Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Benek Zobacz posta
    Ponoc Furmi nazwał Romanczuka banderowcem Słyszał ktoś?
    I serio ten Ukr poleciał się gdzies poskarżyć?

"Psze pani a Antek mnie przezywa" :chlip: :chlip:

Wyzywanie się na meczu od pedałow, chujow itd czy dialogi typu:

-graj kuurwo
    -kuurwa cie urodzila

sa na porzadku dziennym, a przynajmniej ja grajac wielokrotnie w takich uczestniczylem. Nie mowie czy to dobre czy zle - ale tak czrsto jest jak nerwy puszczaja.

Mogl Furmiemu ten Ukr odpowiedziec, mogl mu przyjebac albo zaproponowac wyjasnienie sobie tego w innym terminie 1na1.

Zalenie sie w mediach czy gdzie on tam polecial jest dla mnie mega chuujowe i oznaka spedalenia obecnych czasow.

Komentarz

• Temu „Ukr”owi jak go chcesz nazywać, Banderowcy zabili dziadków. Wydaje mi się, że zachowanie Furmana jest bardziej naganne niż to, że wyszło to na jaw. Wręcz mam nadzieje, że Pan Dominik odpocznie sobie kilka miesięcy od piłki.

Komentarz

• Zamieszczone przez Peace Zobacz posta
        Temu „Ukr”owi jak go chcesz nazywać, Banderowcy zabili dziadków. Wydaje mi się, że zachowanie Furmana jest bardziej naganne niż to, że wyszło to na jaw. Wręcz mam nadzieje, że Pan Dominik odpocznie sobie kilka miesięcy od piłki.
        Jakich znowu dziadków? Ponoć dziadek mu opowiedział, że niby jakiegoś tam wujka zabili, o ile to prawda.
        A Melanż Trwa...

Komentarz

Temu „Ukr”owi jak go chcesz nazywać, Banderowcy zabili dziadków. Wydaje mi się, że zachowanie Furmana jest bardziej naganne niż to, że wyszło to na jaw. Wręcz mam nadzieje, że Pan Dominik odpocznie sobie kilka miesięcy od piłki.
          Opowiadał o tym przed składaniem wniosku o polskie obywatelstwo,czy już po ?
          "Lubię sobie jebnąć piwo"

Komentarz

• Zamieszczone przez Chmielo Zobacz posta
            Jakich znowu dziadków? Ponoć dziadek mu opowiedział, że niby jakiegoś tam wujka zabili, o ile to prawda.
            Ja mu drzewa genealogicznego nie sprawdzałem, taką informacje podał dziennikarz Przeglądu Sportowego Piotr Wołosik.

Komentarz

a kim jest Romanczuk, ze kazdy ma znac biografie calej jego rodziny? Szczegolnie, ze jak juz zostalo powiedzaine, to nie dziadkow zamordowano, tylko dziadek mu powiedzial o kims z rodziny.
              Mogl sie Romanczuk poczuc dotkniety rzekomym pociskiem Furmana? No mogl. Mogl zareagowac inaczej niz leciec z placzem do mediow (w stylu Zidane albo wpierdolic sie sankami na wysokosci kolan)? Tez mogl.

Komentarz

Ja mu drzewa genealogicznego nie sprawdzałem, taką informacje podał dziennikarz Przeglądu Sportowego Piotr Wołosik.
                To chyba nie wymaga komentarza.
                A Melanż Trwa...

Komentarz

• Hehe ten sam Wołosik,który skutecznie uprawia alkotweeter ??)
                  Faktycznie ,obiektywny skvrwiel.
                  "Lubię sobie jebnąć piwo"

Komentarz

Wręcz mam nadzieje, że Pan Dominik odpocznie sobie kilka miesięcy od piłki.
                    Powstałby bardzo fajny precedens. Za tydzień ktoś kogoś zwyzywa od pedałów, albo kurew i też zawieszenie. No bo czemu tam tak, a tu nie?

