Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Darex13
    Jeszcze dwa mecze z Lechią
    Lieber tot als rot!!

Komentarz

• Zamieszczone przez Robert E. Lee
      Dokładnie tak. Jakby Lechia wygrała to byśmy sobie mogli pozwalić na jakiś remis, a tak to nie ma bata, trzeba wygrać.
      Nie udawaj dyletanta (nie potrzebna ta ironia).....po naszej ewentualnej wygranej wszystko do końca zależy od NAS.

Komentarz

• Zamieszczone przez Darex13
        Jeszcze dwa mecze z Lechią

kolega przespał grudzień?
        "W kraju, w którym ludzie nienawidzą swoich rodaków" - Taco
        „Was, przyjaciele, czeka wspólna praca. Rządźcie, niech chory kraj do zdrowia wraca”. - Szekspir

Komentarz

• Zamieszczone przez TNTP
          Czyżby znowu był grany Wyścig Żółwi sezon 15
          Jeśli Lechia będzie w następnych meczach wyglądała tak jak dzisiaj, to to nie będzie żaden żółw. To naprawdę cud, że dzisiaj w Kielcach nie wygrali. Nie myślałem, że aż tak zdominują miejscowych. Korona niby tak dostała w kość od Lettieriego, a fizycznie wyglądali o wiele gorzej niż Lechia. Na szczęście dzisiaj los trochę zabrał Lechii to, co dał tydzień temu. Wtedy byli od Pogoni słabsi, a wygrali. Dzisiaj Koronę mieli praktycznie na deskach, ale wygrać nie zdołali. Oby nasi to wykorzystali.
          "I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"

Komentarz

• Zamieszczone przez e(L)egion
            Jeśli Lechia będzie w następnych meczach wyglądała tak jak dzisiaj, to to nie będzie żaden żółw. To naprawdę cud, że dzisiaj w Kielcach nie wygrali. Nie myślałem, że aż tak zdominują miejscowych. Korona niby tak dostała w kość od Lettieriego, a fizycznie wyglądali o wiele gorzej niż Lechia. Na szczęście dzisiaj los trochę zabrał Lechii to, co dał tydzień temu. Wtedy byli od Pogoni słabsi, a wygrali. Dzisiaj Koronę mieli praktycznie na deskach, ale wygrać nie zdołali. Oby nasi to wykorzystali.
            Ja to jednym okiem oglądałem ten mecz i sam w sumie nie wiem co o nim myśleć

To znaczy Lechia faktycznie zdominowała Koronę - momentami ta druga nie istniała, tylko osobiście uważam, że bardziej to "zasługa" tego, że dziś Korona, była ultra słaba, a nie tego, Lechia jakoś specjalnie mocna.
            Tak samo to, że Lechia miała dużo sytuacji strzeleckich to fajnie, ale ich skuteczność wołała o pomstę do nieba (trzeba przy tym pamiętać, że większość tych sytuacji było zasługą chaosu w Koronie, a nie jakichś koronkowych akcji)

Także ogólnie to po tym meczu raczej nie widzę w Lechii przyszłego Mistrza Polski.
            Lieber tot als rot!!

Komentarz

• Zamieszczone przez TNTP
              Ja to jednym okiem oglądałem ten mecz i sam w sumie nie wiem co o nim myśleć

To znaczy Lechia faktycznie zdominowała Koronę - momentami ta druga nie istniała, tylko osobiście uważam, że bardziej to "zasługa" tego, że dziś Korona, była ultra słaba, a nie tego, Lechia jakoś specjalnie mocna.
              Tak samo to, że Lechia miała dużo sytuacji strzeleckich to fajnie, ale ich skuteczność wołała o pomstę do nieba (trzeba przy tym pamiętać, że większość tych sytuacji było zasługą chaosu w Koronie, a nie jakichś koronkowych akcji)

Także ogólnie to po tym meczu raczej nie widzę w Lechii przyszłego Mistrza Polski.
              Całą ligą rządzi chaos. Lechia spuchnie jak przyjdzie im grać co 3 dni.

Komentarz

• Z cyklu "Nocne Polaków rozmowy":
                "Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
                Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
                Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
                Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle.
                "
                Janusz Waluś - czekaMY!

Komentarz

• Czekaj, czekaj. Pan w czapce z czerwoną gwiazdą symbolizującą wymordowanych, i powywożonych na Sybir Polaków najebał się i popłakał, że w programie o bramkach nie zrobili tematu numer jeden z tego, że ktoś komuś coś powiedział, chociaż co mecz ktoś coś komuś mówi? I nawet nie ma 100% pewności, że tak w ogóle było. Jeszcze kurwiszcze pisze coś o rzetelności chociaż, jak to się mówi, klęczy przed klubikiem z Białegostoku? No ok.

Komentarz

• Już dziś ***** przepraszala Twaro na tt
                    349meczów*
                    71 goli*
                    58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• To tylko pokazuje poziom zjebania tego klubu oraz osób z nim sympatyzujących. *****.

I raz jeszcze - brawo Dominik!
                      A Melanż Trwa...

Komentarz

• Murem za Furmanem.

Komentarz

• Piękna bramka na 3:0 dla Lubina.
                          Kwintesencja Ekstraklapy.
                          "Lubię sobie jebnąć piwo"

Komentarz

• no i gol Błaszczykowskiego w pierwszym meczu po powrocie na stadionie Wisły, fajna historia

ale Wisła z taką grą na pierwszą ósemkę bez szans

Komentarz

• Organizacja gry Śląska na duży plus. Ciekawe jak im pójdzie kreowanie gry żeby odrobić stratę, ja co prawda tego nie zobaczę, darowałem sobie oglądanie tego "widowiska".

Zamieszczone przez Jaco
                              O Matko. No to Wołosik wystawił sobie piękny obraz. Najbardziej mi się spodobało to:
                              Stanowski: Piotrek, bez sensu. Naprawdę bez sensu. Weź kilka głębokich wdechów.
                              użytkownik rekafadam: A Wołosik pewnie przeczyta "weź kilka głębokich kielichów".
                              team LEGIA

Komentarz

• Mecz Lech-Legia odkodowany w C+.

Oby był hit, a nie kit

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