A na weszło Krzysiu napierdziela kolejnymi artykułami na Vujadinovica , odwracając umiejętnie uwagę z chvjowizny jaką zaserwował im trener tysiąclecia.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Pomijając moją niechęć do Nawałki, to chyba przegranie pierwszego meczu w rundzie, w 90. min po samobóju, nie jest powodem do nawalania w trenera.Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”
Komentarz
-
Zagłębie prowadzone przez jakiegoś totalnego prawdziwka z Holandii wyglądało na drużynę o dwie klasy lepszą od Lecha, który przygotował niesamowity profesjonalista Nawałka i jego hipermega sztab. Goście powinni ten mecz rozstrzygnąć już wcześniej, a przy lepszej skuteczności wynik byłby bardziej okazały. Ten samobój w końcówce był nagrodą za dobrą postawę w całym spotkaniu.
A u tęczowego PR, jakby ten cały, cudownie skrojony plan zniweczył jednie ten pokraczny Czarnogórzec.Ostatnio edytowany przez Chmielo; 28436.A Melanż Trwa...
Komentarz
-
Wydźwięk meczu jest taki , że gdybym nie oglądał spotkania to pomyślałbym ze pechowo przegrali po bramce samobójczej w doliczonym czasie. Zagłębie było o klasę lepsze , stworzyło sobie z 6-7 stuprocentowych sytuacji , posiadanie piłki na poziomie chyba 63%.
I nie chodzi mi o napierdzielanie w Nawalke ale nazywajmy rzeczy po imieniu i oddajmy faktyczny stan i zjebanie tego meczu.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Chmielo Zobacz postatotalnego prawdziwkaże co
muszę zapamietać hahaha sie zaparskałem, totalny prawdziwek dobre
Komentarz
-
Komentarz
-
Zamieszczone przez Raffels Zobacz postaJakiego ta Lechia ma w tym sezonie farta...
Komentarz
-
Wytłumacz mi zwrot "wszystko w naszych rękach" w sytuacji, kiedy nawet wygrana wszystkich meczów nie musi oznaczać wygrania ligi. To raczej w obecnej sytuacji to Lechia ma wszystkie swoich rękach.
Fakty są takie, ze dwa mecze z nimi już rozegraliśmy zdobyliśmy raptem 2 punkty.
Mają farta ? No mają. Pogoń była dzisiaj lepszą no ale przegrała. Pogoń w przeciwieństwie do nas dziś grała odważnie ryzykowała. My dwa miesiące temu w Gdańsku wyszliśmy obsrani stwarzając jedną sytuację.
Jesteśmy lepsi od nich zapewne natomiast nie ma co pieprzyć bzdur o posiadaniu wszystkiego w naszych rękach bo to bzdura.Wśród tych co na kolanach, isc wyprostowanym.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kijek Zobacz postaWytłumacz mi zwrot "wszystko w naszych rękach" w sytuacji, kiedy nawet wygrana wszystkich meczów nie musi oznaczać wygrania ligi. To raczej w obecnej sytuacji to Lechia ma wszystkie swoich rękach.
1. Legia 90 pkt
2. Lechia 90 pkt
Bosz. Ekstraklasa z Liderem na 90 punktów... Kiedy ostatnio coś takiego było?
Komentarz
-
A przy równej liczbie punktów nie decyduje wyższe miejsce po sezonie zasadniczym? A tu przy opcji samych wygranych Lechii nie wyprzedzimyLubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”
Komentarz
Komentarz