E: o, nawet lepiej, nie trzeba czekać tygodnia.
                    Furman zarzucił Romanczukowi, że ten go nazwał "rudym ch****". - Nie wykluczam, że go tak nazwałem - powiedział także Weszło FM, Taras Romanczuk, który utrzymuje, że został nazwany "banderowcem".
                    To jak Peace, Furman kilka miesięcy, a Romanczuk ile?
                    Ostatnio edytowany przez Robert E. Lee; 58249.

Komentarz

• Śmieszna sprawa w ogóle.Mi jakoś nigdy by do głowy nie przyszło lecieć do mediów i na policję,bo "ktoś mnie brzydkim słówkiem nazwał".Trzeba mieć naprawdę mało problemów w życiu...
                      #MioduskiOut

Komentarz

• Zamieszczone przez Robert E. Lee Zobacz posta
                        Powstałby bardzo fajny precedens. Za tydzień ktoś kogoś zwyzywa od pedałów, albo kurew i też zawieszenie. No bo czemu tam tak, a tu nie?

E: o, nawet lepiej, nie trzeba czekać tygodnia.

To jak Peace, Furman kilka miesięcy, a Romanczuk ile?
                        Jeżeli Romanczuk w tak niewybredny sposób odnosi się do przeciwnika na boisku to niech nie oczekuje, że w drugą stronę dostanie laurkę i przyjacielskie poklepanie po pleckach.

Komentarz

• https://weszlo.fm/audycje/weszlopols...nczuk-wdowiak/ - od 42:20 do 1:04:00 rozmowa z Furmanem, potem jakąś tam analizę se pierdzielą w studio. 1:12:10 - 1:22:50 Ukrainiec.

Od dziadka dowiedział się, że zabrali jego wujka, no to faktycznie połowę rodzinę mu wymordowali, jak to piszą w mediach. :v
                          Powyzywać się mogą, ale pewna granica została przekroczona i nie będzie tolerował wyzwisk od bandery. :v

Komentarz

• Nazwanie kogoś kurwą, a atak typu „Banderowiec” to w ogóle inny kaliber oskarżeń. Tak samo jak wypowiedź ministra SZ Izraela o naszym antysemityźmie. Natomiast mnie nie jarają obelgi piłkarzy do piłkarzy i żadnych nie popieram. Pamiętam jak za bluzgi Ujek z mojego klubu raz nawet czerwień dostał i uważam, że była słuszna.

Co do Wołosika - jeśli nie jest to prawda to przyjmuje - zakładałem, że takie rzeczy się podaje jak są pewne. Co do jego wiarygodności to nie śledzę, jego miłości do procentów również, a w jego dyskusji z C+ to się z nim zgadzam.

Komentarz

Nazwanie kogoś kurwą, a atak typu „Banderowiec” to w ogóle inny kaliber oskarżeń. Tak samo jak wypowiedź ministra SZ Izraela o naszym antysemityźmie. Natomiast mnie nie jarają obelgi piłkarzy do piłkarzy i żadnych nie popieram. Pamiętam jak za bluzgi Ujek z mojego klubu raz nawet czerwień dostał i uważam, że była słuszna.

Co do Wołosika - jeśli nie jest to prawda to przyjmuje - zakładałem, że takie rzeczy się podaje jak są pewne. Co do jego wiarygodności to nie śledzę, jego miłości do procentów również, a w jego dyskusji z C+ to się z nim zgadzam.
                              Jak masz ****o dowody to na prokuraturę (jak to wy totalsi piszecie w innych wątkach )
                              Musimy strząsnąć ze zdrowego drzewa naszego państwa tęczową szarańczę !

Komentarz

• Zamieszczone przez THC81 Zobacz posta
                                Jak masz ****o dowody to na prokuraturę (jak to wy totalsi piszecie w innych wątkach )

Komentarz

Pracuję...
                                X