Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Benek Zobacz postaPonoc Furmi nazwał Romanczuka banderowcemSłyszał ktoś?
Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Raffels Zobacz postaFrajerzy z Białegostoku już zapowiadają skargi do KL.Lieber tot als rot!!
Komentarz
-
Zamieszczone przez TNTP Zobacz postaJesli prawda jest to co mówi Romanczuk to Twój wpis jest mhhh mocno nieodpowiedni
Mnie wcale nie zdziwi, jeśli to zwykły farmazon. A jeśli nie to nawet nie znamy kontekstu, może Furman się nasłuchał na swój temat i taka była jego reakcja w emocjach.Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Benek Zobacz postaKurewsko ważne 3 pkt dla Zagłębia!!!
Komentarz
-
Ławka Jagiellonii to zbieranina największych pizdeuszy i płaczków w Ekstraklasie. Wcześniej myślałem, że to pokłosie kontrowersyjnej osoby Probierza, ale nie. Ten ich kierownik to straszny dzban, który nie raz potrafi podkurwić, także nie byłbym zdziwiony, gdy zachowanie Furmana było wynikiem jakieś zaczepki.A Melanż Trwa...
Komentarz
-
Ja to mam zasadniczo wyjebane na historie rodziny Romańczuków, ale jeśli faktycznie jakieś osoby z jego rodziny zostały zajebane przez UPA to wyzywanie jego od banderowców jest czystym skurwysyństwem, tak jak propsowanie takiego zachowania.Lieber tot als rot!!
Komentarz
Komentarz