziami.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Raffels Zobacz postaTo Zagłębie to jest jakaś piłkarska tragedia.Pozdrawiam tych dla których drugim domem jest Ludowy...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Torello1906 Zobacz postaPo pierwsze: ja jakoś różnicy pomiędzy pierwszą a ostatnią drużyną w tabeli na boisku nie widziałem. Po drugie: co do "piłkarskiej tragedii" to samo pomyślałem, gdy oglądałem mecz PP w Częstochowie...Mioduski won
Zamieszczone przez Mioduch na dwa dni przed ostatnią kolejką Ekstraklasy, po najgorszej grupie mistrzowskiej w naszym wykonaniu od wejścia w życie ESA37Niezdobycie mistrzostwa powoduje, że musimy walczyć w kwalifikacjach Ligi Europy, a nie Ligi Mistrzów i to wszystko. Zawodnicy dodatkowo nie dostaną bonusu za mistrzostwo. [...] Różnica we wpływach dla Legii od Ekstraklasy za zajęcie pierwszego lub drugiego miejsca w tabeli to maksymalnie około 1,5 mln złotych. Paradoksalnie może być tak, że klubowa księgowa wicemistrzostwo kraju uzna za sytuację finansowo korzystniejszą
Komentarz
-
Kurde, kawał meczycha, znowu Wisła strzela dużo bramek.
Leśny gadał w C+ w pomidorze, że Kuba będzie miał więcej bramek i asyst niż Szymański i chyba się nie mylił.
Pinto niech już szuka wymówki ...I wkurzaj się na nasz charakter strączku łuskany
Spytasz skąd jestem? Powiem z dumą: z Warszawy
To warszawskie ballady ...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Marcino Zobacz postaKurde, kawał meczycha, znowu Wisła strzela dużo bramek.
Leśny gadał w C+ w pomidorze, że Kuba będzie miał więcej bramek i asyst niż Szymański i chyba się nie mylił.
Pinto niech już szuka wymówki ...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Marcino Zobacz postaKurde, kawał meczycha, znowu Wisła strzela dużo bramek.
Pinto niech już szuka wymówki ...Always look on the bright side of life!
Komentarz
Komentarz