Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Jeśli Lechia będzie w następnych meczach wyglądała tak jak dzisiaj, to to nie będzie żaden żółw. To naprawdę cud, że dzisiaj w Kielcach nie wygrali. Nie myślałem, że aż tak zdominują miejscowych. Korona niby tak dostała w kość od Lettieriego, a fizycznie wyglądali o wiele gorzej niż Lechia. Na szczęście dzisiaj los trochę zabrał Lechii to, co dał tydzień temu. Wtedy byli od Pogoni słabsi, a wygrali. Dzisiaj Koronę mieli praktycznie na deskach, ale wygrać nie zdołali. Oby nasi to wykorzystali."I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"Komentarz
-
Jeśli Lechia będzie w następnych meczach wyglądała tak jak dzisiaj, to to nie będzie żaden żółw. To naprawdę cud, że dzisiaj w Kielcach nie wygrali. Nie myślałem, że aż tak zdominują miejscowych. Korona niby tak dostała w kość od Lettieriego, a fizycznie wyglądali o wiele gorzej niż Lechia. Na szczęście dzisiaj los trochę zabrał Lechii to, co dał tydzień temu. Wtedy byli od Pogoni słabsi, a wygrali. Dzisiaj Koronę mieli praktycznie na deskach, ale wygrać nie zdołali. Oby nasi to wykorzystali.
To znaczy Lechia faktycznie zdominowała Koronę - momentami ta druga nie istniała, tylko osobiście uważam, że bardziej to "zasługa" tego, że dziś Korona, była ultra słaba, a nie tego, Lechia jakoś specjalnie mocna.
Tak samo to, że Lechia miała dużo sytuacji strzeleckich to fajnie, ale ich skuteczność wołała o pomstę do nieba (trzeba przy tym pamiętać, że większość tych sytuacji było zasługą chaosu w Koronie, a nie jakichś koronkowychakcji)
Także ogólnie to po tym meczu raczej nie widzę w Lechii przyszłego Mistrza Polski.Lieber tot als rot!!Komentarz
-
Ja to jednym okiem oglądałem ten mecz i sam w sumie nie wiem co o nim myśleć
To znaczy Lechia faktycznie zdominowała Koronę - momentami ta druga nie istniała, tylko osobiście uważam, że bardziej to "zasługa" tego, że dziś Korona, była ultra słaba, a nie tego, Lechia jakoś specjalnie mocna.
Tak samo to, że Lechia miała dużo sytuacji strzeleckich to fajnie, ale ich skuteczność wołała o pomstę do nieba (trzeba przy tym pamiętać, że większość tych sytuacji było zasługą chaosu w Koronie, a nie jakichś koronkowychakcji)
Także ogólnie to po tym meczu raczej nie widzę w Lechii przyszłego Mistrza Polski.Komentarz
-
Z cyklu "Nocne Polaków rozmowy":
"Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle."
Janusz Waluś - czekaMY!Komentarz
-
Czekaj, czekaj. Pan w czapce z czerwoną gwiazdą symbolizującą wymordowanych, i powywożonych na Sybir Polaków najebał się i popłakał, że w programie o bramkach nie zrobili tematu numer jeden z tego, że ktoś komuś coś powiedział, chociaż co mecz ktoś coś komuś mówi? I nawet nie ma 100% pewności, że tak w ogóle było. Jeszcze kurwiszcze pisze coś o rzetelności chociaż, jak to się mówi, klęczy przed klubikiem z Białegostoku? No ok.Komentarz
-
Organizacja gry Śląska na duży plus. Ciekawe jak im pójdzie kreowanie gry żeby odrobić stratę, ja co prawda tego nie zobaczę, darowałem sobie oglądanie tego "widowiska".
Z cyklu "Nocne Polaków rozmowy":
https://twitter.com/Marciniak_k/stat...038275078?s=19
Stanowski: Piotrek, bez sensu. Naprawdę bez sensu. Weź kilka głębokich wdechów.
użytkownik rekafadam: A Wołosik pewnie przeczyta "weź kilka głębokich kielichów".team LEGIA
Komentarz
Komentarz