Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Tymczasem Jagiellonia powoli wypisuje się z walki o chyba nawet i podium. Korona jest zmotywowana dość mocno żeby pozostać w grupie mistrzowskiej; niby wiele wskazuje na to, że Lech może spaść do grupy spadkowej, ale w naszej lidze przecież z kolejki na kolejkę wszystko może się wywrócić do góry nogami. Równie dobrze teraz zupełnie z dupy mogą mieć passę wszystkich zwycięstw do końca rundy zasadniczej.

Komentarz

• Ale kolejka dla gospodarzy. W Sosnowcu Zagłębie też już przegrywa.
      Ceterum censeo Carthaginem esse delendam

Komentarz

• I że niby my mamy tę tendencję przełamać?

Komentarz

• Zagłębiu wystarczyłaby trochę lepsza para środkowych obrońców i mieliby kilka ładnych punktów więcej.
          Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!

Komentarz

• Poprzeczka Sosnowca po strzale Możdżenia. No nie mają szczęscia, bo już drugi raz w tym meczu ją obijają.
            team LEGIA

Komentarz

• Niemożliwe ile można mieć farta w tym sezonie jak Lechia.

To Zagłębie to jest jakaś piłkarska tragedia.
              Ostatnio edytowany przez R.; 7199.
              Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!

Komentarz

• VAR. I 0-1. Był spalony. Dajesz Sosnowiec!
                team LEGIA

Komentarz

• Zamieszczone przez Kijek Zobacz posta
                  No bo nasze wyniki są zajebiste. Łącznie z środowym rezultatem. Naprawdę szczyt hipokryzji "podniecać się" wypiedolami Jagi czy Lecha w sytuacji, kiedy my potrafimy przejebac właśnie z tym Lechem albo odpaść w PP z jakimis paziami.
                  Sedno....niestety.

Komentarz

• Zamieszczone przez Raffels Zobacz posta
                    To Zagłębie to jest jakaś piłkarska tragedia.
                    Po pierwsze: ja jakoś różnicy pomiędzy pierwszą a ostatnią drużyną w tabeli na boisku nie widziałem. Po drugie: co do "piłkarskiej tragedii" to samo pomyślałem, gdy oglądałem mecz PP w Częstochowie...
                    Pozdrawiam tych dla których drugim domem jest Ludowy...

Komentarz

• Zamieszczone przez Torello1906 Zobacz posta
                      Po pierwsze: ja jakoś różnicy pomiędzy pierwszą a ostatnią drużyną w tabeli na boisku nie widziałem. Po drugie: co do "piłkarskiej tragedii" to samo pomyślałem, gdy oglądałem mecz PP w Częstochowie...
                      "Wsio".
                      Mioduski won
                      Zamieszczone przez Mioduch na dwa dni przed ostatnią kolejką Ekstraklasy, po najgorszej grupie mistrzowskiej w naszym wykonaniu od wejścia w życie ESA37
                      Niezdobycie mistrzostwa powoduje, że musimy walczyć w kwalifikacjach Ligi Europy, a nie Ligi Mistrzów i to wszystko. Zawodnicy dodatkowo nie dostaną bonusu za mistrzostwo. [...] Różnica we wpływach dla Legii od Ekstraklasy za zajęcie pierwszego lub drugiego miejsca w tabeli to maksymalnie około 1,5 mln złotych. Paradoksalnie może być tak, że klubowa księgowa wicemistrzostwo kraju uzna za sytuację finansowo korzystniejszą

Komentarz

• Krzysio es między Michasiem a Bogusiem...trudna sytuacja dla chłopa z tym golem

E: Boguś wygrał Oj Krzy$io, Krzy$io.

Komentarz

• obie krakowskie drużyny grają ładną piłkę, a Królewski nie zdążył jeszcze uszyć flag ;-)
                          Ostatnio edytowany przez mizal; 11126.

Komentarz

• Kurde, kawał meczycha, znowu Wisła strzela dużo bramek.
                            Leśny gadał w C+ w pomidorze, że Kuba będzie miał więcej bramek i asyst niż Szymański i chyba się nie mylił.

Pinto niech już szuka wymówki ...
                            I wkurzaj się na nasz charakter strączku łuskany
                            Spytasz skąd jestem? Powiem z dumą: z Warszawy

To warszawskie ballady ...

Komentarz

• Zamieszczone przez Marcino Zobacz posta
                              Kurde, kawał meczycha, znowu Wisła strzela dużo bramek.
                              Leśny gadał w C+ w pomidorze, że Kuba będzie miał więcej bramek i asyst niż Szymański i chyba się nie mylił.

fajny mecz

Komentarz

• Zamieszczone przez Marcino Zobacz posta
                                Kurde, kawał meczycha, znowu Wisła strzela dużo bramek.

Niestety ale od naszego talentu za 8 dużych baniek euro lepsze staty i liczby to będzie miało ze 20 pomocników w tej śmiesznej lidze...
                                Always look on the bright side of life!

Komentarz

Pracuję...
                                X