Zamieszczone przez TNTP
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Benek Zobacz postaA jeśli Romanczuk powiedział, że Furman zabijał Żydów??Lieber tot als rot!!
Komentarz
-
Każdy kto oglądał mecz, widział jak zachowywał się na boisku Romańczuk, faule, zaczepki słowne, prowokowanie przepychanek zaczepek, zachowywał się jak cham i prostak. Nikt z nas nie wie co Romańczuk wygadywał na boisku i po za boiskiem, tak samo jak nikt nie wie z nas co mówił Furman i czy cokolwiek. A wyrabianie opinii na podstawie tego co mówią osoby związane z Jagiellonią jest dość ryzykowne.
Lepiej poczekać na jakieś wiarygodne informacje, jeśli jednak Furman tak powiedział bez powodu, bez prowokacji to jego zachowanie nie może ujść płazem.
WislaPlockSA
†@WislaPlockSA
W związku z rzekomą sytuacją na linii Furman - Romanczuk Wisła Płock otwarcie protestuje przeciwko bezpodstawnemu oskarżaniu i oczernianiu naszego zawodnika.
19:22 - 16 lut 2019 z: Białystok, Polska
Od siebie dodam, że jeśli Jagiellonia nie pokaże dowodów lub potwierdzenia tego od sędziego, innego delegata, a przede wszystkim nagrania wideo, to Jagiellonia powinna słono zapłacić za takie oskarżenia.Ostatnio edytowany przez snorri; 130996.
Komentarz
-
Zamieszczone przez TNTP Zobacz postaW przypadku gdyby Furman był żydowskiego pochodzenia i jego rodzina ucierpiałaby podczas holocaustu byłoby to chujowe, aczkolwiek jako że nie jestem żydem, nie specjalnie by mnie to obeszło.
Wkurwil go to mu powiedział co mu przyszło na język i tyle.349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie
Komentarz
-
Zamieszczone przez Chmielo Zobacz postaNie sądziłem, że ktoś tu będzie bronił Ukraińca i to jeszcze, uwaga, z Białegostoku...
natomiast ty plujesz na ileś milionów naszych rodaków którzy z różnych powodów po 1945 roku zostali "ruskami", "ukraińcami", czy tam "kazachami"Lieber tot als rot!!
Komentarz
-
Zamieszczone przez TNTP Zobacz postagdzie ci ja do kurwy nędzy kogokolwiek bronię ? ja JEBIE prostactwo nomen omen Furmana
natomiast ty plujesz na ileś milionów naszych rodaków którzy z różnych powodów po 1945 roku zostali "ruskami", "ukraińcami", czy tam "kazachami"
BTW szkoda, że na w każdej sytuacji jesteś taki konsekwentny: http://forum.legionisci.com/showthre...t=7169&page=68A Melanż Trwa...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Chmielo Zobacz postaPięknie dorobiłeś ideologię do tego całego incydentu.
BTW szkoda, że na w każdej sytuacji jesteś taki konsekwentny: http://forum.legionisci.com/showthre...t=7169&page=68
No chyba, że Chabib jest zdageńszczonym Polakiem, to w takim razie cofam swoją krytykę.Lieber tot als rot!!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Benek Zobacz postaAle Ty naprawdę sądzisz, że Furman analizował przed meczem historie rodziny Romanczuka?
Wkurwil go to mu powiedział co mu przyszło na język i tyle.
Jakbyśmy nie wiedzieli o co chodzi...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Raffels Zobacz postaZważywszy na to, że za tydzień może być różnie to jutro 3 pkt. są obowiązkiem.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Budyń_70 Zobacz postaWynikła niespodziewanie pikna sytuacja, którą należy wykożystać
Komentarz
-
Zamieszczone przez snorri Zobacz postaNo i fajnie, jutro wygrać i wszystko zależy od nas w walce o MPJeszcze dwa mecze z Lechią, zresztą ja i tak baczniej zerkalbym mimo wszystko w stronę Podlasia, niż na Gdańszczan.
Mioduski won
Zamieszczone przez Mioduch na dwa dni przed ostatnią kolejką Ekstraklasy, po najgorszej grupie mistrzowskiej w naszym wykonaniu od wejścia w życie ESA37Niezdobycie mistrzostwa powoduje, że musimy walczyć w kwalifikacjach Ligi Europy, a nie Ligi Mistrzów i to wszystko. Zawodnicy dodatkowo nie dostaną bonusu za mistrzostwo. [...] Różnica we wpływach dla Legii od Ekstraklasy za zajęcie pierwszego lub drugiego miejsca w tabeli to maksymalnie około 1,5 mln złotych. Paradoksalnie może być tak, że klubowa księgowa wicemistrzostwo kraju uzna za sytuację finansowo korzystniejszą
Komentarz
Komentarz