Zamieszczone przez snorri
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Kurde, jakim trzeba być dzbanem (albo śmigać po domu w stroju świętego Mikołaja lub tańczyć z lewakami w kaluzach na jakiś zjebanych kodziarskich festiwalach) żeby nie zauwazac, że Lettieri i Runjaic wykonują w swoich klubach bardzo dobra/super pracę.
I tak uważam, że szczególnie ten drugi to bardzo ciekawy materiał na trenera Legii. Na bank zdecydowanie lepszy niż ta nasz wuefista." Brawo Panie Jacku"
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kijek Zobacz postaKurde, jakim trzeba być dzbanem (albo śmigać po domu w stroju świętego Mikołaja lub tańczyć z lewakami w kaluzach na jakiś zjebanych kodziarskich festiwalach) żeby nie zauwazac, że Lettieri i Runjaic wykonują w swoich klubach bardzo dobra/super pracę.
I tak uważam, że szczególnie ten drugi to bardzo ciekawy materiał na trenera Legii. Na bank zdecydowanie lepszy niż ta nasz wuefista.
Ojrzyński też byłby super opcją, Moulin przychodził tu jako noname, a z Pazdanem nie rozmawiają ze względu na wysokie koszta połączenia telefonicznego do Turcji.Ostatnio edytowany przez Chmielo; 28436.A Melanż Trwa...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kijek Zobacz postaKurde, jakim trzeba być dzbanem (albo śmigać po domu w stroju świętego Mikołaja lub tańczyć z lewakami w kaluzach na jakiś zjebanych kodziarskich festiwalach) żeby nie zauwazac, że Lettieri i Runjaic wykonują w swoich klubach bardzo dobra/super pracę.
I tak uważam, że szczególnie ten drugi to bardzo ciekawy materiał na trenera Legii. Na bank zdecydowanie lepszy niż ta nasz wuefista.
jakim trzeba byc dzbanem zeby nazywac sie kibicem Legii i cieszyc sie z porazek klubu.
Komentarz
-
Pawełku weź się nie osmieszaj. A przywołując Pazdana zwyczajnie pokazujesz że jesteś takim kasztanem i nie potrafisz wyczuć akurat tam szydery.
Zajmij się tańczeniem w błocie. To Ci wychodzi znacznie lepiej.
A Moulin owszem przychodził jako noname i życzyłbym sobie żeby Twój Mioduch sprowadzał do Legii takiej klasy noname. A tymczasem przebierz się w strój świętego Mikołaja i polataj po mieszkaniu.
Legia wygrała w Miedzią i wróciłeś na forum. Jedyny powód dla jakiego dobrze żeby może przestała wygrywać to brak obecności twojej tutaj. Wyraznie wtedy merytoryka idzie w górę." Brawo Panie Jacku"
Komentarz
-
Aktualnie też widziałbym takiego Runjaica jako trenera Legii.
Nie wiem jak Kijek, ale jak dla mnie to właśnie tacy trenerzy "no name" z zagranicy powinni się pokazać dobrze w jakimś klubie w Polsce i dopiero wówczas być branymi pod kątem Legii. Nie od razu. Legia nie ma być klubem do nauki, tutaj ma być już gotowy fachowiec, zweryfikowany przez naszą ligę - no chyba, że przychodzi ktoś z wyrobioną marką, to wtedy inna bajka. Takim klubem do nauki i pokazania swojej wartości niech będą takie kluby jak Korona czy bez urazy Pogoń.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kijek Zobacz postaPawełku weź się nie osmieszaj. A przywołując Pazdana zwyczajnie pokazujesz że jesteś takim kasztanem i nie potrafisz wyczuć akurat tam szydery.
Zajmij się tańczeniem w błocie. To Ci wychodzi znacznie lepiej.
A Moulin owszem przychodził jako noname i życzyłbym sobie żeby Twój Mioduch sprowadzał do Legii takiej klasy noname. A tymczasem przebierz się w strój świętego Mikołaja i polataj po mieszkaniu.
Legia wygrała w Miedzią i wróciłeś na forum. Jedyny powód dla jakiego dobrze żeby może przestała wygrywać to brak obecności twojej tutaj. Wyraznie wtedy merytoryka idzie w górę.
Tak wyglądała moja rozmowa z jednym z pracowników biura prasowego Waasland-Beveren:
- Podobno dużo klubów się nim interesowało.
- Cała czołówka naszych rozgrywek.
- Anderlecht?
- Pytał o niego dwa razy.
- Gent?
- Był poważnie zainteresowany.
- Brugge?
- Nie wiem, jak to możliwe, że nie doszło do transferu. Zabrakło chyba kilku minut. Byli naprawdę zdeterminowani.
Pomocnika chciał Club Brugge, chciał go Anderlecht, chcieli go Standard Liege i Gent. Lokalna prasa rozdrabniała się nad jego wielkim talentem, pisano, że jest odkryciem sezonu i byłby „pięknym prezentem†dla ekipy z Brugii.
Widzisz. Ja nie upajam się słabą postawą Legii i nie podniecam pod porażki Pudla, tudzież Wuefisty, bo akurat w tym całym pierdoleniu wyszło na moje. Dlatego nie muszę tu siedzieć całymi dniami i onanizować się tak jak robisz to ty.A Melanż Trwa...
Komentarz
-
Wyszło na Twoje z czym? Bo znałazles dwie krótkie wzmianki ?Weź mnie nie rozmieszaj. Równie dobrze bym powiedział, że Rocha to noname ale o nim znajdziesz jeszcze więcej (bo sam znalazłem więcej niż dwie) i co to wtedy będzie?
A i co do "wychodzenia na Twoje" to w sprawie Runjaica sugeruje abyś zamknął pysk po kolejnym meczu Pogoni. No ale tak to jest jak się tańczy w błocie a wiedzę o ekstraklasie czerpie z 90minut.pl
Miłego dnia. Pozdrowienia dla Klaudii.Ostatnio edytowany przez Kijek; 2370." Brawo Panie Jacku"
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kijek Zobacz postaWyszło na Twoje z czym? Bo znałazles dwie krótkie wzmianki ?Weź mnie nie rozmieszaj. Równie dobrze bym powiedział, że Rocha to noname ale o nim znajdziesz jeszcze więcej (bo sam znalazłem więcej niż dwie) i co to wtedy będzie?
A i co do "wychodzenia na Twoje" to w sprawie Runjaica sugeruje abyś zamknął pysk po kolejnym meczu Pogoni. No ale tak to jest jak się tańczy w błocie a wiedzę o ekstraklasie czerpie z 90minut.pl
Miłego dnia. Pozdrowienia dla Klaudii.
Pozdrowienia dla Roberta i Czarka.A Melanż Trwa...
Komentarz
Komentarz