I za to kocham ekstraklasę!
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Bootleg Zobacz postaTa liga jest chora. Przypadek decyduje w 80% spotkań. Ba gwarantem jest wręcz, że jeśli w jednym sezonie gnijesz w okolicy 12-13 miejsca w przyszłym będziesz bić się o puchary... tak było wcześniej z Ruchem, Piastem czy Lechią...
Komentarz
-
Nasza liga dlatego jest tak mizerna bo u nas nie gra się w piłkę, czy mógłby mi ktoś wymienić 5 kreatywnych ofensywnych pomocników którzy się wyróżniają na tle całej ligi?-będzie problem. Natomiast proszę o wymienienie defensywnych pomocników dających radę. Sam mogę wymienić z 15. Dopóki środowisko piłkarskie w Polsce nie zrozumie, że takie umiejętności jak przyjęcie piłki, odegranie, strzał, jest ważniejsze od mitycznego przygotowania fizycznego to dalej będziemy stać w miejscu.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Martino1989 Zobacz postaNasza liga dlatego jest tak mizerna bo u nas nie gra się w piłkę, czy mógłby mi ktoś wymienić 5 kreatywnych ofensywnych pomocników którzy się wyróżniają na tle całej ligi?-będzie problem. Natomiast proszę o wymienienie defensywnych pomocników dających radę. Sam mogę wymienić z 15. Dopóki środowisko piłkarskie w Polsce nie zrozumie, że takie umiejętności jak przyjęcie piłki, odegranie, strzał, jest ważniejsze od mitycznego przygotowania fizycznego to dalej będziemy stać w miejscu.Mioduski won
Zamieszczone przez Mioduch na dwa dni przed ostatnią kolejką Ekstraklasy, po najgorszej grupie mistrzowskiej w naszym wykonaniu od wejścia w życie ESA37Niezdobycie mistrzostwa powoduje, że musimy walczyć w kwalifikacjach Ligi Europy, a nie Ligi Mistrzów i to wszystko. Zawodnicy dodatkowo nie dostaną bonusu za mistrzostwo. [...] Różnica we wpływach dla Legii od Ekstraklasy za zajęcie pierwszego lub drugiego miejsca w tabeli to maksymalnie około 1,5 mln złotych. Paradoksalnie może być tak, że klubowa księgowa wicemistrzostwo kraju uzna za sytuację finansowo korzystniejszą
Komentarz
-
Zamieszczone przez Meazza Zobacz postaW tej lidze decyduje dyspozycja danej drużyny w danym dniu.I wkurzaj się na nasz charakter strączku łuskany
Spytasz skąd jestem? Powiem z dumą: z Warszawy
To warszawskie ballady ...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Meazza Zobacz postaW tej lidze decyduje dyspozycja danej drużyny w danym dniu.
Komentarz
-
Zamieszczone przez SpideyPL Zobacz postaCzy tylko ja nie widziałem faulu w polu karnym Wisły?
Komentarz
-
Zamieszczone przez SpideyPL Zobacz postaPo chvj ten var?!
Komentarz
Komentarz